Şimdi Ara

---BJK ve FB liler BURAYA---KONU:11 PUANLIK FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • not:yazılar eski tarihli. belki bazı seylere ışık tutar diye getirdim. Linkler mevcut

http://www.stargazete.com.tr/index.asp?haberID=48883

* * *
    YILDIRIM DEMİRÖREN(başkanlığa gelirken):
    Beşiktaş'ın 11 puan öndeyken böyle bir duruma düşmesi tamamen motivasyonsuzluktur. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Yönetim ve takım arasındaki kopukluk yüzünden bunlar oldu. Bir daha yaşanmamasını istiyoruz ama yaşananlar tarihe geçecek, ders kitapları bunu yazacak. Ne kötü değil mi?

* * *

http://www.ntvmsnbc.com/news/263535.asp#BODY

Karınca ölümüne yakın kanatlanırmış:
    “Futbol işte bu... Sürprizlerle dolu bu oyunun güzelliği işte burada yatıyor..!” denemeyecek kadar garip bir durum var ortada. En azından şunun cevabını bulmakta zorlanıyorum:
    Daha birkaç hafta önce İspanya’daki Valencia maçında Beşiktaş’ın oynadığı o muhteşem futbolu bugünkü Süperlig’de oynayabilecek başka takım var mı? Lider dahil!
    Peki neden gelindi bu noktaya?
    Nerden başlamalı saymaya..?
    Devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirmediği iddia ediliyor. Tam takip etmemiştim ama Antalya’da yağmur fırtına var diye kampın iptal edildiğini hatırlıyorum mesela...
    “Nasılsa öndeyiz” içgüdüsüyle “Şampiyonluk çantada keklik” boşlaması iç içe geçti gibi...
    Çözülmeler de bu döneme denk geldi hem yöneticiler sathında hem de takımda, hücum hattında. Yine de önemsenmedi... Önce Ahmet Dursun’un bileti kesildi, sonra İlhan Mansız’ın.
    Ve bazı maçlardaki kırılma noktalarına benzer bir kırılma ânı vardı bu, yönünü baş aşağıya çeviren serüvenin. Mâlum ! Samsun maçı.
    Lucescu açısından teknik direktör olarak da, alışageldiğimiz “olgun adam” olarak da fiyasko denebilecek bir maç oldu Samsun maçı. (Üzerinden çok geçti ama şahsi fikrim o maçta Cem Papila’nın mükemmel bir maç yönettiği yönündedir. Asıl tepki verilmesi gereken husus onun gösterdiği cesareti, diğer hakemlerin diğer 3 Büyükler maçlarında gösteremiyor oluşudur. Ve bir başka tepki de Merkez Hakem Komitesi’ne olmalıdır. O haftaki kupa ve ertesi haftaki maçlarının hiçbirinde görev veremediği için. Sonradan ve korkudan, gözden uzak bir maçla, İstanbulspor-A.Sebatspor maçı ile ancak döndürebildiği için sahalara...)
    Dönelim Lucescu’ya:
    Teknik direktör olarak Samsun maçında alacağı bir karar bugün bulunduğu noktadan çok yukarılarda tutturabilirdi Kartal’ı... Seyirciyi ve arkadaşlarını galeyana getiren, hakeme isyanı tetikleyen, kırmızı gecenin ateşine körüklük eden Pancu’yu o gece oyundan almaktı yapacağı şey. Alamadı. Basireti bağlandı, o da bizler gibi seyretti heyecan dolu(!) maçı. Şu son Gaziantep maçında, örneğin Ahmed Hassan’ı kendi ifadesiyle “çok hırslıydı, sakatlanacak diye korktum” diyerek oyundan alabiliyordu da, o gece Pancu’yu alamadı işte.
