Şimdi Ara

BizMU Online Server (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenen Pek yok sanırım.Açıp gitmişler ^^

İlgi istiyorum Şifrem Garip bir yaratık olmuş

/Edit: [Şifre]>>>[Şifrem]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangstacık -- 24 Eylül 2007; 0:12:05 >
  • bende burdayım musti sıkı dur
  • Aklını alırım gelme sakın :-)
  • Acc Alınmıyor ya
  • İlgili kişilere sesleniyoruz...Account Alınırken veya daha sonrasında hatalar oluşuyor.HolyAty veya Angelus bir gözatarsanız iyi olur.
  • Yalan oldu bu server...
  • biraz erken oldu ama holyaty datalarin durdugunu ve onlardan dewam etcegımmızı soyluyodu yalan oldu galıba?
     BizMU Online Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 24 Eylül 2007; 19:33:59 >
  • cvp yok mu ???? Accan kısı ye soyluyorum HolAty olmadıgına da emınım
     BizMU Online Server
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

cvp yok mu ???? Accan kısı ye soyluyorum HolAty olmadıgına da emınım
     BizMU Online Server

Şu koyduğun resim çok terbiyesizce olmuş.Ayrıca her konunun yanına altına sağına veya soluna resim ,yazı, sembol eklemek yani imza gibi kullanmak yasak.Sana Katılıyorum HolyAty Daha gelmedi sanıyorum

• haha:D colpa bizmu yani aty yazdigini hatirliyorum dataların hepsı duruyomus emailleri bile nursah abiyede sordun fazla konusma gidip kirarimm dedi:D yanı amacsız reklama gerek yok :D bişey yazmamak daha iyi ama site cok interesting olmus :D neyse 2008 HolyAty testeresini bekliyoruz :D BızMu yada baska bi isimle gelebilir :)ayrrica imzan blokelı kaldıramadım :D nası kaldırıcamı bılen warmı :D

BizMU Online Server
  • Arkadaşlar an itibariyle başka bir kaynaktan Client'ı indirdim ve BizMU server'ı ekranda göründü bende adımı şifremi yazarak girmeyi denedim ( e dolayısıyla ) fakat ingilizce bu server'a en az 15 yaşındakiler girebilir yazdı. Bende hemencecik BizMU profile'imdeki yaş kısmını edit'ledim , fakat yaşım tutmasına rağmen hala aynı uyarıyı veriyor deli olacağım
  • server a girmio bi açıklamada yok nasıl iş bu yaaa
  • ArkadasLar söLe bişeye acıkLık getireLim HoLyaTi dediginiz atakan yani su an askerde 4 ay fLan oLdu onun için bunu acan kişi o degiL Mustafa diye biri biLdigim kadari iLe saygıLarr....
  • Oyuna girebilen varmı?
  • oyuna giremiyorum kardeş ilgilenirmisin asabi olacam bak sorumlusuda sen olursun
  • Yerim senin asabiliğini gel oyunada alam senin ifadeni :-)
  • hayırlı olsun
  • ah bide oyuna girebilsen seni yedim mustiiii
  • server acik ama epx cok duşuk ayar oldum abii yaw

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.