Bildirim
Black ops 3 ve halo 5
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Black ops 3 season pass su an 145 tl civari olması lazım. Iki oyunda farkli, bir tutmak yanlış olur. Eğer cod seviyorsanız haritalar ve goruntu anlamında black ops 3 serinin en beğendigim oyunu. Halo 5 henüz oynamadım fakat istiyorum. Bildiginiz gibi iki oyunun multiplayer modlari çok farklı. Hangisini begeniyorsaniz ona gore tercih yapın. Cod un zombi modunu çok seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Season pass in oyun kadar olmasının sebebi nedir? Daha önce cod oynamadım konsolda _____________________________ GamerTag:MuratTR72
-
BO3 al. Daha güzel.
sebebi bu oyunlar multiplayer olayina agirlik verir siz bu oyunlari aldiginizda pek cok haritaniz olur ancak bu haritalar bir sure sonra yetersiz kalir bu sebeple dlc yoluyla yeni haritalar gelir e hali hazirda alternatif bir oyun bulmak zor mecburen almak istersiniz sirket neden ucuza versin zaten satmaya satiyor
Bu arada zombi modlarını hiç ama hiç sevmem bu season pass zombi ağırlıklı mı ? _____________________________ GamerTag:MuratTR72
-
Bu mesajına tepki olarak senin nickinin aynısını gönderiyorum. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X