bence dklar daha güclu ben bole biliyorum ama hepsi ayni lwlde olsa gene dk yener dk daha güclu bence
9 resim 58 reslik bi bk yi deştim parçaladım adam gitti duel yaptık adam bana 40 kere vurdum ben herşeyimle deştim bea adam adminmiş ban yedimama başka actim gene dl 20 res yaptım
BEYLER BEN HEPSİNİ DENEDİM DL EN EZİK CHARLARDAN BİRİ DLYİ BUKADAR BÜYÜTMEYİN AYNİ SM GİBİ FULL STATTA DEFANSİ 9K AMA BK NİN TAM OLARAK HATİRLAMİYORUM AMA BAYA FAZLA SM 10K LARDA BİSEY MS YİDE HATİRLAMİYORUM AMA MG DE EZİKTİR CHAR LİSTESİ SÖYLE; BK MS MG SM DL DL EN EZİK CHAR FULL OLDUGUNDA FİRE DİE Bİ SKİLİ VARDİ O 50K CAKİYO AMA BK İSE 120-150K ARASİ CAKİYO HESAPLAYİN...
Daha fazla söze yok bence DL hariç diğer karakterler ölü . Yaşayanlarda 2-3 güne kadar gözükmez listede(gece-gündüz kassa bile ) DL'lerin res atmamış hali bile 3-4 k vururken res atmamış diğer karakterlen ancak lvl 350 den sonra 800-900-1000-1100 arası vurabiliyor . Spot dedik azımızdan burnumuzdan geldi . Daha rahat edicez derken yaratıklar iyice güçlendi . Spot eklendi 1-2 tane oralarda DL işgalinde yani gece 2-3 de uyuymayıp dl ler olmassa kasabiliriz olay bu. Bence acc sayısı artıyo deyip sallamak olmaz.Yakında sadece DL'lerle dolu bir server olunca bakalım ne kadar zevkli olacak başarılar
konuyla pek bi alakası yok ama bukadar güzel ve somut bir ornek var ve ben bunu kacırmak istemedim post kasmıyorum sadece cevap yanlış anlamasın kimse cevap ney: hani hep topic acılırdı bk mı dl mi sm mi dl mi die alın size somut bi cevap rank.ten dlleri cekmek için guclerini dusuruyolar ancak dl nin seviyesine dier charlar eşlik edebilio tekrardan ozur diliyorum magic lord yanlış anlama güç aşağı cekme konusuna bi atıfta bulunmadım ha
B-o-o-G-e-Y-M-a-N Tarih 4 Mayıs 2007; 15:45:36 BEYLER BEN HEPSİNİ DENEDİM DL EN EZİK CHARLARDAN BİRİ DLYİ BUKADAR BÜYÜTMEYİN AYNİ SM GİBİ FULL STATTA DEFANSİ 9K AMA BK NİN TAM OLARAK HATİRLAMİYORUM AMA BAYA FAZLA SM 10K LARDA BİSEY MS YİDE HATİRLAMİYORUM AMA MG DE EZİKTİR CHAR LİSTESİ SÖYLE; BK MS MG SM DL DL EN EZİK CHAR FULL OLDUGUNDA FİRE DİE Bİ SKİLİ VARDİ O 50K CAKİYO AMA BK İSE 120-150K ARASİ CAKİYO HESAPLAYİN...
yukarda yazılanlar inşallah soylediğine bi cevap olmuştur kardeş
kardeş zaten biz dl lerin yaratıklara vurma gücünde sorun yaşıyorduk. Yoksa dl yi bk dan önce başka karakterler zorlar . Spotlarda dl lerden kasılmıyordu 6 resli bk ile 13 resli dl yi tekde alıyorum sorun yaratıklara fazla vurmasıydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme