Şimdi Ara

Black ops2 hayal kırıklığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık oldu 130 tl me bu oyun anca 50lira eder bu gün aldım ve hayal kırıklığına uğradım oyun sing bitti ve üç saat kadar zobe ve yaklaşık 3-4 saattir multi oynuyorum adamlar mahfetmiş neden
    1-oynunun %70i geçmiş zamanda geçiyor
    2-sürekli geçiştirme yapılmış biz bu oyuna 130lira veriyoruz ve adamlar bize doğru düğün bir savaş sevki vermiyor son 3 bölüm dışında
    3-gerçekten mp çoooooooooooook saçma aslında adam gibi işlese çok iyi olur adamlar bir jet alıyor varmı vura bilen bu yönden mw3 fark atar çünkü çok güçsüz dahi olsan 3-5 kişi vura biliyordun bunda 2 saate anca 10-20 kişi vurdum
    4-bağlantı Avrupa bizi eziyor adamlar senden 2-3 sn önce oynuyor

Taktir ettiğim konular
    1-ben tek silah kulanıyorum bu yüzden fazladan perk ala biliyorum ama adamlar senden önce oynuyorsa bu neye yarar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl mesele ping.yoksa diğerlerine insan alisir.karsi taraf yarım saniye bile önde olunca refleks ve dikkat oyunu olan fps-cod oyununda fark ediyor.insani soğutuyor resmen vurulmalik ördek niyetine giriyoruz servere

• Ben biliyorum böyle olacağını herkesi de uyarıyorum daha oynamadım BO2 ama kötü olduğunu olacağını biliyordum keşke seni de daha önceden uyarabilseymişim.
  • Acil bunu 100lidan satmaliyım mw3 geri alıcam
    En azından araç kutlanmasında eğlenceliydi hile filanda yok varda hepsi banlandı
    Çok iyide adalet vardı peki black ops nasıl onu hiç oynamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Ben biliyorum böyle olacağını herkesi de uyarıyorum daha oynamadım BO2 ama kötü olduğunu olacağını biliyordum keşke seni de daha önceden uyarabilseymişim.

Sen kahin misin biliceksin kardeşim herkesin zevkini?Belki bazıları beğenmiştir.Bir de uyarıyormuş.Bırak isteyen alsın.
  • Abi haklısın ama berbat Av oluyorsun Avrupa'ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Ben biliyorum böyle olacağını herkesi de uyarıyorum daha oynamadım BO2 ama kötü olduğunu olacağını biliyordum keşke seni de daha önceden uyarabilseymişim.

Sen kahin misin biliceksin kardeşim herkesin zevkini?Belki bazıları beğenmiştir.Bir de uyarıyormuş.Bırak isteyen alsın.

Uyarmanın anlamını engellemekle karıştırdın heralde? Kaç yıldır CoD oynuyorum gelecek oyunun az çok nasıl bir şeye benzeyeceğinide biliyorum.Emin olmayanlar orjinal almadan önce kopyasını biraz oynasın demek istiyorum kimsenin almasına karıştığım falan yok.Sen beğeniyorsan gider alırsın bir daha da düzgün yorumlamadan eleştiri yapma!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahibindende 100 e satarmıyım kutulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimasis

Yazık oldu 130 tl me bu oyun anca 50lira eder bu gün aldım ve hayal kırıklığına uğradım oyun sing bitti ve üç saat kadar zobe ve yaklaşık 3-4 saattir multi oynuyorum adamlar mahfetmiş neden
    1-oynunun %70i geçmiş zamanda geçiyor
    2-sürekli geçiştirme yapılmış biz bu oyuna 130lira veriyoruz ve adamlar bize doğru düğün bir savaş sevki vermiyor son 3 bölüm dışında
    3-gerçekten mp çoooooooooooook saçma aslında adam gibi işlese çok iyi olur adamlar bir jet alıyor varmı vura bilen bu yönden mw3 fark atar çünkü çok güçsüz dahi olsan 3-5 kişi vura biliyordun bunda 2 saate anca 10-20 kişi vurdum
    4-bağlantı Avrupa bizi eziyor adamlar senden 2-3 sn önce oynuyor

