Şimdi Ara

BlackBerry 10, operatör testlerine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• RIM'in CEO'su Thorsten Heins BlackBerry 10'un şirketin operatör ortaklarıyla test sürecine başladığını açıkladı.

Heins açıklamasında daha öncede belirtildiği gibi 2013'ün ilk çeyreğine dikkat çekerken, geçtiğimiz hafta elliden fazla operatörle BlackBerry 10'un testlerine başladıkları belirtti.

Yapılan bu testlerin BlackBerry 10'un 2013'ün ilk çeyreğinde yayınlanabilmesi için önemli bir adım olduğunu belirten CEO, test sürecinin bir kaç ay daha devam edeceğini ve test aşamasına katılan operatörlerin sayısının arttırılacağını da dile getirdi. 

RIM'ın bel bağladığı işletim sistemi BlackBerry 10 üzerindeki çalışmalarda oldukça hassas davrandığı bir gerçek. Ayrıca, geliştiricilerin BlackBerry 10 hakkındaki düşüncelerinin olumlu yönde olması işletim sisteminin geleceği açısından umut vaat ediyor. Ancak, son sözü söyleyecek olan kullanıcıların BlackBerry 10'u nasıl karşılayacaklarını 2013'ün ilk çeyreği itibariyle göreceğiz.

• Çoook geç kaldı çoook...

• RIM bitkisel hayatta ama haberi yok.

• piyasa üst düzey telefon doldu bb hala test aşamasında

• bence efendi gibi her özelliği olan 4.3 hd ips ekranlı a-15 mimarili işlemcili bir telefon çıkarmak bu kadar da zor olmamalı... bir baba yiğit neden yapmıyor yaa çıldırıcam yemin ediyorum

• acaba minumum donanım gereksinimleri nedir...??geriye uyumlulugunu merak ediyorum...

• hala benim gibi blackberry tercih eden insanlar için harika

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Unutulmaya yüz tutmuştu, rekabeti hızlandırabilir umarım.

• bb nin testten kasıtı bis ve bes alt yapısı ile alakalı.cihazın oyun testinden bahsetmiyor yani.

• RIP BB

• Yine ikide bir donmasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokooo -- 1 Kasım 2012; 19:10:33 >
  • BB oldum olası çok severim ama sen klavyeli telefon pazarının devi iken iş dğnyası gözğ kapalı seni seçerken senin gidip teenageleri hedef alman ve bu hatanda diretmende beni kahretti walla

• Şu bis ve bes gibi saçmalıklarla uğraşmak yerine daha fresh bir sistem sunsa belki bir şey yapabilir. Bu zamanda ekstra olmayan bir özellik için kim para verir.

• seni tanımak güzeldi blackberry

• Sonunda BB'den istediğim çıkış . Cok ısterdım almayı ama cıdden fıyatı maasımın ıkı katıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: viciouss

hala benim gibi blackberry tercih eden insanlar için harika

Bb candir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.