Şimdi Ara

Black I Case Moding ( %90'ı bitti ve gece fotoları) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Black I Case Moding ( %90'ı bitti ve gece fotoları)

Plexy'e takılacak olan 140mmlik streamliner :

Bu da kasanın önden görünüşü:

Bunlarda gece fotoları :

Mavi neon açık ama foto kaliteleri çok düşük olduğundan parlama yapıyor.

Bu da üstten yakın çekim : ( Akçalı saolsun )

Bu ise önden bi görünüş. Bitince baya güzel olacak gibi duruyor.

Son olarak da bi absolut mod yapayım dediydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_one -- 27 Kasım 2006; 1:44:37 >

• güzel resimler
  • güzel iş çıkarmışsın eline sağlık.
    uv pen olayı anakarta çok yakışıyor ben de 2 gün önce çıkartıp boyamadığım yerleri de boyadım
  • kasa baya bir güzelleşmiş, fanlar gerçekten sessiz mi feelin fanlarını değiştircemde....

emir_ "uv pen" dediğin şey fosforlu kalem mi oluyor, o ise benim yaptıklarım hemen silindi kalıcısı yokmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 28 Kasım 2006; 22:45:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

kasa baya bir güzelleşmiş, fanlar gerçekten sessiz mi feelin fanlarını değiştircemde....

emir_ "uv pen" dediğin şey fosforlu kalem mi oluyor, o ise benim yaptıklarım hemen silindi kalıcısı yokmu??

nasıl silindi be
    benim 4 aydır boyalı duruyo
  • Evet fanlar sessiz hem de çok. Asus kullanıcısı anlar benim derdimi. Abartısız geceleri uyutmuyordu. Uyusamda sabaha çok hırçın bi şekilde kalkıyordum. Şu aşamada 3-4 gündür açık ve hiç rahatsız olmuyorum. Birazçık ses var o da stock fan ve ekran kartının fanlarından kaynaklanıyor. Onları da pasif soğutucu takarsan süper bir pc olur. Maliyet bakımından fanlar biraz tuzluya kaçıyor. SilenX ler bu işin en iyisi ama dediğim gibi tuzlular. Fakat son kuruşuna kadar hak ediyorlar. Şöyle düşünelim. Şimdi kullanacak olduğumuz fanlar 3-5 aylık olsa tamam içerdeyiz ama bu fanları gönül rahatlığı ile 3-4 yıl kullanırsınız. Benim su soğutma yapma imkanım yoktu ondan mecburen fanları değiştirmek zorunda kaldım. Fanlara harcadığım paraya çok rahat bi su soğutma yapabilirdim. İmkanınız varsa su soğutmayı tercih edin derim. Nitekim ses sorunu yok eğer pompanız sağlam birşeyse

Kalem mevzusuda kırtasiyelerde 1 ytl ye satılıyor onlardan almıştım. Boyadım 10 dakika içinde kurudu ve çıkmıyorlar da.

Yorumlar için ayrıca tşk ederim beyler ama daha tamamlanmadı Yan kapaklar ve ön panel kaldı. Macun bulamadım iyi mi

• Emir_ üstad sen plexy'i kendin mi taktıydın ? Eğer kendin yaptı isen kaç mmlik o plexy ?
  • Öncelikle kolay gelsin güzel olmuş. Sistemin özellikleri ne? TA230 ların power ından deli ses geliyor diye biliyorum. Fena :( Yukarda da demişsin sıcaklıklar ne oluyor? Onları da eklermisin? Kolay gelsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_one

Emir_ üstad sen plexy'i kendin mi taktıydın ? Eğer kendin yaptı isen kaç mmlik o plexy ?

hayır orjinali öyle
  • Fanlar müthiş duruyor. Hava akımı nasıl, mesela 140'ı yüzüne tutunca hava akımının sesini duyabiliyor musun.? Bu da önemli. Güzel gidiyor kolay gelsin.
  • black_one güzel çalışma olmus tebrikelr
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Öncelikle kolay gelsin güzel olmuş. Sistemin özellikleri ne? TA230 ların power ından deli ses geliyor diye biliyorum. Fena :( Yukarda da demişsin sıcaklıklar ne oluyor? Onları da eklermisin? Kolay gelsin!

Sistemim okadar iyi birşey değil. AMD64 3200+ (2.2 ghz) 512Kingston 256mb asus-X700 var. Kendi makinam değil. Peder beyin makinası bu

Yan kapakları takmadığım için sıcaklarda çok fark oluşmuyor. 1-2 güne yan kapakları da halledip kesin değerleri paylaşırım.

@Hazar

Fanlar gerçekten güzel 140mmlik fan alabileceğiniz en iyi fanlardan. 54cfm hava üfleme kapasitesi var ve 1000rpm de döndüğünden çok sessiz olmuş oluyor(15-17 db arası). En basitinden çok satan arctic coolinglerin 80likleri ile kıyaslayalım. 80lik 2000 rpm 21db gürültü oranı var ve 26cfm civarı üfleme kapasitesi.

Yorumlar için ayrıca tşk ederim...

• Eyw. Sonuçları bekliyoruz.
  • Gzl is cikarmissin mdg eline koluna saglik. Yeni modlari 4 gozle beklioruz
  • Gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık
  • harika olmuş ellerine sağlık
  • konu hortlamıs heralde son durum nedır resımlerı koyabilirsen sevinirm..
  • baya uğraşmışsın ama cidden süper olmuş eline sağlık diyorum
  • abi ön panel hala aynı şekildemi duruyor
  • ELİNE SAĞLIK
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.