Şimdi Ara

Black Desert Online Private Server ve sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. BDO türkiye ip ban kalkasaya kadar takılıp oyunu öğrenebileceğim *bol insanlı* bir private server arıyorum. Öneride bulunur musunuz?

Türkiye ip ban kalkınca sadece TR server olarak mı oynayabileceğiz? Steam hesabımdan oyunu almak istiyorum, steam bana soracak mı EU-NA-AS gibi region?

• Steam'den oynayamayacaksın. EU ise yine yalnızca VPN ile ulaşılabilecek.

Oyunun en aktif private serverı GamezBD,https://gamezbd.com/ buradan ulaşabilirsin.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    yani hocam bundan 1 yıl sonra TR serverı falan açıldığında, steamden indirdiğimde sadece TR serverında oynayabileceğim? EU-NA giremeyeceğim doğru mu anlamışım?

ben oyunlarda türk görünce saklanan tayfadanım. ama ayrıca oynadığım oyunların da steam kütüphanemde olmasından hoşlanıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? EU devam mı TR gelince geçer misiniz?
  • Balbasur kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde her zaman Steam ya da Battle.net üzerinde yer alan oyunları tercih ederim. Fakat Pearl Abyss, oyunu direkt olarak kendisi getiriyor. EU ve Kore'de dahi arada yayıncı firmalar var. Bu yüzden TR/MENA sunucusu oyunun gelişimi açısından önemli konumda olacak gibi geliyor.

Açılması altı ayı dahi bulmaz. Tahminen en geç kasım başı açılmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar açık beta için bile Şubat a kalabilir bir aksaklık olursa diyor Tr sunucusu 2018 ilk çeyrekten önce gelmez açıklamaya orijinal sitesinden ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.