Şimdi Ara

Black&Decker NV1210AV OTO Araç Süpürgesi ( SIFIR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar ;

Ürün hiç kullanılmamış ( Sadece çekişi test edilmesi için 1 defa kullanılmıştır ) olup kutusu ve aparatları eksiksizdir.Piyasada bu modelin hali hazırda üretimi artık bulunmamaktadır.( Stokta olup satış yapan firmalar harici ) Şuan hali hazırda üretilen piyasada ki 8,5Watt motor gücüne sahip süpürgelerle kıyas etmeyiniz.Bu ürünün 12,5Watt gücünde motoru bulunmaktadır. Yeni nesil 8,5Watt gücünde ki modelleri sadece 2 apararat içermekte olup hortum vs bulundurmamaktadır.Bu model hortum hariç 4 aparat içermektedir.Bu açıdan oldukça cezbedici çünkü ulaşılması zor yerleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz.Hortumun olması da kablo uzunluğu ile birleştiğinde çok geniş bir alanı temizleyebilmek adına oldukça avantajlı.

DİPNOT: Ankara içi elden teslim.Diğer şehirler için kargo alıcıya ait olmak üzere teslimatı gerçekleştirilir.

FİYAT: 246 TL

Özellikleri ;

· 12V/12.5Watt Gücünde Motor,
    · Araç çakmak girişine uygun 12Volt adaptör,
    · Patentli motor teknolojisi ile yüksek emiş gücü ve yüksek hazne kapasitesi,
    · Uzun emme ucu koltuk aralarını, altlarını temizlemek için ideal,
    · Gövde üzerinde saklanan emme ucu ile dar alanda, erişilmesi zor koltuk aralarında kullanma imkânı,
    · Uzatılabilen esnek hortum ile dar ve ulaşılması zor yerlere daha kolay erişim,
    · Tek düğme ile hazne boşaltma sayesinde kirler ele temas etmeden çöp kovasına boşaltılır
    · Şeffaf toplama haznesi sayesinde ne zaman boşaltılması gerektiğini gösterir,
    · 385mm yüksek emiş gücü,
    Black&Decker NV1210AV OTO Araç Süpürgesi ( SIFIR )Black&Decker NV1210AV OTO Araç Süpürgesi ( SIFIR )Black&Decker NV1210AV OTO Araç Süpürgesi ( SIFIR )Black&Decker NV1210AV OTO Araç Süpürgesi ( SIFIR )Black&Decker NV1210AV OTO Araç Süpürgesi ( SIFIR )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.