Taktir ettiğim konular
    1-ben tek silah kulanıyorum bu yüzden fazladan perk ala biliyorum ama adamlar senden önce oynuyorsa bu neye yarar?

bu sene herkese dertli, kederlenme sen

• ben hiç single oynamadım sırf multi oynuyorum ve gayet zevkli ki ben bir bf fanıyım düşün artık sen
  • Bütün beceriksizler toplanmış.Arkadaşım kötü bağlantıda oynuyor ancak her oyunda çok iyi skor yapıyor demek ki siz beceriksizsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 3 Ocak 2013; 16:30:34 >
  • Bak önce laflarına dikkat ed terbiyene takın sonra 4 çigi ile 1 çizgi arasındaki fark nekadar büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

Bütün beceriksizler toplanmış.Arkadaşım kötü bağlantıda oynuyor ancak her oyunda çok iyi skor yapıyor demek ki siz beceriksizsiniz.

Kötü bağlantıda oynuyorum.+100/150ms ping değeri alıyorum.Küçük map geldiğinde 70-5,80-5 gibi skorlarla bitirdiğim olabiliyor.Büyük maplerde 50-60 gibi kill ile güzel bir ratio yakalayabiliyorum.Bazen 30-30 bitirdiğimde oluyor ayrı mesele.
    Ama hiç zevk alamıyorum.Sürekli tepem atıyor.

Karşıdan gelen adamı ondan önce görüp,ateş etmeye başlıyorum ama ben ölüyorum.Killcam açılıyor,ben koşarken adam beni görmüş;şarjörü boşaltmaya başlamış,sonra ben ateş etmeye başlamışım ve ölmüşüm.

• Valla benide çok sıktı BF3 devam :( Call of serisi böyle gitmemesi lazım çok baydı artık yıllık domates gibi ne la bu :D her sene aynı oyunlar
  • MW3 de sorun yoktu
    Black ops oynamadım bilmiyorum

• quote:

Bütün beceriksizler toplanmış.Arkadaşım kötü bağlantıda oynuyor ancak her oyunda çok iyi skor yapıyor demek ki siz beceriksizsiniz.

asıl beceriksiz sensin.adam gibi yorum yap.banane arkadaşın düşük pingde oynamışsa.oyuna para vericeğim birde düşük pingde oynayacağım ne ala.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

asıl beceriksiz sensin.adam gibi yorum yap.banane arkadaşın düşük pingde oynamışsa.oyuna para vericeğim birde düşük pingde oynayacağım ne ala.

Sana al diyen olmadı.

• quote:

quote:

quote:

Sana al diyen olmadı.

tamam.bir daha biri al demeden almıyacağım yaş kaç arkadaş ? Kafamı buluyorsun.mesajımı daha alıntılama

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sana al diyen olmadı.

tamam.bir daha biri al demeden almıyacağım yaş kaç arkadaş ? Kafamı buluyorsun.mesajımı daha alıntılama

Sen ping sıkıntısı yaşarken neden bazıları yaşamıyor sence?Çünkü internetleri hızlı gidip 1 Mbps internet alırsan tabi yavaş olur şimdi kaybol.

Az şey bilip,çok bilmişlik yapmak cahillere özgü bir harekettir.16 mbit stabil internetim var ve ping değeri gerçekten yüksek,çekilecek gibi değil.Çünkü latency olayı bağlantı hızına bağlı değil.Şebekeye olan uzaklığa bağlı -ki bunun hem yurtiçi hemde yurtdışı parametleri var-.Yani 100mbit internetin dahi olsa uzak bir yerdeki servera bağlandığında pingin yüksek olacaktır.

• Ya bunun hızla alakası yok avrupayA her hareket gönderiliyo Avrupa'ya göndermek uzun sürüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.