Şimdi Ara

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
980
Cevap
1
Favori
189.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

[Anketi Değiştir] [Normal Mesaja Çevir]
(En Son Oy Tarihi: 3.4.2015)
Giriş
  • teknocu o jantlar ne öyle 17, 18, 19,... ka inch bea??
    Gerçekten çok hoş durmuş, bi de marka model nedir bu jantların?

Araban da gerçekten güzel inş. kazasız belasız kullanırsın sen diğer arkadaşlar gibi
  • Buda benim döküntü :)

• Buda benim yoldaşım, adaşım.
  • GOLF V 1.9 TDI DEN SONRA RENODAN SONRA SATMAYACAGIM ARABAM BU ARADA ROMANYADABN HEPİNİZE SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojikmanyak

arkadaşlar buda benim innanılmaz dimi ben bunun için herşeye razıyım yeterki ona bişi olmasın

bu araç senin diil çünki sahibini tanıyorum
    Ayrıcada fotoğrafı başka bir araçtan yolda giderken çektiğinde belli malboronun yansıması var camda...

• bu arada aracın sahibi ankaradaki Proshopta yaptırdı o stopları. Orda tanıştık ve bu aracın senin olduğuna inanmıorum. (oğuz abi senmisin yoksam gerçektende)
  • buda benimki geçen ocakta yeni aldığımda çekmiştim.

• Buda benimki.

• bu da benimkisi
    benimkinin gerçek fotolarını çekince koyarım buraya
    araba arkadan su alıyor yağmur yağınca o sorunu çözmem lazım onu nasıl hallederiz bilen var mı yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeR -- 23 Aralık 2005 15:02:01 >
  • Merhabalar sakıncası yoksa ne işle meşgulsunuz Kazakistanda bende bulundum o nedenle
  • buda benim hizmetkar
  • GERÇEK MODİFİYE BURADAAAA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şafak2005 -- 24 Aralık 2005 21:13:39 >
  • Uyarı : Arkadaşlar lütfen sadece kendi arabanızın resimleri ve kendi arabanız hakkındaki görüşleriniz.

Yorum , fake foroğraf veya kendi fotoğraflarınızı koymayın lüfen.
  • buda bizim araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 25 Aralık 2005 11:07:53 >
  • [http://img430.imageshack.us/my.php?image=grnt1774kz.jpg][/http://img430.imageshack.us/img430/9191/grnt1766bf.jpg]
    Bu da bnm astra
  • Pardon çıkmadı galiba!!
  • Novartix arkadışımızn arabasıdır!!

"alıntı: NoVaRiX

Bu da bnm astra
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düttürüleyla -- 26 Aralık 2005 0:37:51 >
  • Bu da benimki(ydi)... Sattım, 1 hafta sonra teslim ediyorum... yeni arabam Audi A3 gelince onu da koyarım buraya :)

2005 Honda Civic Sport

• BABAM Kendine Siyah Renkili Olanı Layık Görürken Tek Oğluna Beyaz Olanı Layık Görüyor. ADALET Mİ BU ??

• Bu da benim emektar Clio

dip not : satmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.