    Ve sonrasındaki açıklamaları. Bu ülkede şampiyonluk tatmamış gibi, bu ülkede baş tacı edilmemiş gibi isyan bayrağını çekiverdi niyeyse? Hakikaten de “ni-yey-se?”
    Bence, hele bugün gelinen noktadan bakınca isyan değil, teslim bayrağıymış çekilen durup dururken...
    Neydi ima edilmeden, düpedüz öne sürülen iddia ?
    Medya ve hakemler özellikle istiyorlarmış Beşiktaş’ın tökezlemesini... O yüzden mi, öyle planlı bir komplo olduğu için mi, mesela bir gün önce İstanbulspor’la oynayan Fenerbahçe’nin, uzatmalarda bile ceza sahası içinde aleyhine çift vuruşlar veriliyordu?
    Ya da MHK, Beşiktaş’ı çökertme vazifesini üstlendiydi de, neden Samsun maçından bir sonraki maçta, Gaziantep-BJK kupa maçında, bir derbide bile 4 oyuncu birden atabilen bir Ali Aydın, penaltı düdüğünü çalabiliyordu da o penaltıya sebep olan son adam Ronaldo’yu cesaret edip atamıyordu kırmızıyla...
    Oysa Samsun maçından sonra Lucescu, kendisi çıksa ve sahada kırmızı kartlarla adeta boğa güreşi yapan oyuncularına herkesten daha gür bir sesle “kendinize gelin” diye haykırabilseydi, şimdi bu noktada olur muydu siyah beyazlı takım?
    Takımdaki oyuncuların düşüşünün de rolü var elbet. Örneğin geçen sezonun başından beri takımı sırtlayan Sergen’in adeta rölantiye alması performansını... Ya da Cordoba’nın kritik anlarda abuk goller yemesi... Bugün gelinen noktada tuzu biberi oldu işin. Ya da yetersizliklerin uzantısı oldular Sergenler, Cordobalar, illa ki Zagolar...
    Futbolda uzun vadede şansa inanmam ama kısa vadede şans etkendir.
    Eh, son 9-10 haftayı “kısa vade” olarak adlandırırsak şayet, Fener’in de şans konusunda maşallahı var diyebiliriz.
    Hangisini sayayım? Örneğin son yıllardaki en zevkli maçlardan biri olarak hatırlayacağım FB-Diyarbakır maçında Bakadal, son 3-4 dakika içerisinde yakaladığı o çok müsait pozisyonları gole çevirebilseydi, bugün puan cetveline böyle mi bakardı Kartal? Ya da işte bu hafta sonu, topu topu 12 puanlık dip takımı Adana’dan dip vurgunu yemeden sıyrıldıysa Fener, ilahların yanında olmasındandı yine...
    Fenerbahçe bu şekilde devam eder mi? Yani “güvenilir” hatta “belirli” denebilecek bir sistemi olmadan ama eskiye nazaran çok daha diri ve koşarak artı yakaladığı olumlu havanın itici gücüyle artı şansının da yaver gitmesiyle kazanmaya devam eder mi..? Göreceğiz.
    İster misiniz bizim başlıktaki karınca metamorfoza uğrasın...Yani kanatlarını çırptıkça kartal oluversin yine...
    Hem, ister karınca olsun, ister kartal, kanatlanıp uçtuğuna göre, artık dereyi görmeden sıvayacak paça da kalmamıştır onda!

