Şimdi Ara

Bizim taraftarımız da böyle miydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malum galatasaraylıların son 2 yıldır hallerini biliyoruz,kibirliydiler ondan önce beşiktaşlılar guti quaresma geldiğinde böyleydi. peki bizimkiler ne zaman böyleydi hatırlayan var mı eskiden pek takılmazdım buralarda o yüzden pek bilmiyorum. son 2-3 yıldır hiç öyle değiliz

• zaman geçince insan unutuyor açıkcası ama 2 sene arka arkaya sampiyon oldugunuz sene sanırım. birde rijkard'ın ilk senesiydi sanırım gs maçlarını derbiden saymıyordunuz falan oyle muhabbetler oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

zaman geçince insan unutuyor açıkcası ama 2 sene arka arkaya sampiyon oldugunuz sene sanırım. birde rijkard'ın ilk senesiydi sanırım gs maçlarını derbiden saymıyordunuz falan oyle muhabbetler oluyordu

en kötüyüz dediğimiz zaman bile yeniyorduk sizi aga
  • kadıköy şampiyonluğuna kadar fenerbahçenin egosundan geçilmiyordu, sonrada bizim taraftarlar türedi birden. açık söyleyim çok özlüyorum samiyen günlerini her şey o kadar güzeldi ki taraftarımız güzeldi, yaşanan şeylerin anlamı büyüktü şimdi kaç yaşında çocuk yaa biraz vizyon sahibi ol diyor bize
  • Alex geldiğinden itibaren şu son şike olayına kadar fenerbahçe türkiyedeki en iyi futbol takımı olmuştur.
  • Şike olayından önce baya öttürüyordu forumda Fenerbahçeliler, eski konulara baktığımda bunu çok net görüyorum. Şike operasyonundan sonra haklı olarak durulmuşuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.