Şimdi Ara

Black Paradise yeni şarkı yayınladı!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şarkı çok iyi olmuş, inanılmaz.

• en yakın zamanda dinleyeceğim, DJ Keresto çükten sonra bir şey yapmamıştı, mutlu olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafenate Paneia

en yakın zamanda dinleyeceğim, DJ Keresto çükten sonra bir şey yapmamıştı, mutlu olduk.
    Yanlış olmasın bu şarkı da onun payı yok, sadece ona saygı duruşu olarak bu parçayı yapmışlar.
  • DJ Keresto'nun adını görünce daha elektronik bir şeyler bekledim, Black Paradise beni yine ters köşeye yatırmayı başardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

DJ Keresto'nun adını görünce daha elektronik bir şeyler bekledim, Black Paradise beni yine ters köşeye yatırmayı başardı.
    Elektronik gitar kullanarak aslında ince bir gönderme yaptık. Kapaktaki kadın da Dj Keresto'nun manitası, yani şarkının adında da ironi ve gönderme var, Dj Keresto yalnızken bile en az bir tane kadınla takılıyor gibi bir anlam çıkıyor ortaya...
  • Da ayrı yazılır orda, medeniyetsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafenate Paneia

Da ayrı yazılır orda, medeniyetsiz.
    Laz mısınız, ne bu da hassasiyeti?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vokal eksikliği hissediliyor, nerede o ilk 2 şarkı. Cehennem gibi bir atmosferi vardı. Ancak yenilikçi dönemlerinde bu şarkı da müzikal anlamda çok kaliteli. Dinleyiciye her daim farklı tatları kaliteli bir şekilde sunabiliyorlar.

Hayatımın grubu, 20 yıldır dinliyorum, Girne'de gün doğumunda Passive Aggressive şarkısını açardım, hey gidi günler hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Vokal eksikliği hissediliyor, nerede o ilk 2 şarkı. Cehennem gibi bir atmosferi vardı. Ancak yenilikçi dönemlerinde bu şarkı da müzikal anlamda çok kaliteli. Dinleyiciye her daim farklı tatları kaliteli bir şekilde sunabiliyorlar.

Hayatımın grubu, 20 yıldır dinliyorum, Girne'de gün doğumunda Passive Aggressive şarkısını açardım, hey gidi günler hey.
    Maddi imkansızlıklardan gruba vokal bulamıyorum. Kriz belimizi büktü, sanırım yeni bir stüdyo için bağış kampanyası başlatmak zorunda kalacağım.
  • Son çıkardıkları The Piece of Silence'ı gördünüz mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Son çıkardıkları The Piece of Silence'ı gördünüz mü?
    Çok iyi
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Yine şaşırttılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Yine şaşırttılar
    Bu kadarını da beklemiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.