TAYFUN ÖNEŞ (ntvmsnbc)

bu DA CORDOBA'nıN AÇIKLAMASI (çok arıyordum arkadaş bulmuş başka bir topic de üstelik BJK li)

Büyük oyuncu

Cordoba, "Maç sattığımı iddia edenleri, Tanrı'ya havale ettim. Eğer delilleri varsa hapse girmeye bile razıyım" diye konuştu.

Beşiktaş'a gelmesi olaydı Cordoba'nın. Mondragon savaşından yenik düşen Beşiktaş yönetimi, G.Saray karşısında prestijini kurtarmak için Kolombiya'nın bir başka ünlü kalecisini almıştı. 100.yılda kazanılan şampiyonlukta omuzlardaydı. Ama geçen sezonki dramatik olaylarda hakkında 'Maç satıyor' dedikoduları bile çıktı. O sustu, kendini bile savunmadı. En sonunda röportaj isteğimizi kabul etti Cordoba ve herşeyi SABAH'a anlattı.

Beşiktaş'ta geçen sezon neler oldu?
    Kısaca oyuna geldik diyebilirim. 8 puan farkla liderken Samsunspor maçında 5 oyuncumuzun kırmızı kart görmesi inanılmaz bir olaydı. Zaten eşi benzeri de yok...O maça kadar kendimizi dokunulmaz sanıyorduk. Sonrasında da büyük hatalar yaptık.

'Oyuna geldik' derken ne kastettin? Federasyon ve hakemleri mi?
    Hayır, onların ilgisi yok. Biz kendi oyunumuza geldik. Her maçı videodan izler ve yorumlarım. Samsun bize 3 faul yaptı, bizim kaç faul yaptığımızı ise bilmiyorum. Kafaca yenilgiyi hazırladık. Kontrolü tamamen kaybettik. Hakemler hata yaptı ve yapabilirler ama geçen sezonun gerçek sorumluları bizleriz.

Lucescu takımı toparlayamaz mıydı!
    O bizi ancak çizgiye kadar düzene sokabilirdi. Sahada kararı veren ise futbolcular. Mesela G.Birliği maçı. Ahmet Yıldırım'dan pas istediğimde, top önümden geçip gitti ve Youla golü attı. Bunda Lucescu'nun suçu ne?

"Allah'a havale ettim"
    Senin de maç sattığın iddia edildi!
    Duygularımı kalbime gömdüm ama iftiracıları da Tanrı'ya havale ettim. Ben Türkiye'ye futbol oynamaya, yaşamaya geldim ve de insanlara saygı duyarım. Bana da saygı duyulmasını isterim. Benim maç sattığımı yazanlar, bir kere bile benimle konuşup, gözümün içine bakmış değildi. Kaldı ki bunlar gerçek olsa şimdi benim burada olmamam gerekirdi. Yine de ellerinde kanıt varsa, hemen bugün Beşiktaş'tan ayrılırım. Gerekirse hapse bile girerim. Bu kadar da açık konuşuyorum. Yine de Türkiye'de şunu anladım: Saha içinde ne oluyorsa suç kalecinin.

Ya bu sezon neler olur?
    Önce şunu söyleyeyim: Yönetim transferlerle üzerine düşeni yaptı. Beşiktaş'a ilk geldiğimde de böyle bir havamız vardı. Şimdi sıra bizde yani sahada yer alacak futbolcularda. Teknik direktörümüz Del Bosque de henüz takımı tanımaya çalışıyor. Çünkü her futbolcunun karakteri farklıdır.

Takımın yıldız eksiği var mı? Mesela Fener'in aldığı Alex gibi.
    Yıldız oyuncu tabii ki önemli bir faktör ama takımın başarısı için de garanti değil., Böyle olsa geçen Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Milan veya Chelsea şampiyon olurdu, Porto değil. Keza Avrupa Şampiyonası'nda Yunanistan ipi göğüsleyemezdi. Başarı için bence;
    1-Akıllı yöneticiler,
    2- Akıllı bir teknik direktör,
    3- Akıllı futbolcular,
    4- Taraftarın takımı sahiplenmesi, gerek. Hayal peşinde koşmanın manası yok.

"Alex'i iyi tanıyorum"
    Ya Alex? Herkes onu konuşuyor.
    Ben Alex ile karşı karşıya oynadım. Herkes şunu bilsin ki, Alex çok büyük bir oyuncu.

Carew ne yapar?
    Umarım şansı yaver gider. Takıma büyük katkısı olacağını gösterdi. Yeteneği var ama futbolda şansınız da yaver gitmeli. Herkes onun peşinde olacak. İdmanlarda, özel yaşantısında sürekli markaj altında olacak. Ancak John'u marke etmenin zor olduğunu söyleyebilirim. Özellikle topu ayağına aldığında.

