Şimdi Ara

BİZİM YAPAMADIĞIMIZI FENERBAHÇE YAPTI SEZONUN TRANSFER BOMBASINI PATLATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  BİZİM YAPAMADIĞIMIZI FENERBAHÇE YAPTI SEZONUN TRANSFER BOMBASINI PATLATTI



    İZZET'İN MUHTEŞEM VİDEOSU
    http://www.youtube.com/watch?v=ZAF365Q8hJc



    Fenerbahçe, Kostarika'lı yıldız İzzet Altınmeşe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saha kenarına kurulan bir çadırda ve taraftarların arkasında gerçekleştirilen imza töreninde Kostarika'lı yıldız İzzet Altınmeşe, kendisini 2 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Volkan Ballı hazır bulundu. İmza törenine hiç ilgi göstermeyen Sarı-lacivertli taraftarlar Fenerium alt tribününü tamamen doldururken, Başkan Aziz Yıldırım ve Kostarikalı yıldız İzzet Altınmeşe ise üst tribünü doldurdular.

    Kostarikalı yıldız İzzet Altınmeşe , Fenerbahçe formasını giyeceği için çok gururlu olduğunu ifade ederek, "Burada bulunacağım seneler içerisinde bütün kupalara talibiz. Geçen seneki mutluluğu kat kat artırmak istiyorum. Benim rüyam bu formayla UEFA Kupası'nı kazanmak dediği sırada başta başkan Aziz YIldırım olmak üzere yöneticiler gözyaşlarını hakim olamadı.


    Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ise, imza töreninde yaptığı açıklamada, İzzet Altınmeşe gibi dünyaca ünlü bir yıldızı Fenerbahçe'ye getirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Fenerbahçe her zaman ilklere imza atar, burada da ilklere imza atıyoruz. Sahanın kenarında ve taraftarların huzurunda İzzet Altınmeşe gibi dünyaca ünlü bir yıldıza imza attırıyoruz. İzzet Altınmeşe gibi bir yıldızı Türkiye'ye getirmenin gururunu yaşıyoruz. Büyük bir transfere imza atmış bulunuyoruz. Dünyanın en büyük kulüplerinden Çemişkezekspor'da oynarken, hiçbir düşünce içinde olmadan Fenerbahçe'ye gelen İzzet Altınmeşe'ye teşekkür ediyorum. İzzet Altınmeşe ile 32 yıl önce arkadaşlarımız Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu konuşmuş ve anlaşmıştı. Hocasının ısrarıyla kulübü onu bırakmamıştı. Ama İzzet Altınmeşe, 32 yıl önce verdiği sözü unutmadı ve bugün bize geldi" diye konuştu.

    Kostarikalı yıldız İzzet Altınmeşe ise, Fenerbahçe formasını giyeceği için çok gururlu olduğunu ifade ederek, "Burada bulunacağım seneler içerisinde bütün kupalara talibiz. Geçen seneki mutluluğu kat kat artırmak istiyorum. Benim rüyam bu formayla UEFA Kupası'nı kazanmak dediği sırada başta başkan Aziz YIldırım olmak üzere yöneticiler gözyaşlarını hakim olamadı.

    Kostarikalı yıldız, sözlerini Kostarikaca olarak "agu" diyerek noktaladı. Konuşmaların ardından İzzet Altınmeşe, alkışlar eşliğinde sözleşmeye imza attı. Basın mensuplarına mayolu poz veren Kostarikalı yıldız, daha sonra taraftarlara top dağıttı.

    Başkan Aziz Yıldırım, imza töreninin ardından İzzet Altınmeşe'ye Migros kartı hediye etti. Sempatik hareketleriyle büyük ilgi gören ünlü futbolcu, daha sonra stattaki Fenerium Mağazası'nı gezdi.

    (İhlas Haber Ajansı) 14.08.2007 15:15 [870694]







  • abarttın ama.
  • yaw yapmayın bole sler ya ben de gsliyim ama biz once kendimize bakalım kone gelmedi ztn maralller sıfır fenere camur atmanın sırası diil
  • Ben Fenerin Roger Milla'yla anlaştığını sanıyordum.
  • aziz koldan fena kapmış
  • güzelde İzzet Abimize ayıp olmuş ''Kostarika'lı yıldız İzzet Altınmeşe''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.