Şimdi Ara

Blackberry 8520 hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Blackberry telefonlara merak sarmış durumdayım fakat bütçem en ucuz telefon olan 8520'ye yetiyor. Fakat özellikleri hakkında yardım istiyorum. Mesela BBM nedir? Telefon direk Facebook'a bağlanabiliyor mu? Mesela xperia'daki gibi mesaj şeklinde bildirim gelme, direk Facebook'a fotoğraf yükleme? GPS ve GPRS var mıdır? Yerimi bildirebiliyor muyum? Telefon nasıldır güzel midir? Teşekkürler şimdiden.

• up bu konuları bende merak ediyorum.
  • yukarı
  • Öncelıkle Selamlar..

Konuyu Uplamışsınız Bende Yazayım Dedim..

BBM; Blackberry Kullanan Arasında Mesajlaşacagınız Bır Programdır BİS ( Blackberry İnternet Service) İle Calışır..

Facebook'a Cok Rahat bir Şekilde Baglanabılırsınız. Yer Bildirimi yapabılırsınız Ayrıca fotografta yükliyebilirsiniz.. Ve Gönderilerinizin Altında '' Blackberry Aracılıgı İle'' yazar.. Ve Bildirimler Anında Telefona Düşer. Ben 9900 Kullanıyorum 8520 Arkadaşımda vardi Aldım Kurcaladım.. Camerası Fena degil Fakat Sarj Suresı hakkında bir bilgim yoktur..

Saygılar
  • Arkadaslar telefonu aldim, suan rahatca telefondan foruma girdim. BISin cok pahali olmasi disinda telefon dort dortluk. Herkese tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    11 yıl önce açıldı
    BlackBerry 9780 - Ana Konu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.