Beşiktaş UEFA'da şanslı mı?
    Avrupa Kupaları'na katılan bütün Türk takımlarının başarılı olmasını isterim. Çünkü burada yaşıyorum ve para kazanıyorum. Türk futbolunun ileri gitmesi benim de işime gelir. Beşiktaş'ın da yapabileceğinin en iyisini yapacağını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 22 Eylül 2005, 13:35:13 >

• acıklamaların kime ait oldugunu yukarıda görebiliyoruz. ne zamandan beridir cordobanın bu acıklamasını arıyordum ama sagolsun bjkli bir arkadaş "cordobanın maç sattıgını annlatan" topiğe koymuş bunu. nesye allahtan sadece cordobanın değil yıldırım demirörenin de acıklaması var. Bi de ek olarak bjkli bir yazarın kendi yorumlarını koydum.
    11 puanlık fark federasyon mhk vs yüzünden gitti şampiyonluk o yüzden kaçtı diyen arkadaşları buraya bekliyorum. dieycek bişeyleri vardır elbet olmaz mı
  • Hocam klavyene sağlık. Uğraşmıssın ama,

İnanamayacaklar, nasıl olsa yukarıda yazılanların hepsi hödöööö.
  • konunun üstte kalması adına yazacagım hep
  • ya Cordobanın olan bitenden ne haberi olacak Allahaşkına.
    hem haberi olsada onun ülkesinde çokmu farklı bu işler?

bide bu adam sanki Fenerbahçeye gitseydi daha iyi olurdu gibi bi his var içimde...
    Fenere daha yararlı oluyor çünkü...
    Fenerin kalecisi olsaydı bu kadar faydalı olmazdı yani...
  • beklediğim bir cvp. ne desek boş cdemir arkadaşın dediği gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya Cordobanın olan bitenden ne haberi olacak Allahaşkına.

bide bu adam sanki Fenerbahçeye gitseydi daha iyi olurdu gibi bi his var içimde...
  • Ya uğraşmayın olayları böyle kapatmaya...

2003-2004 sezonunun ilk yarısı ve Beşiktaş almış başını gidiyor. Kadıköy de fb ile oynayacak ve galibiyetten herkes emin. Hatta fb fark korkusu yaşıyor, çünkü iki pası yapamıyor, Beşiktaş ise şiir gibi oynuyor. Sistemi, kadrosu oturmuş. Beşiktaş kazanırsa daha ilk 10 haftada fb lige havlu atacak ve başlıyor o yalaka, boyalı medya yayınlara, bilhassa Şansal. Maçtan önce defalarca şu muhabbet oluyor "Beşiktaş yenerse ligin tadı tuzu kalmaz, lige renk gelmesi açısından, Türk futbolu için(!) fb nn kaybetmemesi gerekiyor" Tabi bütün medya da "lige renk getirme" isimli o iğrenç kampanyaya başlıyor. Hangi ülkede böyle adi bir olay olabilir ki?
    Sonra maç oynanıyor. Beşiktaş sanki kendi evinde gibi rahat, takır takır oynuyor hatta ilk yarı fb kendi sahasından çıkamıyor. Ama napıyorlar, tekme tokat dövüyorlar Beşiktaşlıları sahada. Tek çareleri bu. Maçın hakemi Serdar Tatlı da tam 3 net kırmızı kartı vermiyor, veremiyor. Beşiktaşlı futbolcuların sahada dayak yemesine ve fb nin böylece oyuna ortak olup goller bulmasına müsade ediyor, maç da berabere bitiyor. Böylece ligin tadı kaçmıyor.

Sonra fb, berabere kalıp büyük ihtimalle lige havlu attığı maçtan sonra "kural hatası" ile maç tekrarı yapıyor. Ne kadar ilginç değil mi? Maçın hakemi de o hatayı yaptığı halde "ulvi bir amaca(!)" hizmet ettiği için eleştirilmeyen, destek gören Ali Aydın. Hani daha sonra BJK-GS maçında hatalı maç yönetti diye düdük bıraktırılan Ali Aydın(ki o maçta neticeye tesir edecek 10 hatalı karar vermiş ve bunların 6 sı gs lehine, Beşiktaş aleyhine. Buna rağmen karalandı) Neyse maç tekrarı yapılıyor ve ilginç bir biçimde tekrar edilen maç ilk yarıya ait olduğu halde devre arasında fb ye gelen nobre o maçta oynuyor ve 2 de gol atıyor.

