Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı money kartla farklı bkm kullanılsa da 2den fazla faydalanamıyoruz haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Aynı gün mü yaptınız işlemleri ayrı günlerde mi

Aynı gun 2 ser dakıka aralıklarla 1. Money karta 32 tl lık seker 31 tl lij uzman kasap

2. Money karta 30.75 tl lik baklıyat ve 31 tl lik tavuk. Tek bkm 2 ayrı money kart

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah4407

Aynı money kartla farklı bkm kullanılsa da 2den fazla faydalanamıyoruz haberiniz olsun.

Zaten 1 money kart en fazla 2 kere bkm den yararlanır dıyor acıklamada

• Dün jet kasadan 30 TL'lik bakliyat, pirinç ve un almıştım. (Hepsi Migros marka) Bugün 20 money yatmış.(10 bkm + 10 money)
  • 2 kere hata verdiği halde sistem parayı cekmiş arkadaslar bkm yi aradım migrosuda arıcaz yanlıs cektigi halde parasını iade alan var mı arkadaslar money yüklemede sorun olustumu ?
  • 30 tl çay-şeker aldım. 10 tl çay şekerden dolayı puan yattı. 10 tl bkm yatmadı. aradım kayıt oluşturdum hala yatmadı. alışveriş 18 mayısta yaptım. bekliyoruz bakalım

• ayni bkm hesaptan, bir money cardla 20 tl bkm money puan diğer money cardla 10 tl bkm puan geldi.

• Ard arda (1dk arayla) aynı bkm ve aynı moneycardla (telefon numarası girerek) şarkuteri ve bakliyat alışverişi yapıldı. Ertesi gün 40 money yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenun -- 22 Mayıs 2017; 9:8:41 >
  • İletişim izninin önemi var mi

• sanalmarketten vakıfbank debit kart ile alışveriş yapamıyoruz, şimdi kalksam gitsem jetkasa olan bir mağazaya, kesin ortada kalırım.

Vakıfbank debit kart ile deneyen oldu mu acaba arkadaşlar?
  • 42_JeoGenc_42 kullanıcısına yanıt
    evet var, yoksa Money yüklenmez.
  • Arkadaşlar iki tane money kartım var. İki kartın içindeki moneyleri birleştirme şansımız varmı. Veya 1 alışverişi 2 adet money kartın içindeki moneylerle yapabilirmiyiz. Birde karttaki moneyden fazla alışveriş yapmak istediğimizde üzerini ödeyebiliyormuyuz yoksa sadece karttaki money kadar mı alışveriş yapabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baykun -- 22 Mayıs 2017; 9:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GladeOtomatik

sanalmarketten vakıfbank debit kart ile alışveriş yapamıyoruz, şimdi kalksam gitsem jetkasa olan bir mağazaya, kesin ortada kalırım.

Vakıfbank debit kart ile deneyen oldu mu acaba arkadaşlar?

sıkıntı olmaz mazagada
  • 1 money card kullanıp 2 bkm yaptık. Farklı bir money card kullanıp 2 bkm daha yapabiliyoruz.Doğru mu anladım ?
  • birleşmez sepetini ikiye böl ayrı ayrı kullan
  • aynı bkm 1 money kart 2 alışveriş 20 TL yattı fakat

aynı bkm, farklı money karta puan yatmadı.

Yani 1 bkm ile en fazla iki kere yararlanılıyor
  • Dün 1 bkm 2 farklı kart 4 işlem yaptım. İki kartımada 20şer tl bkm puanları yatmış. 1 bkm farklı money kartları ile oluyor arkadaşlar.
  • bi bana mı yatırmamış bunlar :)
  • Ben daha dün 3 farklı money kart ve bir tek bkm hesabı ile her hesaba 20şer lira bkm money si yattı bence siz müşteri hizmetlerini arayın verirler
  • telefondan tanimlanan moneykarta sorun oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.