< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

-
-
Allah yardımcımız olsun hocam :)
-
Oyunu açtım sözleşmeleri falan onayladım ana ekrana gelmeden attı ve bir daha açılmadı oyun sorun ne olabilir
Şimdi de böyle bir ekrandan sonra atıyor oyundan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinakkas -- 20 Ağustos 2024; 19:7:8 > -
Oyun ülke de yasaklandımı arkadaşlar ben de öyle yazıyor?
-
arkadaşlar bölge ve dili ingilizce yapıp denermisiniz. PC kendi ayarlarından oyundan değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 20 Ağustos 2024; 19:19:38 > -
Nasıl yapılıyor ?
-
-
sag altta tarih ve saate gir oradan bmlge yazan yerden değiştir
-
Hocam değiştirdim fakat hala giremiyorum
-
ps5 aynı sorun var konsol dilini ingilizce yapınca düzeldi.
-
Konsolda olduğunu biliyordum da pcde hiç böyle bir sorunla karşılaşana görmedim ayrıca bende tarih ve saat yok gösterdiğiniz yerde ben ayarlardan değiştirdim
-
şeyi e denermisin hocam.
Windows arama çubuğuna① [Dil ayarları] yazın ve [Aç]② seçeneğine tıklayın.
burası acılacak oradan bölge değiştirin ingilizce yoksa alttan ekle yapman lazım
-
Ben oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu yapmistim zaten faydasi olmadi
-
Oyun için yayınlanan nvida sürücüsünü indiriyorum bir de öyle deneyeceğim dönüş yaparım
-
Sürücü de işe yaramadı
-
-
Hocam bunun çözümü çok basit
Ben eşime oyun sevgisini aşıladım birlikte birsürü oyun bitirdik. Hatta RDR2'ye aynı gün başlamıştık benden 1 hafta önce bitirmişti, Spoiler vermekle tehdit ediyordu
Şimdi mobil oyunlara sardı MLBB oynayıp duruyor, henüz çocuk yok ikimizde oyun konusunda sıfır sorun yaşadık. Tavsiyem bu dünyayı keşfetmesini sağlayın. İlk olarak It Takes Two ile başlayabilirsiniz
-
Ne yaptıysam olmadı oyun ne yazık ki bende çalışmıyor sorunun ne olduğunu da anlayamadım anlasam araştıracağım ama anlamadım ilk defa böyle bir şey başıma geliyor
-
Hocam sil tekrar kur, Steam'den komple çıkış yap tekrar dene. Vpn falan açık değil dimi ayrıca?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ağustos 2024; 20:30:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X