Bu arada Türk futbolu için(!)"lige renk getirme" çabaları gastelerde, medyada açıkça görülüyor. Derken o olaylı Samsun maçı ve 5 kırmızı kart.(Kimse laf oyunu yapıp o kartların 4 ü doğruydu demesin. Son iki kırmızı zaten kasten görüldü. O maçın ilk yarım saatini ve ilk 3 kırmızıyı izleyin, ondan sonra karar verin.) Sonrasında Beşiktaş ın sürekli hakem hatasıyla(!) puan kaybetmesi ve rakibinin hak etmediği puanları hakem hatasıyla(!) alması. İki taraflı bir yıkım başlıyor. Futbolcular da tabi serinkanlılığını koruyamıyor ve o eski takır takır oynayan Beşiktaş, yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.
    İş işten geçtikten sonra, Beşiktaş 6 puan geriye düştükten sonra o hiç sesi çıkmayan medya, Beşiktaş ın yine hakem hatasıyla(!) kaybettiği puanlardan sonra çıkıp koca bir manşet atıyor ilk sayfasından: "Bu kadar yeter. Göz göre göre Beşiktaş katlediliyor, ama Ulusoy kendi keyfinde. Biz böyle bir lig istemiyoruz, kazananı alkışlayacağımız bir lig istiyoruz" diye hesapta hak savunuculuğu yapıyor Beşiktaş için.

sonuçta fener doğru dürüst top oynamadan, takır takır oynayan, sistemli Beşiktaş ı geçip şampiyon oluyor. onlara göre tabi 1.5 senede tek mağlubiyeti olan(ofsayt golle D.bakır dan) Beşiktaş, intihar etti.

Siz rahatlatın kendinizi böyle, boşverin. gören gördü ne olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 22 Eylül 2005, 15:12:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madem beklediğiniz cevapları alacağınızı biliyorsunuz niye açıyorsunuz bu konuyu?
  • quote:

madem beklediğiniz cevapları alacağınızı biliyorsunuz niye açıyorsunuz bu konuyu?

içleri rahat değil birader, niye olacak
  • İçimiz rahat, hocam.

SİNAN ENGİN : LUCESCU SATTI .. http://www.sabah.com.tr/2004/12/21/spo101.html

Yok yaw Sinan Engin'de HÖDÖÖÖ diyordu değil mi?

Şu Beşiktaş'ta sizin tabirinizle amma çok HÖDÖ' leyen var..

Kimler mi

Yıldırım Demirören (BJK'ın şu andaki başkanı)
    Cordoba (BJK'nın o andaki ve şu andaki kalecisi)
    Sinan Engin. (BJK'nın o andaki menejeri)

Bir tek doğru Lucescu, ne den mi sadece o doğru. Taraftarların duymak istediklerini söyledi.
    Çirkef falan ama adam akıllı adam. Kendi üzerinde oluşabilecek tepkilerin %90'ını başka yöne çevirdi..

quote:

Neyse maç tekrarı yapılıyor ve ilginç bir biçimde tekrar edilen maç ilk yarıya ait olduğu halde devre arasında fb ye gelen nobre o maçta oynuyor ve 2 de gol atıyor.

Her zaman ki gibi Çaykur Rize'de oynayan 4 yeni oyuncu hesaba katılmayıp sadece FB'li oyuncu hesaba katılıyor.

Aslında niye bir şeyler yazıp kendimi tekrar tekrar yoruyorum ki.. Bir zahmet topicin ilk mesajını bir daha oku. Aslında senin yazdıkların %99'una o yazılar cevap veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 22 Eylül 2005, 15:36:47 >

• önünüze kendi admalrınızdan (başkan ve kalecinizi) sözler getirdiğimiz halde aynı çamura yatıyorsunuz ya helal olsun. hadi senin deyiminle cordobayı geçtik (ki takım oyuncusu. içteki ruhu en cok o bilir. sanki Fb ye gelmiş de ropörtajı FB de oynuyormuş gibi yaptıgını göstermeye calısıyorsunuz. adamd hala sizin takınızda) Yıldırım Demirören'inin acıklamalarına ne diyeceksin kardeşim. Hala kalkmış şampiyonlugumuz elimizden gitti diyorsunuz.
    valla ne diyim helal olsun. Başkanının sözüne bile bakmıyorlar yawwww
    quote:

