Şimdi Ara

Bizim sevdiğimiz ve sevenimiz neden yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimseyi sevemiyorum ağa ben, bunun yanı sıra sevilmiyoruzda. Cidden mesela eskiden aşkı nasıl yakalamıştım onu bile unuttum. Hani biriyle tanışırsın tutulur kalırsın onun için çabalarsın ama artık o yok böyle biri kalmadı sanki artık yaşamım hep böyle devam edecek. Nedir bunu bastırmanın yolları ?

• Benim var.Senin sorunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ne istiyorsun hacı biz seviyoruz da noluyor eller alıyor sonra bu saatlere kadar kızın fotolarına bak dur
  •  Bizim sevdiğimiz ve sevenimiz neden yok ?

• O duyguyu bile özledim biliyor musun ? Hislerim adeta uyuştu hocam.
  • oooo tipsizler toplanmış yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

oooo tipsizler toplanmış yine

Ne alaka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben seni seviyom kank

• Sevenin var mıdır bilmemde kimseye karşı bir şey hissetmiyorsan bir psikologa git sosyopat olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

ben seni seviyom kank

Eyvallah adamsın
  • Seviyorum da noluyo ki.
    Ihsan ben seni sevemiyorum cevabi hala kulaklarimda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantiklisida olmamasi zaten kardesim. Su dunyada hangi kizi sevdiysek o da bizi gercekten sevdi. Keko gibi giris yaptim ama yapicak bisey yok, son 2 yilimi bi takmayan bi kiza asik olup geciriyorum. 3 saatte sadece 3 mesaj cevap veren bi kiza. Bahtimi ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir saniye belirtileri ne oluyor bu sosyopatın bir gözden geçirim ona göre giderim olmazsa
  • oha kendimi tek sanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: zaknafeinss

oha kendimi tek sanıyordum

Değilsin değilsin, hayatın bir boşluk adeta dimi ne kadar acısıda olsa şu aşkın insan özlüyor be acısı bile tatlı geliyor artık gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

Bir saniye belirtileri ne oluyor bu sosyopatın bir gözden geçirim ona göre giderim olmazsa

Şahsen belirtisini bilmiyorum da sadece hislerini kaybettiklerini biliyorum yani bilemem tabi sende öyle bir şey mi var yoksa çok farklı bir şey mi uzman değilim yani o yüzden bir uzmana danışman da fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

Orijinalden alıntı: zaknafeinss

oha kendimi tek sanıyordum

Değilsin değilsin, hayatın bir boşluk adeta dimi ne kadar acısıda olsa şu aşkın insan özlüyor be acısı bile tatlı geliyor artık gözüme.

aynen banada oyle geliyor.Ama sorun birazda bende galiba lise 3 e kadar cidden bu konularda cok rahattim.Ne zaman liseyi değiştirdim o zamandan beri bi utangaclik basladi bende.Ha yine arada oldumu oldu ama sevmedigim icin devam etmedim.Simdi ariyomuyum eve kopek gibi.

• Ben de tam tersine senin gibi olmak istiyorum hocam.Tüm duygularımın uyuşmasını ve kimseye aşık olmamayı istiyorum.Kalbi olmayan sadece beyinden ibaret olan bir insan olmayı istemişimdir..Ama maalesef hep duygularımın peşinden giden,sonunda üzülen ben oluyorum

• biz seviyoruz da noluyo
  • Sevenimiz varda, sevdiğimiz gözümüze bakarak başkasıyla beraber olunca ayrı bi kötü oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.