Şimdi Ara

black ops'ta silahlardaki gold rengini açmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu silahlar üzerindeki altın kaplamaya nasıl sahip olabiliyoruz? prestige'le mi açılıyor?

• Altın rengını acmak ıcın 14.prejtıge gelmen lazım bunu yapabılmen ıcınde sabah aksam oynaman lazım yanı unut sen altını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • Relaxmovie :D ekle takılalım beraber :D Black ops arkadaşlarla beraber yardımcı oluruz gerçi daha biz bile açamadık GOLD ama

Crow-34
  • ekleyelim :D
  • ben bir kere actim 14. prestige de,15. yide bitirdim sonra oyun sıfırlandı,tekrar baştan başlayıp yine 15. prestige bitirdim,gold silahtan başka bi numarası yok son prestigelerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

ben bir kere actim 14. prestige de,15. yide bitirdim sonra oyun sıfırlandı,tekrar baştan başlayıp yine 15. prestige bitirdim,gold silahtan başka bi numarası yok son prestigelerin.

Bence prestij olayını karıştırıyorsun gibime geliyor. 2 sefer prestiji 15 yapmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

ben bir kere actim 14. prestige de,15. yide bitirdim sonra oyun sıfırlandı,tekrar baştan başlayıp yine 15. prestige bitirdim,gold silahtan başka bi numarası yok son prestigelerin.

O zaman en azından 1000 saat Black ops oynamış olman lazım. İyi sabretmişsin valla ben daha 60 saat dayanamdım oyuna
  • 470 saat multi oynadım arkadaşlar hatta bu oyun için yeni pc topladım ,mw2 yi canavar gibi oynatan laptopum bu oyunu 25 fps yle çalıştırdı.

prestige olayını karıştırmıyorum bak bu da ispatı,resimde oyunu tekrar 1den başlamak zorunda kaldım,playercarda bak 15.prestige,renkli nick e bak,sonra tekrar baştan 15 prestige için uğraş.

black ops'ta silahlardaki gold rengini açmak?
  • Her prestijde level birden başlarsın challenge lar yapılmamıştır fakat eski playercard ve amblem ler kalır.

Ayrıca 470 saat 14-15 prestij için normaldir. Dediğim gibi 1000 saat 2 kere 15 prestij kasmak için normaldir.

2 kere 15. prestije kasmak kavramını sanırım tam olarak anlayamadık hiçbirimiz.
    Benim iki kere 15. prestije kasmak dan anladığım şu; İlk olarak level 50 olursun ve prestije basarsın 1. prestije geçmiş olursun ve bunu 14 kez tekrarlarsın ve 15. prestijde olursun. Fakat 2. kez 15. prestije kasmak için toplamda 30 kez 50 level e ulaşmak gerekir. Ayrıca şu anda Black Ops için EAmanager gibi bir şey de çıktımı bilmiyorum levelimizi sıfırlayabiliyormuyuz? Tekrar sıfır prestij level 1 den başlamak nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 30 Mayıs 2011; 20:21:36 >
  • ya resim var işte,dikkatli bakarsan bir 15 prestij yapılmış o amblem onun kanıtı,sonra da oyun kendi kendine leveli sıfırladı amblem hariç yeni alınmış oyun gibi oldu.
    ben 250 küsur saatte 15. prestiji zaten bitirmiştim(nuketown-tdm ağırlıklı oynayarak).yani 30 kez 50 level oldum ben.oyunun hatası yüzünden.
    bak orda level iki yazıyo yanında da onbaşı pırpırı var,orda kurukafa olmalıydı.oyuna girince playercard bölümüne bakınca aynı şeyi söylediğimizi göreceksin.
  • ben su an 13. prestijdeyim gece gunduz oynuyorum 700 lewel yapim diye
  • Abi bana sorarsanız bunun prestij le bi ilgisi yok abi görüyorum 2. prestijdekiler alıyor gold kaplamalı silahı yerden aldı desen her el nerden buluyo o silahı ?????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice_12

Abi bana sorarsanız bunun prestij le bi ilgisi yok abi görüyorum 2. prestijdekiler alıyor gold kaplamalı silahı yerden aldı desen her el nerden buluyo o silahı ?????????????????

Birincisi Silah prestiji diye bir şey var.

İkincisi 2 yıllık konuyu nasıl nerden buldun da hortlattın helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice_12

Abi bana sorarsanız bunun prestij le bi ilgisi yok abi görüyorum 2. prestijdekiler alıyor gold kaplamalı silahı yerden aldı desen her el nerden buluyo o silahı ?????????????????

Birincisi Silah prestiji diye bir şey var.

İkincisi 2 yıllık konuyu nasıl nerden buldun da hortlattın helal olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.