Arkadaşlar bir kaç ay önce black ops internetten indirmiştim ve kasıyordu bende cracktan kaynaklanıyor sanmıştım,bu gün orjinalini aldım ve kasıyor. Sistemim bu 8 GB DDR3 Bellek 3 GB DDR3 Nvidia GT540M OptimusEkran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek) bilgisayarım laptop
Ekran kartının oyun performansını inceledin mi hiç? Kusura bakma ama ben öyle black ops filan oynatabilecek pek laptop tanımıyorum :) 19 inch ekranda hd4890 cyclone ile yeri geliyor kasıyor, normaldir sende.
peki monitöre bağlasam,lc 102 ekran onda kasar mı ?
Hangi ayarlarda oynuyorsun süper hd felanmı ben 1440da bu hışır pcde oynuyorum kasmandan ayarlar highda birde 2gb ddr2 800mhz ram ,1gb 9500gt ,2.80 ghz intel core 2 duo seni kazıkladılar sanırım pcyi alırken
quote:
Orijinalden alıntı: dilikoglu1
Hangi ayarlarda oynuyorsun süper hd felanmı ben 1440da bu hışır pcde oynuyorum kasmandan ayarlar highda birde 2gb ddr2 800mhz ram ,1gb 9500gt ,2.80 ghz intel core 2 duo seni kazıkladılar sanırım pcyi alırken
Oynadığın ayarları ve fps değerlerini ss gönderebilir misin?
@Befy, senin yapabileceğin pek birşey yok hocam lcd taksanda, sisteminin konfrigrasyonu ne kadar el veriyorsa o kadar değer alırsın... Masaüstü almış olsaydın böyle sorunlar yaşamazdın
aynı sorun bendede var ve arkadaşın pcden daha iyi benim PC
black opsun kasma sebebi ekran kartı değil,işlemcidir,eğer çift çekirdekliyse çok zor oynanır oyun anca texture kalitesini düşürücen ben böyle hallettim
bende çift çekirdek(amd athlon x2 orj. 2.3 ghz-----o/c 2.9 ghz) işlemci var. ekran kartı 4670 atinin. oyunu yükledeğimde çok kasıyodu. update yaptım ve işlemci ayarı var araştırırsan bulursun hani şu çift çekirdekli işlemcinin sadece 1 tanesini kullanıyomuş oyun . o problemi de çözüp update yaparsan mükemmel bir fark olur eski oyunla yeni oyun arasında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme