Şimdi Ara

Black Ops Rus Key Kullananlar İçin İngilizce Güncelleme Dosyalarını Yayınlar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her güncelleme sonrasında bazı dosyalar rus sürüme dönüyor. Bu durumda ingilizce sürümle uğraşmak zorunda kalan bir sürü orjinal black ops kullanıcıları var. Ayrıca server browserde mevcut serverleri görüntüleyemiyorum.
    Özellikle rus key satan arkadaşların kendi oyunlarındaki güncelleme dosyalarını yayınlarsalar çok memnun oluruz.

Rus sürümündeki güncellenen dosyalar:

Zone/russian

ru_mp_gridlock.ff
    ru_mp_zoo.ff
    ru_patch.ff
    ru_code_pre_gfx_mp.ff
    ru_mp_hotel.ff
    ru_mp_outskirts.ff
    ru_patch_mp.ff
    ru_zombie_coast.ff
    ru_mp_berlinwall2.ff
    ru_mp_discovery.ff
    ru_mp_kowloon.ff
    ru_mp_stadium.ff
    ru_zombie_cosmodrome.ff

Zone/common

common_mp.ff
    patch_mp.ff
    code_pre_gfx.ff
    code_post_gfx.ff
    common_zombie_patch.ff
    code_post_gfx_mp.ff
    zombietron_patch.ff
    code_pre_gfx_mp.ff
    patch.ff
    zombie_pentagon_patch.ff
    zombie_theater_patch.ff
    common_zombie.ff
    ui_mp.ff

Main

iw_25.iwd
    localized_Russian_iw06
    localized_Russian_iw07
    localized_Russian_iw08

Video

zombie_coast_load.bik
    zombie_coast_outro.bik
    zombie_cosmodrome_load.bik

Ana dizin

BlackOps.exe
    BlackOpsMP.exe

steam güncellemeyi sadece rus dilinde yapıyor. ingilizce güncellemeyi manuel olarak yapmamız için yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Zone/common daki dosyalar ortak dosyalar olduğu için yayınlanmasına gerek yok. İngilizce sürümde localized_English_iw06 ve localized_English_iw07 güncellendi localized_english_iw08 dosyası bu sürümde mevcut değil. Listedekiler rus sürümü dikkate alınarak belirlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ocak 2015; 11:43:20 >

• aynen bu durumdan bende muzdaripim son güncellemede bazı dosyalar e gelen özellikelr dil paketi olmadığı için rusca :) eng sürüm kullannlar upload edip buraya koysalar negüzel olurr steamdan bir şekilde oyunun eng dosyalarını indirmemiz mümkün değil dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokoc -- 4 Haziran 2011; 7:54:32 >
  • bu hafta sonu black ops oyunu bedava sanırım steamde.önce oyunu tamamen kaldırın,sonra siz yeni bir steam adresi alın o profilden black ops oyununu indirin.ondan sonra eski steam adresinizi çalıştırın,o steam adresinizdeki key rus olduğu için rus dil dosyalarını indirmeye başlıyacak o indirmeden siz hemen steam den indirmeyi duraklatın.ve işte oyununuz artık ingilizce.
  • haha 1mbit internet kullanıyorum indirene kadar haftasonu yetmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

bu hafta sonu black ops oyunu bedava sanırım steamde.önce oyunu tamamen kaldırın,sonra siz yeni bir steam adresi alın o profilden black ops oyununu indirin.ondan sonra eski steam adresinizi çalıştırın,o steam adresinizdeki key rus olduğu için rus dil dosyalarını indirmeye başlıyacak o indirmeden siz hemen steam den indirmeyi duraklatın.ve işte oyununuz artık ingilizce.

malesef o yöntem işe yaramaz künkü ücretsiz dağıtılan sürüm 2 dlc maplarınıda içeriyorki denemiştim olmuyor zaten sadece multiplayer modu iniyor ve kendi steam hesaınada giriş yapsan 0 levelden başlıyor . ayrıca dosya kontrolü yapmadan rus dil dosyalarını indirmez eng dosyalarını zaten rus dil dosyalarını slip atıyoruz gidip tekrar indirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokoc -- 4 Haziran 2011; 23:51:47 >

• bende bir ingilizce bir de rus keyi olan oyun var.aynı evde iki kişi oynuyoruz.pc nin ikisinede ingilizce olan oyunu kurdum ayrı zamanlarda aynı steam hesabını açarak.sonra pc nin birine rus keyi olan steam hesabını açtım tam rus dil dosyalarını indirirken indirmeyi durdurdum ama oyuna girebiliyorum ingilizce olarak.
    ayrıca diğer güncellemeleri de kendi yapıyor mesela geçen günkü güncellemede menüye mod yazısı falan gelmiş.durum bu arkadaşlar.
  • çok teşekkürler hemen deniyorum..

