Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18:00 de yaptigim alışverişe mail gelmedi. Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresin00

18:00 de yaptigim alışverişe mail gelmedi. Bilginize.

Gelişme Var mı? Bende Zorunlu Sebeplerden Bu Geceye Bırakmıştım Alışverişi
  • eresin00 E kullanıcısına yanıt
    Cevap yazınca gelirseniz sevinirim, bir ürün alıcam beklemedeyim.
  • Anadolujetten bkm ile ucak bileti aldim.ama herhangi ucus bilgisi,pnr vb gelmedi bana.aramak mi gerekiyor anadolujet mh lerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nowhere.Man -- 3 Aralık 2015; 21:07:26 >
  • Ben 4 gun once ilk defa actigim hesaptan alisveris yaptim ama mail gelmedi..
    İade olmayacak mi acaba?

• Mail gelmedi hala. Bir alışverişim daha olacak beklemedeyim.

• Gittigidiyordan bkm expressle nasıl alışveriş yapılıyor? Satıl al a geldiğimde sadece kart bilgilerinin girildiği kısım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Ben 4 gun once ilk defa actigim hesaptan alisveris yaptim ama mail gelmedi..
    İade olmayacak mi acaba?

Aynı durumdayım yeni bkm hesabi ile alisveris yaptim novabazardan mail gelmedi bu konu hakkında musteri hizmetleri ile görüşen oldu mu iade gelmeyecek mi simdi?

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    hocam üstte kredi kartı ile ödeme paypal ile ödeme bkm Express ile ödeme diye seçenekleri var bkm yı seçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün yapilan bazi alisverislere bile mail gelirken 1 aralikta yaptigim alisveris icin neden mail gelmedi acaba

• Beyler bkm express e daha once kaydolmustum. Baska kredi kartimla ayni tc kimlik numarasi ile kaydolabilir miyim?

• Alışveriş yapıp iade maili alan var mı bugün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selvolution -- 4 Aralık 2015; 12:20:32 >
  • Kampanya devam ediyor mu acaba, 30000 kişilik limit doldu mu yoksa?
  • 1 hafta olacak neredeyse, mail gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Selvolution

Alışveriş yapıp iade maili alan var mı bugün?

Bugün kiliksa.com'dan enpara kartım ile 85 TL'lik ürün satın aldım, anında gmail'e 20TL kazandınız maili geldi. Dikkat edin mailinizin tanıtım bölümüne geliyor mail o yüzden fark etmeye bilirsiniz. Tanıtım bölümünü tekrardan kontrol edin..
  • Ben ürün almamıştım zaten sayı sınırlı dediği için kampanyada, o sınırın dolup dolmadığını merak ettim sadece. n11.com'dan alışveriş yaptım şimdi, iade e-posta'sı geldi ama n11.com'da sipariş numarası gözükmüyor para çekilmesine rağmen. Onunla uğraşıyorum şimdi. Para çekildi, sipariş numarası verdi site ama sipariş gözükmüyor nedense.
  • n11 den 30 tl avea tl yükledim 5 dk sonra mail geldi. Devam ediyor hala.
    Ancak 40 dk oldu tl gelmedi. n11de de sipariş görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceVenturA -- 4 Aralık 2015; 19:44:59 >
  • bende de gg de aynı sorun oluştu gg ye yazdım bkm kaynaklı olduğu söylendi para iadesi yapılacağı tarafıma iletildi , kesinlikle n11 e durumu yazın

edit:bkm 20tl kazandın e-mail geldi, kampanya katılımız sonrasında ne olacak belirsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhiret -- 4 Aralık 2015; 20:52:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    1 saat uğraşın ardından n11 "bankamın altyapı sorunu yüzünden iptal edilmiş olabileceğini söyledi" kesinde konuşmuyorlar. Neyse iptal etmiş n11 3 iş günü içinde param iade edilecekmiş bakalım.... :) 3 kuruş için rezilliğe bak
  • Kendi sorunları yüzünden biz uğraşıyoruz. 3 kuruş veya 5 kuruş bir kampanya yapılmış, biz de bundan yararlanmak istiyoruz. Kliksa'dan Fm 2016'yı aldım sorunsuz bir şekilde. N11'de sipariş gözükmüyor. Bkmexpress'teki çalışan para çekilmiş gözüküyor bizde dedi. Bana da iade yapılır büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 4 Aralık 2015; 22:06:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.