Beyler malum galatasaraylıların son 2 yıldır hallerini biliyoruz,kibirliydiler ondan önce beşiktaşlılar guti quaresma geldiğinde böyleydi. peki bizimkiler ne zaman böyleydi hatırlayan var mı eskiden pek takılmazdım buralarda o yüzden pek bilmiyorum. son 2-3 yıldır hiç öyle değiliz
zaman geçince insan unutuyor açıkcası ama 2 sene arka arkaya sampiyon oldugunuz sene sanırım. birde rijkard'ın ilk senesiydi sanırım gs maçlarını derbiden saymıyordunuz falan oyle muhabbetler oluyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
zaman geçince insan unutuyor açıkcası ama 2 sene arka arkaya sampiyon oldugunuz sene sanırım. birde rijkard'ın ilk senesiydi sanırım gs maçlarını derbiden saymıyordunuz falan oyle muhabbetler oluyordu
en kötüyüz dediğimiz zaman bile yeniyorduk sizi aga
kadıköy şampiyonluğuna kadar fenerbahçenin egosundan geçilmiyordu, sonrada bizim taraftarlar türedi birden. açık söyleyim çok özlüyorum samiyen günlerini her şey o kadar güzeldi ki taraftarımız güzeldi, yaşanan şeylerin anlamı büyüktü şimdi kaç yaşında çocuk yaa biraz vizyon sahibi ol diyor bize
Alex geldiğinden itibaren şu son şike olayına kadar fenerbahçe türkiyedeki en iyi futbol takımı olmuştur.
Şike olayından önce baya öttürüyordu forumda Fenerbahçeliler, eski konulara baktığımda bunu çok net görüyorum. Şike operasyonundan sonra haklı olarak durulmuşuz.