madem beklediğiniz cevapları alacağınızı biliyorsunuz niye açıyorsunuz bu konuyu?
  • kardeşim ne dicek adam başka?
    motivasyon dicek ıvır dicek zıvır dicek.
    zamanında dedikte ne oldu?
    demediğini bırakmadı insanlar zeytinyağı gibi üste çıkıp

hem ben artık bu işlerin birbirlerinin kontrolunde geliştiğini düşünüyorum artık.
    amcalar orda anlaşıyorlar işleri halldediyorlar biz gelip birbirimizi yiyoruz burada.
    o yüzden girmeyeceğim bu mevzulara siz birbirinizi yemeye devam etmek istiyorsanız buyrun yeyin.
    madalya takarlar belki kimbilir?
  • valla karşılıklı anlaşma var mı yok mu bilmem. ama sana bir soru sormak istiyorum. Daha önce aklın nerdeydi yani bu yazılar buraya geldikten sonra mı "birbirimizi yiyoz burda ben ugrasamıcam " diyorsun? o zaman burda ne konusuyorsak boş. herşey karsılıklı anlasmalar cercevesinde oluyor. Fb şikeci lafınız nerde kaldı o zaman. herkes şike yapıyor o zaman. Hani bütün maçları alıyorduk siz sütten cıkmış ak kaşıktınız.
    ***sıkışınca kaçmak kolay. kacın tabi. topiğe topu topu 2tane bjkli geldi onlar da dogru düzgün cvp veremedi bile. anca kıvırmayı bilirsiniz siz.
    quote:

kardeşim ne dicek adam başka?
    motivasyon dicek ıvır dicek zıvır dicek.
    zamanında dedikte ne oldu?
    demediğini bırakmadı insanlar zeytinyağı gibi üste çıkıp

hem ben artık bu işlerin birbirlerinin kontrolunde geliştiğini düşünüyorum artık.
    amcalar orda anlaşıyorlar işleri halldediyorlar biz gelip birbirimizi yiyoruz burada.
    o yüzden girmeyeceğim bu mevzulara siz birbirinizi yemeye devam etmek istiyorsanız buyrun yeyin.
    madalya takarlar belki kimbilir?

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

İçimiz rahat, hocam.

SİNAN ENGİN : LUCESCU SATTI .. http://www.sabah.com.tr/2004/12/21/spo101.html

Yok yaw Sinan Engin'de HÖDÖÖÖ diyordu değil mi?

Şu Beşiktaş'ta sizin tabirinizle amma çok HÖDÖ' leyen var..

Kimler mi

Yıldırım Demirören (BJK'ın şu andaki başkanı)
    Cordoba (BJK'nın o andaki ve şu andaki kalecisi)
    Sinan Engin. (BJK'nın o andaki menejeri)

Bir tek doğru Lucescu, ne den mi sadece o doğru. Taraftarların duymak istediklerini söyledi.
    Çirkef falan ama adam akıllı adam. Kendi üzerinde oluşabilecek tepkilerin %90'ını başka yöne çevirdi..

quote:

Neyse maç tekrarı yapılıyor ve ilginç bir biçimde tekrar edilen maç ilk yarıya ait olduğu halde devre arasında fb ye gelen nobre o maçta oynuyor ve 2 de gol atıyor.

Her zaman ki gibi Çaykur Rize'de oynayan 4 yeni oyuncu hesaba katılmayıp sadece FB'li oyuncu hesaba katılıyor.

Aslında niye bir şeyler yazıp kendimi tekrar tekrar yoruyorum ki.. Bir zahmet topicin ilk mesajını bir daha oku. Aslında senin yazdıkların %99'una o yazılar cevap veriyor.

Luce öyle dedi de noldu? Adamın lisansının bile iptalini istedi bu medya federasyondan. Çünkü biricik fb sine laf söyledi, kral çıplak dedi. Adamın ağzına zçtılar.

