|
Ocak ayının 16sında verdiğim sipariş hala hazırlanıyor. İzmitten Bursaya iki haftada yürüyerek gider kitapları alır geri dönerdim. Millet iyice sıtkı sıyrılmış ki twitter'dan tepki göstermesinler diye yorumları kapatmışlar. Müşteri hizmetleri bir hafta süre var diyor ama iki haftayı geçtik. Temin aşamasında denen kitabın yayınevini aradım tükendi mi kitap mı temin edilemiyor diye görevli bile biliyor demek ki bkm ucuza satar ama böyle uzatır, kitap mevcut diyor. Parayı cart diye çekip kitap yollamamak saçmalık. Hadi benim durumum acele değil ama tatil başında okumak için sınav için sipariş veren herkes mağdur anlaşılan. Daha önce çok sıkıntılı kitap yollamıyorlar denen web siteleri bile sorunsuz kitap yolladı ama bkm iyice işin suyunu çıkardı. Temin edilemeyeni iptal edelim diyorlar da ben kitabı istiyorum. Cimere falan mı yazsam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı