Evet haklısınız, 1. ve 2. sezonda ben her hafta bölümleri sabırsızlıkla beklerdim, güleceğim garanti ya. Artık pek güldürmüyor @fuckulteli seninde dediğin gibi sanki yapılacak çeşit kalmamış, tasarımı değiştirip önümüze sunuyorlar. Bu yüzden yabancı diziler iyi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
Evet haklısınız, 1. ve 2. sezonda ben her hafta bölümleri sabırsızlıkla beklerdim, güleceğim garanti ya. Artık pek güldürmüyor @fuckulteli seninde dediğin gibi sanki yapılacak çeşit kalmamış, tasarımı değiştirip önümüze sunuyorlar. Bu yüzden yabancı diziler iyi geliyor.
Sayfanın yukarısındaki mesajımda da şöyle bir yorumum olmuş geçen hafta, "Geçen sezonun sonunda kötüydü de şu iki bölümdür güzel fena değil" demişim. Skeçler güzel geçen sezonun sonundaki gibi zorlama skeçler değil ama sürekli izleyen kişiler sıkılıyor. Geçen hafta 1-2 skeci beğenmiştim zaten o kadar. Geçen sezonları izlememişler için bu sezon gayet güzel, izleyenler zevkle izlerler ama önceki skeçlerin tekrar oynanması gibi oldukları için sıkıldım ben bu hafta.
Biraz garip cümleler kurmuşum, saatten olsa gerek.
Hocaları Gitti, Ratingleri Arttı.
1 Ekim Cumartesi günü Kanal İzlenme Oranları belli oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar geceyi birinci olarak bitirdi.
Mutfak ekibi, dün akşam Yılmaz Erdoğan'sız ilk bölümle Kanal D'nin shareini 16'dan 21'e taşıdı. Kanal, Yılmaz Erdoğan'ın rating kaybı yaşattığını düşündüğü için, böyle bir değişikliğe gitmişti. Bu strateji, kendilerine artan ratingler olarak geri döndü.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Az önce özette "Var Mısın Yok Musun" skeci denk geldi izledim. Eser inanılmaz itici olmuş, sahnedeki hareketleri acayip sinirimi bozdu.
Beni tek mutlu eden şey seyircinin bunlara artık kanmaması.
tam aynı şeyi yazacaktım baktım benden önce biri paylaşmış . Çok kötüydü orda eser ya. zaten genel olarak bi performans düşüklüğü var yada belki ben kriterlerimi yükseltmişimdir ama hangi skece denk gelsem bunu yapmıslardı bu buna benziyo diyorum..
Dün 1 saatimi ayırıp izledim , rezaletti.Nasıl bu kadar çirkinleşti anlayamadım.Doldurmak için birde kız çıktı dans etti , bir çocuk çıkarttılar felan.Yılmaz Erdoğan da bırakmış..
Sadece arada bir gösteri yapsınlar.Bıraksınlar televizyonu..
Komedi Bu Adam Ya
Yılmaz Erdoğan bırakmış derken?
Başından 10 dk. izledim ve gerisini izlemedim. Eski havası yok gibi. Kısa ve güncel skeçler bence daha iyi oluyor. Bir de kendilerini çok tekrar etmeye başladılar, çoğu esprileri hep aynı.
Çok sağlam skeçleri oluyordu bunların eskiden. Gülmekten karnıma ağrı girdiğini hatırlarım. Şimdi bakıyorsun popülerlikten oynamayı unutmuş adamlar olduğunu düşünüyorum bazen skeçlerde. Öyle bir ciddiyetsizlik var ki sanki prova yapılıyor. Skeci kendi laflarıyla bölmeler filan. Eser zaten oyunculuk değilde bu konuda uzmanlaşmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Volpenotte
Çok sağlam skeçleri oluyordu bunların eskiden. Gülmekten karnıma ağrı girdiğini hatırlarım. Şimdi bakıyorsun popülerlikten oynamayı unutmuş adamlar olduğunu düşünüyorum bazen skeçlerde.
olayın özeti budur,çok doğru bi yorum
quote:
Öyle bir ciddiyetsizlik var ki sanki prova yapılıyor. Skeci kendi laflarıyla bölmeler filan. Eser zaten oyunculuk değilde bu konuda uzmanlaşmış.
doğru söze ne denir
İlk Macbet skeci güzeldi... Kitabını da okumuştum... Gayet iyi anlaşılır şekilde uyarlamışlar... Psikolog skecinde de Büşra'nın performansı çok iyiydir. o kurtardı...
Son bölüm iyi miydi arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Sendromkaan
Son bölüm iyi miydi arkadaşlar?
İdare eder
Macbet iyiydi
şu maketten arabalı skeçler arttığından beri hangi yaş grubuna hitab ettiklerini gittikçe belli etmeye başladılar
ilk başladıklarındaki kalitelerini nasıl kaybettiler anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
şu maketten arabalı skeçler arttığından beri hangi yaş grubuna hitab ettiklerini gittikçe belli etmeye başladılar
ilk başladıklarındaki kalitelerini nasıl kaybettiler anlamıyorum
Kalitenini düşmesi çok doğal.Hatırladığım kadarıyla 3. seneleri.Ve yazıp oynanacak film kalmadı.Hata burda değil.Hata bunu anlayıp çekilmemelerinde.
bence ilk sezon gibi güzel gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
Yapma hocam .Skeçlerin ne kadar basit ve gereksiz olduklarını görmüyormusun
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
Yapma hocam .Skeçlerin ne kadar basit ve gereksiz olduklarını görmüyormusun
Dün denk geldi biraz izledim gerçekten espirilerin seviyesi çok düşmüş.Eski üretkenliklerini kaybetmişler.
bence kötü gidiyorlar bir makbet skeci güzeldi onun dışında çok beğenmedim eski heyecan yok Yılmaz Erdoğan gitti ya o yüzden bence tekrar geri gelip düzene sokması lazım..