Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerçekten şu an yaşadığımız ve yaşatılan (dayatılan) hayatı 1e1 tasvir etmişler. her yere öfkeyle kusasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Şu 3x1'deki yıldız verme olayını başka bir yerde de olduğunu hatırlıyorum ya. Yoksa bana mı öyle geldi, sanki daha önceden böyle bir şey yapılmıştı.

3x2
    Tek kelimeyle MU AZ ZAM bölümdü. Bölüm için diyecek hiçbir şey yok 10/10

O yıldız verme olayı eğer izlediysen community ninde bi bölümünde vardı, sezonu ve kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama baya benzerdi, o bölümü izlerken de kendi kendime tam black mirror bölümü gibi olmuş demiştim hatta

3x1 konu tam olarak günümüzdeki sistemin bi tık ilerisi, izlerken o yapmacık hareketlerden o kadar utandım rahatsız oldum ki bazı yerlerde bakamadım bile ekrana, bu kadar empati kurdurtmasının sebebi günümüze çok yakın bi durum olması, bence güzel etkileyici bi bölümdü
    Kalan bölümleride artık ne zaman vakit bulurda izlerim bilemiyorum, çok iş var çok

edit:http://www.imdb.com/title/tt3278596/?ref_=ttep_ep8 bahsettiğim community bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 22 Ekim 2016; 18:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3x06 sadece black mirror'ın değil dizi tarihinin en iyi bölümlerinden biri olmuş.

Cesur yeni Dünya

• 3x6'da ki komiser yardımcısı bayan got'daki faceless man değil mi?

evet oymuş son sahnede anladım adamın peşinden giderken çağrışım yaptı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barristan the Bold -- 22 Ekim 2016; 23:17:45 >
  • 3. sezon beklediğim gibi değildi. ilk 2 sezonda ki hikayelerin farklılığını kaybetmiş.

beklentimin çok çok altındaydı. ( bölümler kötü değildi ama ilk 2 sezonun üstüne böyle bir sezon pek iyi olmamış )
  • 01x01 yeni bitirdim.

Tüketim ve sosyal medya çılgınlığına, medya manipülasyonuna, kameralar önündeki hayatlara iyi göndermeler yapmışlar. Aklıma hemen Mr Robot geldi, ama Mr Robot bu kadar sert göndermeler gönderemedi. (2. sezon)

• 3x5

3. bölümle beraber sezonun en iyi bölümlerindendi. Keyifle izledim. Atmosfer çok iyiydi.

3x6

Bu bölüm de güzeldi ama biraz sıktı bazı yerlerde. Linç olayına değinilmesi güzel olmuş.

Genel olarak 3. sezon diğer sezonların yanında sönük kaldı açıkçası. Dizi hala gayet iyi ama diğer sezonlarla karşılaştırılınca düşüş var. BBC'den Netflix'e geçmesinin etkisi olabilir bunda bilemiyorum. Bilim kurgu olarak hala gayet doyurucu ve bir o kadar da rahatsız edici bölümler vardı ama işte tadı tuzu yoktu sanki.

Bölümleri genel olarak sıralayacak olursam:

5>3>6>2>1>4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Ekim 2016; 0:27:24 >

• 3x01, 3x02, 3x03 ve 3x04'ü hemen izledim.

3x01 ile biraz sönük başladılar dedim. Fena değildi yine de ama Black Mirror kalitesinin bir miktar altındaydı. 3x02 ve 3x03'ü bayağı beğendim. 3x04'ü ise yine bir miktar sönük buldum.
  • 3x01

Son kısımda kadinin sacmalamasi haricinde gayet guzel düşünülmüş bir bölümdü, sonu biraz sönük oldu.

• İzlemeden geçirdiğim yıllara yazıklar olsun... ilk sezonu bitirdim, beynim uyuştu. Eşşekten düşmüş gibi hissediyorum. Yarın 2. Sezonu bitireceğim.
  • 3x1 izlerken ben utandım

karşılıklı beğen, karşılıklı takip diyen ergenler izlemeli

(beyler yorumumu artılar mısınız, artılayanı artılarım)
  • 3x6 Çok güzeldi, film tadındaydı. Sezonun en iyi bölümüydü bence. Eski sezonlarla karşılaştırmak istedim kafamda ancak yılbaşı özel bölümü ve domuzlu bölüm hariç diğerlerini hatırlayamadım. Üzerinden baya zaman geçmiş. Genel olarak sezonu beğendim. İlginç konulara değinilmiş yine.
    Beğeni sıralamam: 6>1>2>5>3>4
  • 3x1'in konusu harikaydı ama uygulama tarafında sıkıntılar vardı sanki son 30 dakika fazlası ile sıkıcıydı ama konu ve vurgulanmak istenen şeyler muazzamdı.

3x2 ise inanılmaz rahatsız edici olmuş çok etkiledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01x02

Tek kelimeyle MUHTEŞEM!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi içinde en iyisi bence noel özel bölümü olmuş. 10 numaraydı
  • 3x6

sezonun en iyisiydi bence.

ben kontrolden çok arıların kendi kendine böyle bir şey yaptığını düşünüyordum ama basit çıktı olay. oylama yapanları hedef almaları ise beklemediğim birşeydi, dedektif durdurmaya çalıştı ama olmadı.
  • 3x05 ve 3x06

3x05 çok iyiydi. 3x06 ise muazzamdı. 2 bölüm beklentimin altında kalmış olmasına rağmen güzel bir sezondu.

• 3x5 ve 3x6'yı da izledim. 5.bölüm baya iyiydi. Yine kendimizi adamın yerine koyup "acaba biz ne yapardık" sorusunu sordurttular. 6.bölümü herkes en iyi bölüm demiş ama film falan olsa en fazla 6.5puan alır.Açıkcası ben pek beğenmedim.
    Sezonu genel olarak değerlendirirsem de, 2>3>5>6>1>4
    Birinci bölüm güncel konu olmasına rağmen yukarıda da hatırladığımı söylemiştim. Sağolsun @Hanzee bulmuş. Önceden Community'de tıpa tıp işlenmişti. Altıncı bölümü de biraz Braindead'e benzettim.
    Orada da böcekler insanların beynine giriyor.

• 01x03
    İçim ezildi la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 23 Ekim 2016; 18:56:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmiş geçmiş en iyi diziler nedir deseler
    1- prison break
    2- black mirror derim . NET!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.