Şimdi Ara

Black Ops Kasıyor Acil Bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç ay önce black ops internetten indirmiştim ve kasıyordu bende cracktan kaynaklanıyor sanmıştım,bu gün orjinalini aldım ve kasıyor.
    Sistemim bu
    8 GB DDR3 Bellek
    3 GB DDR3 Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)
    bilgisayarım laptop

kısaca ;http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cne2620-8m47p_130_1850 bu linkten bakabilirsiniz.

Lütfen yardım edin ?!

• lütfen yardım :S
  • Ekran kartının oyun performansını inceledin mi hiç? Kusura bakma ama ben öyle black ops filan oynatabilecek pek laptop tanımıyorum :) 19 inch ekranda hd4890 cyclone ile yeri geliyor kasıyor, normaldir sende.
  • peki monitöre bağlasam,lc 102 ekran onda kasar mı ?
  • Hangi ayarlarda oynuyorsun süper hd felanmı ben 1440da bu hışır pcde oynuyorum kasmandan ayarlar highda birde 2gb ddr2 800mhz ram ,1gb 9500gt ,2.80 ghz intel core 2 duo seni kazıkladılar sanırım pcyi alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilikoglu1

Hangi ayarlarda oynuyorsun süper hd felanmı ben 1440da bu hışır pcde oynuyorum kasmandan ayarlar highda birde 2gb ddr2 800mhz ram ,1gb 9500gt ,2.80 ghz intel core 2 duo seni kazıkladılar sanırım pcyi alırken

Oynadığın ayarları ve fps değerlerini ss gönderebilir misin?

@Befy, senin yapabileceğin pek birşey yok hocam lcd taksanda, sisteminin konfrigrasyonu ne kadar el veriyorsa o kadar değer alırsın... Masaüstü almış olsaydın böyle sorunlar yaşamazdın
  • aynı sorun bendede var ve arkadaşın pcden daha iyi benim PC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • black opsun kasma sebebi ekran kartı değil,işlemcidir,eğer çift çekirdekliyse çok zor oynanır oyun anca texture kalitesini düşürücen ben böyle hallettim
  • bende çift çekirdek(amd athlon x2 orj. 2.3 ghz-----o/c 2.9 ghz) işlemci var. ekran kartı 4670 atinin. oyunu yükledeğimde çok kasıyodu. update yaptım ve işlemci ayarı var araştırırsan bulursun hani şu çift çekirdekli işlemcinin sadece 1 tanesini kullanıyomuş oyun . o problemi de çözüp update yaparsan mükemmel bir fark olur eski oyunla yeni oyun arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.