Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iletişim iznini nasıl yapıyoruz? Birde bkm uygulamasına felan gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa gidim migrostan bişe alayım dedim,rezil olduğumuzla kaldık.bi tane 850 gr bal bir de çokokrem aldım tüp şeklinde çalışanlara da sordum bu ürünler dahil değil mi yanlışlık olmasın diye,money yüklenmedi.aradım mh tüp halinde krem çikolata dahil değil diyor 😡 Lanet olsun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolder24 -- 19 Mayıs 2017; 15:27:29 >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Hepsini iade et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Money clup sitesine gir bilgileri güncelleye bak ordan yap

• Bkm ile almıştım ona gelen money de iptal olmaz mı iade edersem

• Arkadaşlar şimdi tbg ile bkm birleşiyor mu? Ona göre alışveriş yapacağım. Bir süt alan var mı 10 tane sür alsam sıkıntı çıkar mı?

• Abi adam gibi şunlarda geçerli değildir diye yazın bari bu ne böyle adam oynatıyorlar.çalışanın bilmediğini ben mi bilip tahmin edecem bu dahil mi değil mi diye?ya da almadan önce mh lerini arayıp onaylatıp öyle alalım bari 🙄

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Olur et tekrar al diye dedim tekrar yatar

• Kampanyadan en fazla iki kez yararlanılır yazıyor. Ben 30 bir gün 30 farklı bir gün alışveriş yaptım. Bu iki kez mi sayılıyor yoksa 2 kez daha mı yararlanabilirim?
  • 17 sinde 2 adet hipp meyveli yoğurtlu aldım 30,45 BKM ile ödedim. Ama yatmamış money. Allah Allah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

dün sabah yaptım tbg yatmış bkm yatmamış.iletişim iznini sonradan versek oluyor mu acaba?

İletişim izni nedir ya. Hiç öyle bir izin falan vermedim ben herhalde. Ondan mı yatmadı bizim money.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

quote:

dün sabah yaptım tbg yatmış bkm yatmamış.iletişim iznini sonradan versek oluyor mu acaba?

İletişim izni nedir ya. Hiç öyle bir izin falan vermedim ben herhalde. Ondan mı yatmadı bizim money.

Migrosun bize sms atma izni.Kampanya metninde yazıyor izin isteği.Benim var diye hatırlıyordum gene yatmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 19 Mayıs 2017; 15:49:13 >
  • quote:

17 sinde 2 adet hipp meyveli yoğurtlu aldım 30,45 BKM ile ödedim. Ama yatmamış money. Allah Allah..

ben 16'sında aldım 2 iş günü oldu zaten ve yatırmadılar.
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Bende 45 liralık yağ alımına 9 money vardı. Dün 2 adet komili 5 litre sıvı yağ aldım 50.25 liraya19 lira monry yatmış bugün

• quote:

quote:

quote:

Migrosun bize sms atma izni.Kampanya metninde yazıyor izin isteği.Benim var diye hatırlıyordum gene yatmamış.

Sonradan versek olmuyor mu hocam? Gerçi nereden veriliyor onu da bilmiyorum. Fişleri de attık atmasaydim geri iade ederdim. Yuh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 19 Mayıs 2017; 15:52:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonradan versek olmuyor mu hocam? Gerçi nereden veriliyor onu da bilmiyorum. Fişleri de attık atmasaydim geri iade ederdim. Yuh...

Onu tam bilmiyorum.Ben 4441044ü aradım.Bkm ile yaptığınız gözüküyor iletişim iznide var 2 gün içinde yatar dedi yatmazsa artık şikayet için ararız.İzin money club sitesinden yada çağrı merkezinden oluyor.

• Dun 2 adet 31.80 tutarinda cay alimi yaptim. 40 money olması gerekirken 30 money yatirmislar. Sebebi ne olabilir, kart esimin adina oldugu için MH arayamıyorum ama merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Dun 2 adet 31.80 tutarinda cay alimi yaptim. 40 money olması gerekirken 30 money yatirmislar. Sebebi ne olabilir, kart esimin adina oldugu için MH arayamıyorum ama merak ettim

Ben de dün iki adet 30 TL lik alışveriş yaptım BKM ile. Birisi çay şekerdi. Ama 20₺ puan yatmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

Dun 2 adet 31.80 tutarinda cay alimi yaptim. 40 money olması gerekirken 30 money yatirmislar. Sebebi ne olabilir, kart esimin adina oldugu için MH arayamıyorum ama merak ettim

Ben de dün iki adet 30 TL lik alışveriş yaptım BKM ile. Birisi çay şekerdi. Ama 20₺ puan yatmış?

Bu durumda BKM kampanyasi ayni gun icinde yapilan islemlerde sadece 1 tanesinde geçerli oluyor. Kampanya kosullarinda yazmiyor oysa ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

Bu durumda BKM kampanyasi ayni gun icinde yapilan islemlerde sadece 1 tanesinde geçerli oluyor. Kampanya kosullarinda yazmiyor oysa ki

Evet, buradan bu çıkıyor ama; ben de ezbere yapmamıştım. Arkadaşın biri BKM ile aynı gün yaptım ikisi de yattı dediği için yapmıştım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.