Şimdi Ara

Black Ops 2 Digital Deluxe Edition aldım ama kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi Black Ops 2 Digital Deluxe Edition aldım. Steam üzerinden World At War'ı indiriyor , ama diğer özelliklerini kullanamadım hala daha doğrusu nasıl kullanacağımı anlamadım. DIGITAL DELUXE EDITION İÇERİĞİ

    Nuketown Zombies Bonus Map - 1960'ların bu sevimli nükleer kasabasında, zombi gruplarıyla savaşın.

    Nuketown 2025 Bonus Map - Hayranların en sevdiği haritada göğüs göğüse yaşanan kaosu, 1960'lardaki "geleceğin model evi" vizyonuyla yeniden tasvirini yaşayın.

    Silah Kamuflajı - Özel çoklu oyuncu silah skin'leriyle stilinizi öne çıkarın.

    (2) Oyuncu Kartı Arkaplanları - Nuketown 2025 ve Zombies'ten esinlenen iki özel oyuncu kartı arkaplanıyla killcam'leri hareketlendirin.

    Resmi Call of Duty: Black Ops II Soundtrack Albümü - Jack Wall'ın destansı oyun içi kayıtlarının dijital kopyası ve Trent Reznor'dan Theme

    Call of Duty®: World at War İndirme Bileti - 2. Dünya Savaşı Pasifik ve Avrupa savaşlarını konu alan hikayesiyle Treyarch'ın klasiğinin bonus dijital kopyası.

    Bunlardan sadece World At War'ı indirebildim ama geri kalanlarını nasıl veya nereden yapacağım yardımcı olursanız sevinirim yaklaşık 1 haftadır multiplayer oynuyorum silaha skin yapmak istiyorum bu da deluxe'ün ayrıcalıklarından ama yapamıyorum hiç bir skin açık değil.







  • İki konu olmuş şimdiden özür neden oldu bilmiyorum
  • Silaha skin yalmak icin create a class > (ornegin) class 1 acin. Silaha gelin ve asagida gorursunuz 'weapon options' cikacak. Ona tiklayin ya da kisayolu olan C tusuna (yanlis hatirlamiyorsam) tiklayin. Orada acik olan skinleri gorur istediginizi secersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.