Şimdi Ara

Black MNTN Kasa Modu ll EXTREME PROJECT ll by rachadell ll (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
1
Favori
26.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cok super gıdıo devamını beklıyoruz heyecanla ozellıkle su on fanı beklıyorum nası olcak dıye
  • uv mavi derim turuncu ve mavi çok güzel durur
  • kesinlikle uv yeşil derim turuncu ileharika duruyo
  • kasanın iç rengi süper olmuş markası ile varsa boyanumarasını öğrenebilirmiyim. Valla çok güzel gidiyo. sizleri gördükçe gaza geliyorum. şimdilik fizibilite çalışması yapıyorum. yan kapakla üst kapağı spiralle kestim plexy için haftasonunu beklemem lazım. . (bu arada benim nikelaj projem yattı)
  • bugünün fotoları nerde kaldı yaw!!! çok merak ediyorum sonucu boya sonrası falan ön panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracious92 -- 7 Şubat 2008; 22:36:32 >
  • Arkadaşım ara aşamaları göstermen güzel olmuş devamını bekliyoruz, gayet güzel gidiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: by kero

bugünün fotoları nerde kaldı yaw!!! çok merak ediyorum sonucu boya sonrası falan ön panel

Evet iş güç derken baya resimleri geciktirdim.Ama buyrun bugün fazla iş yapamadım ancak power supply'ımı fosfor ile kapladım.
    Bu arada ön paneldeki macunda halen kurumadı yahu.Sertleştiricisini hemen kururda şekil veremem diye az kullanmıştım.Sanırım biraz daha bekleteceğim sizleri ön panel için.Ayrıca üst panelde ağır yaralı onuda kesip biçtim sıra dışı bir proje var aklımda onuda sırası gelince bu konuda göreceksiniz arkadaşlar.Ayrıca iç kasayıda parlak siyaha boyayacağım yarın...

sizleri bugün yaptığım fosfor kaplaması ile başbaşa bırakıyorum.

Evet power kablolarımız çikin bir görünüme sahip onları fosforla kaplayacağız.Malzemeler masa üstünde...

Black MNTN Kasa Modu ll EXTREME PROJECT ll by rachadell ll

Bu hortumu çok aradadım ancak gündüz gözüyle böyle parlayacaksa uv altında nasıl yanacak bende merak etmiştim...

Fosfor olarak bildiğimiz fosforlu turuncu ve yeşil kullandım.Büyükçe bir düz beyaz kağıdı alıp 2 kat olmak sureti ile kağıdı komple boyuyoruz..
    Ardındanda belli inceliklerde kesip kablo üstlerine sarıyoruz ve üstüne seffaf ince bir plastik boru geçirip sağlamlaştırıyoruz.

Seffaf boruyu medikalcilerden bulabilirsiniz...

Fosfor kaplamasının tamamlanmış hali...

Yaptığımız %100 el işi olan fosfor kaplamamızın soğuk katot ışık altındaki görüntüsü.

Arkadaşlar dedimya bugün zaman bulamadım ancak yarın baya işim olacak şimdilik hoşçakalın canlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 8 Şubat 2008; 1:31:36 >

• Bitir şu kasayı hocam

Meraktan çatlıyorum yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

Bitir şu kasayı hocam

Meraktan çatlıyorum yahu

kesinlikle katılıyorum arkadaşım

bitsin artık yaw...

• dizi izlemek gibi walla
    çok iyi gidiyosun arkadaşım.şuana kadar geldiğin yere kadar çok başarılıydı.
  • Güzel yorumlar için tekrar teşekkür ediyorum.

Bu gecede biraz uğraştım.Kasamı sonunda isteğim gibi boyadım ve sistemi toparlamaya başladık artık...

Kasamı FÜME rengine boyadım bayada hoşuma gitti bu sefer içime sindi...

Sistemi toplayacağım...

Kablo saklama operasyonuna giriştim hemen..

Sistemin kısmen toplanmış hali...

fosforlu fanlar iyi iş çıkarıyor

Son karede ön panelden kuruması artık an meselesi gibi sertleştirici kompanent sürdüm üstüne

Bu arada resimlerde üst panel,ön panel ve yan plexi kapak yok.Onların üstünde çalışıyorum.Devamı gelecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 8 Şubat 2008; 23:53:04 >

• Eline sağlık hocam güle güle kullan kasanı hardmod yapmak gerçekten zor ve özveri istiyor inşallah önce sen kendin tatmin olmuşsundurda emeklerin boşa gitmemiştir.
    Fakat şu softmod olayı yani ışıklandırma konusunda keşke soğuk mavi katot değilde direk mor uv lerden kullansaydın daha hoş duruyorlar çünkü tabi bence.Bende senin gibi ide kablomu keserek üstünü fosforlu kağıtla kapladım ve ilk olarak mavi katotla sonra uv ile baktım uv ile çok daha hoş duruyor.Ayrıca kalem izlerini görmek istemiyorsanız ve kalemle uğraşmak istemezseniz direk faber castel in fosforlu kalem doldurmak için mürekkepleri satılıyor onları bir fırça ile kağıda iyice yedirip kurutunca daha hoş duruyor daha çok parlıyor öyle yapınca.Bi dahakine bunuda deneyebilirsin...Neyse sana kolay gelsin ayrıca tebrik ederim...
  • cok guzel gidiyor tebrikler..

uv hortum super bisi. dogrumu anladım medikalcilerdenmi bulabilirsiniz dedin?
  • harika gidiyorda ön panelin sonu pek iyi olcakmış gibi gelmiyo
  • Süper Gidiyo, GüzeL Olucak dewam
  • gerçekten çok güzel gidiyo bende ilk mod çalışmamı yapacam yakında ilham kaynağı oluyosun valla.
  • hadi kardeşim nerde kaldı kasanın son hali ön panel vede pcnin toplanmış hali
  • süper
  • arkadaşlar iş dolayısıyla uğraşamadım ancak yarından itibaren devam edeceğim.

Bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.