Şimdi Demirören veya görev başındaki başka birisi bunun üztüne polemik yapar mı? Takımı başka türlü motive etmeye çalışıyorlar. Federasyon Başkan Vekili Hasan Doğan bile geçen sezon başında "Beşiktaş ın hakkının yendiğine, üzerine oyunlar oynandığına inanıyorum ama bunları kanıtlayamayız" dedi. Daha ne diyorsun.

Yav hiç dolandırmayın lafı, sadece osezonu hatırlayın. O kadar olay arka arkaya oluyor, hakem hataları(!) hep Beşiktaş aleyhine, fb lehine, lige renk getirme muhabbetleri hepsini üst üste bi koyun, sona görüntüye bakın.
    Hala tesadüf diyorsanız yuhhhhhhhhhh

• aklım hep burdaydı kardeşim dert etme sen...
    ben diyeceğimi daha önce dedim.kıvıran yok kaçan yok...
    artık yormuyorum kendimi.
    merak ediyorsan sor arkadaşlara..
    ama sanırım duymanı beklediğin şeyler olacak
  • quote:

aklım hep burdaydı kardeşim dert etme sen...
    ben diyeceğimi daha önce dedim.kıvıran yok kaçan yok...
    artık yormuyorum kendimi.
    merak ediyorsan sor arkadaşlara..
    ama sanırım duymanı beklediğin şeyler olacak

buraya yazılanlar illaki duymayı beklediğim şeyler olacak.
    ama içinizden geçenler var bi de. neyse senin görüşlerini öğrendik. Bi de çerkezinkini.
    Diğerleri ne diyecek acep? topu topu 2bjk li gelip cvp yazdı
  • quote:

ya Cordobanın olan bitenden ne haberi olacak Allahaşkına.

tıpkı rüştünün geçen sezon size ve gs ye faydalı olduğu gibi değilmi beşlik,altılık olacağınız maçlarda galip geldiniz hemde 9 gol atarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assos -- 22 Eylül 2005, 16:06:02 >
  • Rüştü ile Cordobayı değiştirelim istersen bence mahsuru yok...

alp kardeşim 2 senedir konuşuluyor bunlar ve insanlar sıkıldı artık aynı şeyleri yazmaktan okumaktan.
    s.dik yarışından öteye gitmiyor,kimse birbirinin dediğini kabul etmiyor..etmeyecekte zaten.
    boşuna yorma kendini.kimsenin cevap veremediği,kıvırdığı falan yok ama boş işler bunlar.
    daha önce gelecektin madem merak ediyorsun.2 sene geçt aradan
  • foruma katılalı 6 ay oldu ve yaklaşık 2aydır adam gibi online oluyorum. bu birr
    Bu konuyu açmak gibi bir niyetim yoktu ama forumda ne zaman bir fb-bjk muhabbeti olsa mutlaka geçiyor. Ben de belki (imkansız ama belki) az da olsa susarsınız diye kendi başkanınızın ve kalecinizin agzından demeçler getiridm. Üstelik cordobanın verdiği bu ropörtajı 1aydır arıyordum ama rastgele başka bir topicde bjkli bi arkadasın kullandıgını görüp ordan paste ettim
    Yine inansıramadıktan sonra bazı seylere siz. anladım ki bundan sonra hangi muhabbette bişey anlatılmaya calısılsa bildiginizi okuyacaksınız. Bu ke ztam emin oldum. çünkü bu haberi getirince acaba dedim bu kez kabul ederler mi? ne de olsa başkan ve kaleci konuşmuş herhangi birinin yorumları da değil "yazar takımı falan" diyelim.
    Neyse fikirlerim netleşmiş oldu.
    quote:

Rüştü ile Cordobayı değiştirelim istersen bence mahsuru yok...

alp kardeşim 2 senedir konuşuluyor bunlar ve insanlar sıkıldı artık aynı şeyleri yazmaktan okumaktan.
    s.dik yarışından öteye gitmiyor,kimse birbirinin dediğini kabul etmiyor..etmeyecekte zaten.
    boşuna yorma kendini.kimsenin cevap veremediği,kıvırdığı falan yok ama boş işler bunlar.
    daha önce gelecektin madem merak ediyorsun.2 sene geçt aradan

• tamam canım haklısın he he...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.