Şimdi Ara

Bİzim dersanenin denemeleri....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dershane başladığından beri hep deneme oluyoruz ama yayınlar kalitesiz (simya,fkb,ekstrem,türev) sizce dersanenin yaptığı seri denemelere katılmalımıyım büyük ihtimal yine bu yayınlar olacak yoksa evde kendim mi çözmeliyim ???

edit:düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Wimbledon- -- 13 Mart 2013; 16:33:17 >

• upup bzm dersanede haftaya simya eksen seri deneme yapcak.Bana simya basit geliyo bilmiyorum ama girecem heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

upup bzm dersanede haftaya simya eksen seri deneme yapcak.Bana simya basit geliyo bilmiyorum ama girecem heralde.

söylediklerim arasında en iyisi simya gerisini sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbilmemki

quote:

upup bzm dersanede haftaya simya eksen seri deneme yapcak.Bana simya basit geliyo bilmiyorum ama girecem heralde.

geçen ekstrem sınavı vardı matematiği o kadar basitti ki bilen bilmeyen herkes ful yaptı ben işlem hatasından 1y:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benbilmemki

quote:

geçen ekstrem sınavı vardı matematiği o kadar basitti ki bilen bilmeyen herkes ful yaptı ben işlem hatasından 1y:)

:)
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • sende daha kaliteli denemeler varsa onları çözmen daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence soru kaçırdığın her denemenin şüphesiz katkısı vardır. Bu tamamen şans işi bakarsın denemeye girmezsin benzer bir sürü soru gelir. Denemelere girersin alakasız sorular gelir batarsın. Ben ikisini eşit ölçüde tut derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.