Fist Strike DLC Pack English Language Change Update Files:(78mb) şunu ben indirip atmıştım oyunun içine ve oyun birdaha açılmamaya başladı şimdi 188mb lık birtane daha var ikisini birden atıp deneyeceğim
    ama escalation (DLC2) için ingilizce dosyaları yok heralde ortalıkta sürekli bakınıyorum
  • dosyaları denedim oyun yine açılmıyor hata veriyor oyunun klasörünü komple yedek almadan sakın denemeyin patlarsa geri dönmüyor
  • escalation map pack dil dosyaları

Localized_English_iw07
    \Steam\steamapps\common\call of duty black ops\main
    http://www.mediafire.com/?c47bf2hbyhhk7nr

English.rar
    \Steam\steamapps\common\call of duty black ops\zone
    http://www.mediafire.com/?7t0u81jdb68b6i7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokoc -- 8 Haziran 2011; 17:52:50 >
  • arkadaşlar akşam bu 2 dosyayıda oyunun içerisine koyup deneyeceğim ama ilk dlc nin paketlerini ben ve arkadaşlarım oyunun içerine koyup çalıştırmayı denediğimizde hata mesajları ile karlışaltık, sorunsuz çalıştıran bir arkadaş hangi dosyaları kullandığını ve nasıl bir sıralama ile kopyaladığını anlatırsa hepimiz bu sıkıntıdan kurtulacağız diye ümit ediyorum

@aparoc dosyalar için teşekkürler anca 2. dosya mediafire ın anasayfasına yönlendiriyor sanırım linkte bir sıkıntı var kontrol edermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 8 Haziran 2011; 15:29:54 >
  • düzelttim bendede rus key var first strike dlc side var ama hiçbir sorun yok escalation dlc dil paketinide attım son updatede bazı modlar geldiği için onlarıda eng yaptı sorunsuz full eng benim bo
  • arkadaşlar oyunun tüm güncellemelerini yaptım yeni english dosyalarınıda yükledim fakat serverleri görmemeye başladı sadece unranked serverleri görüyor yardım edebilirseniz sevinirim
  • profilimde msn ve face profilim ayzıyor ekle yardımcı olayım
  • arkadaşlar düzelttim server browserda filtreyi resetledim oldu
    quote:

Orijinalden alıntı: umutyldz

arkadaşlar oyunun tüm güncellemelerini yaptım yeni english dosyalarınıda yükledim fakat serverleri görmemeye başladı sadece unranked serverleri görüyor yardım edebilirseniz sevinirim
  • @apokoc

son dosyalarıda ekledim oyun yine aynı şekilde hata veriyor ekledim msn e ordan konuşalım isterseniz.
  • evet arkadaşlar şuanda sorunu çözmüş bulunuyorum @apokoc arkadaşın buraya dlc2 ingilizce dosyalarını eklemeside büyük anlamda yardımcı oldu, küçük bir uyarıda bulunayım dlc1 ingilizce dosyalarının içerisindeki "iw_25.iwd" isimli dosya paketin içerisinde 2mb gözükmesine rağmen orjinal dosya 14mb civarında ve bu dosyayı oyunun içine 2mb olarak atarsanız kesinlikle oyun çalışmıyor, bu sebeb ile "iw_25.iwd" dosyasını kopyalamayınız oyununz sorunsuz çalışacaktır.

ilgilenen herkese teşekkürler bir sonraki dlc pack inde görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 8 Haziran 2011; 22:30:33 >
  • Dil sorunları çözülmüş sanırım soner bey tarafından. paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.
  • Bende hiç bir dlc yok. Son sürüme güncelledikten sonra key satın aldığım yerden ingilizce dil dosyalarını indirdim ve yükledim. Oyun ingilizce oldu, multide sorun yok ama kesinlikle zombi modunda bağlantı sağlayamıyorum. "Waiting for other players" kısmında kalıyor. ESC ile çıkmak zorunda kalıyorum ya da hata mesajı verip kapanıyor.

Steam desteğe sordum, cache bütünlüğünü kontrol etmemi söylediler. 5 dosyada sorun bulup onları yeniden yüklüyor steam ve oyun yine rusça oluyor. Ama bu sefer de çatır çatır zombie oynayabiliyorum.

Multi için ingilizceye, zombi için rusçaya geçmekten sıkıldım. Bir çaresini bilen varsa ne olur söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Bende hiç bir dlc yok. Son sürüme güncelledikten sonra key satın aldığım yerden ingilizce dil dosyalarını indirdim ve yükledim. Oyun ingilizce oldu, multide sorun yok ama kesinlikle zombi modunda bağlantı sağlayamıyorum. "Waiting for other players" kısmında kalıyor. ESC ile çıkmak zorunda kalıyorum ya da hata mesajı verip kapanıyor.

Steam desteğe sordum, cache bütünlüğünü kontrol etmemi söylediler. 5 dosyada sorun bulup onları yeniden yüklüyor steam ve oyun yine rusça oluyor. Ama bu sefer de çatır çatır zombie oynayabiliyorum.

Multi için ingilizceye, zombi için rusçaya geçmekten sıkıldım. Bir çaresini bilen varsa ne olur söylesin.

Yukardaki sorunu halleden var mi acaba zombi modunda takilip kaliyor ne yapmak lazim dostlar??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.