Şimdi Ara

BLACK & WHITE 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu oynayan yok mu yaw. Ben aldım mükemmel ötesi olmuş 1. siyle arasında dağlar var. Daha alan olmadı heralde.İzlenimlerinizi yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celgokhan -- 15 Ekim 2005, 10:22:45 >

• BeN ALmadım ama süper bi oyun olduğu konusunda şüpehm yok zaten bayadırda takip ediyodum en yakın zamanda alacam çok eğlenceli bi oyun bence
  • Ya ben ilk oyunu çok büyük hevesle almıştım.Hatta bende Logitech iFeel mouse var(titreşimli).İlk oyun destekliodu.Ama oyunu fazla beceremedim diyebilirim.Yetiştirdiğimiz hayvana hiçbişey öğretememiştim.

Bu 2. oyunu da çok oynamak istiom ama ilkine benzer die daha indirmedim.Oynayan arkadaşlar oyunu biraz anlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: totti44

BeN ALmadım ama süper bi oyun olduğu konusunda şüpehm yok zaten bayadırda takip ediyodum en yakın zamanda alacam çok eğlenceli bi oyun bence

evet haklısın. ben aldım bende var şu an 4 cd ekran kartın fx 5200 olmasa mükemmel grafikler olcak yine de idare eder şu an oyunu alırsan yüklemede problem yaşayabilirisn biraz garip cracklemişler yardımcı olurum her türlü
  • Ben oynuyorum şu an. eskiden hayvana bişey ööretmek çok zordu aslında ööretip ööretmediimizi anlıamıoduk. yeni oyunda bunun için özel bi bölüm var hayvanın neler öörenip öörenmediine bakabiliosun hatta o bölümden direkt olarak hayvanı eitebiliosun.her şeyiyle ilk oyundan kat ve kat güzel olmuş.anlatılcak o kadar çok şey varki üşeniom tek tek sorun sölerim

bu oyunun çıktıını duyar duymaz eski oyunun cd sini kaybettiim için netten yüklemiştim ilk oyunu

o kadar fanatiğiyim yani

• bende aldım..biraz oynadım daha dogrusu tutorial kısmını oynuyom...değişik bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.