Şimdi Ara

BLACKBERRY 9500 STROM HAKKINDA BİR SORU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blackberry 9500 Var....Orjinal Kılıfına Koydugumuzda Uyku Moduna Geçiyor Ne ses Ne soluk Birşey yok.Telefon Sesini Duyamadıgımdan dolayı Telefonlar Hep Cevapsız Kalıyor....

Bunun Cözümü Nasıl olur arkdaşlar????

• bende öyle bir sorun yok yüksek ses seçenegini seçip kılıfına koyuyorum
  • bende nasıl oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_SaMuEL

MERHABLAR ARKADAŞLAR...

Blackberry 9500 Var....Orjinal Kılıfına Koydugumuzda Uyku Moduna Geçiyor Ne ses Ne soluk Birşey yok.Telefon Sesini Duyamadıgımdan dolayı Telefonlar Hep Cevapsız Kalıyor....

Bunun Cözümü Nasıl olur arkdaşlar????

Dostum uyku modu derken neyi kastediyorsun....

ve Ses Profili olarak hangi seçeneği seçiyorsun....
  • Storm alma düşüncesindeyim. Almadan önce bu başlık varken buradan bir soru sorayım dedim.

Storm'un ekranı da iphone gibi çizilmeye karşı dayanıklı mı? Dokunmatiklere geçmek istiyorum artık ve iphone çok piyasa olduğu için blackberry düşünüyoum. ve sanki blackberry storm daha karizmatik duruyor iphone dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinds

Storm alma düşüncesindeyim. Almadan önce bu başlık varken buradan bir soru sorayım dedim.

Storm'un ekranı da iphone gibi çizilmeye karşı dayanıklı mı? Dokunmatiklere geçmek istiyorum artık ve iphone çok piyasa olduğu için blackberry düşünüyoum. ve sanki blackberry storm daha karizmatik duruyor iphone dan.

kafadan wifi yok cihazda
    ayrıca dokunmatiği ne iphone gibi çizilmeye karşı korumalı nede iphone kadar etkili.
    ayrıca multimedia desteği de iphone gibi değil. aralarında çok fark olan iki cihazdır iphone ve storm. almadan önce neye ihtiyacınız olduğuna karar verin derim
  • ben storm kullanıyorum ve aynı kılıfatn bendede var. Bahsettiğin şey aslında uyku modundan çok kılıfın tuş kilidi gibi bir görevi var. Telefonu kılıfa koyduğunda ses çıkışı kılıfın içinde kaldığından ses çok az çıkıyor ve eğer telefondan uzaktaysan duymuyorsun. Eğer dikkat ettiysen telefonu kılıfın üstüne (içine değil) koyduğun zamanda ekranın bahsettiğin gibi uyku moduna geçtiğini göreceksin ve telefonun ekranına veya tuşlarına bastığında hiçbişe olmadığınıda görecksin. Fakat bu telefonun kapalı olduğunu anlamına gelmiyor. Telefonu kaldırdığın zaman tekrar açılıyor. Sana tavsiyem ev işyeri gibi yerlerde telefonu kılıfından çıkarıp sanki kılıfına koyar gibi kılıfın üstüne koy bu şekilde sıkıntın ortadan kalkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: seckinds

Storm alma düşüncesindeyim. Almadan önce bu başlık varken buradan bir soru sorayım dedim.

kafadan wifi yok cihazda
    ayrıca dokunmatiği ne iphone gibi çizilmeye karşı korumalı nede iphone kadar etkili.
    ayrıca multimedia desteği de iphone gibi değil. aralarında çok fark olan iki cihazdır iphone ve storm. almadan önce neye ihtiyacınız olduğuna karar verin derim

ben storm kullanısıyım

seckinds

öncelikli olarak dokunmatik ektanlı hangi telefon olursa olsun kılıfsız kullanırım dersen o işi unut..
    marka önemsiz kesinlikle kılıf şart ayrıca invisible shield korumalar senin ihtiyacını kesin karşılar hem storm hem iphone da kullandım kesin çözüm ama genede kılıf kullanıyorum..

storm ile iphone arasında kalan tüm kullanıcılar gibi karara ulaşman için ilk adımın mail senin için net birinci öncelik mi? eğer mail diyorsan sen kesinlikle BB kullandığında mutlu olacaksın.. ama eğer MM diyorsan iphone 3g s kesin çözümün olur.. mail önemli diyip BB yöneliyorsan ve MM da istiyorum dersen storm (veya 2 ) senin için doğru tercih. NET BİR ŞEKİLDE STORM İLE IPHONE UN KULVARLARI FARKLI..

Piêr Dé Sans:

ben invisible shield almadan önce stormu cebimde kullandım fakat çizilme olmadı bu 2 nedenden 1 ben dikkatli kullnaıyorum 2 ekranı (bence daha dayanıksız anlamında yazdığını düşünüyorum) direk çizilmeye müsayit değil. ayrıca dokunmatik farkı da ciddi tartışma konusu olduğunu sende biliyorsun. ilk kez iphone kullnana biri storma geçerse 2-3 günde alışamıyor ( 0 storm kullanıcısı gibi) fakat seçme ve yanlışlıkla basamayı engellemiş olma olayı da direk göz ardı edilemez..

ayrıca wi fi herkes tarafından eksiklik orarak görülmesini (şahsen ) anlayamıyorum çünkü ciddi olarak nekadar kullanma ihtiyacı var?? siz bir kafede otururken arkadaşınız beklerken nekadar zaman wi fi ile kaç sayfa açıcaksınız kaç kere yapacaksınız? veya arkadaşlarınız ile otururken toplamda nekadar wi fi kullanımınız????
    1 pil ömrünü düşürüyor. 2 eğer evde isek zaten bilgisayarımız vardır neden telefonla uğraşalım? 3 eğer havaalanı kafe vb de isek operatör çekiyordur ( artı iphone veya bb kullanıpda net paketi kullnamamak zaten o teledonun o kişide almış olmak için alındığının en büyük göstergesidir) hat üstünden erişiriz.
    wi fi gereksiz demiyom .. olmazsa olmaz değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunsac -- 18 Eylül 2009; 11:45:47 >

• bende 2. el 9500 aldım yanlız bi sorunum var telefon rehberini toplu şekilde nasıl silerim ve sim numaralarını telefono yükleyebilirim bi türlü çözemedim şimdiden tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.