Şimdi Ara

Bizi unuttular mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Lumia 620 kullanıcısıyım. Her ne kadar çok güncel bir telefon olmasa da Microsoft'un "Windows Phone 8.0 çalıştıran tüm Lumia'lara" gelecek demesiyle beraber bende Windows Phone 8.1'i beklemeye başladım. Nisan ayından beri takip ediyorum. Hep ben giriş telefonu kullanıyorum gelir zamanı var diyordum ancak görüyorum ki biz Cyan beklerken insanlar GDR1'i bekler olmuş. Medyada çıkan haberlerde hep GDR1 ile alakalı haberler..
    Peki şimdi soruyorum bu Microsoft yalancı mı? Neden Cyan benim telefonumla beraber bir çok telefona gelmedi?

• Bnde 8.1 betayı kurmuştum cyan bizede daha gelmedi gdr1 betayı kurdum bi kaç gün öncede bizi takan yok sanırım dostum (Lumia 525)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gdr1 verdiler yükle 8.1 i geliştirici olarak cyan sanki birşey getiriyor cyanı microsoft vermiyor nokia özelleştirip veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Bnde 8.1 betayı kurmuştum cyan bizede daha gelmedi gdr1 betayı kurdum bi kaç gün öncede bizi takan yok sanırım dostum (Lumia 525)

Haklısın, beta sürümlerle bizi oyalıyorlar yapacak bir şey yok bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum. Windows Phone 9'dan bahsedilmeye başlandı, 8.1'le daha uğraşmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

gdr1 verdiler yükle 8.1 i geliştirici olarak cyan sanki birşey getiriyor cyanı microsoft vermiyor nokia özelleştirip veriyor.

Benim tek istediğim kutucuklarda tek bir renk görmek yerine arka plana koyduğum resmi görmek. Birde bildiğim kadarıyla Nokia, Microsoft'a satılmadı mı? Nokia özelleştiriyor demek aslında Microsoft özelleştiriyor anlamına gelir.
  • Yeni oldu daha benim anlamadığım ne yapıcan cyanı alsan bir işe yaradığı yok kur 8.1 i gdr1 al kullan.
  • quote:

Yeni oldu daha benim anlamadığım ne yapıcan cyanı alsan bir işe yaradığı yok kur 8.1 i gdr1 al kullan.

8.0'da hafıza kartındaki klasörleri göremiyorsun, arka planı kişiselleştirmek yok alırken farkındaydım ama 8.1'in geleceğini bildiğimden aldım. Ancak aylar oldu gelmedi. 8.1 ekstradan Mağazaya uygulamalar getirmeyecek veya telefonu şu an ki halinden daha iyi yapmayacak farkındayım ama sadece belirttiğim özellikler için istiyorum. Ama ortada 8.1 falan yok, söz verdiler ama getirmediler. Windows Phone 9'dan bahsedilmeye başlandı ama alt seviye telefonlara 8.1 gelmedi. Nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇILDIRT BİZİ BU SENE YİNEE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerenle okuyorsun sana diyorumki geliştirici olarak kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Merhaba arkadaşlar,
    Ben Lumia 620 kullanıcısıyım. Her ne kadar çok güncel bir telefon olmasa da Microsoft'un "Windows Phone 8.0 çalıştıran tüm Lumia'lara" gelecek demesiyle beraber bende Windows Phone 8.1'i beklemeye başladım. Nisan ayından beri takip ediyorum. Hep ben giriş telefonu kullanıyorum gelir zamanı var diyordum ancak görüyorum ki biz Cyan beklerken insanlar GDR1'i bekler olmuş. Medyada çıkan haberlerde hep GDR1 ile alakalı haberler..
    Peki şimdi soruyorum bu Microsoft yalancı mı? Neden Cyan benim telefonumla beraber bir çok telefona gelmedi?

Hocam 8.0 da kimse kalmadı ki
    8.1'i yuklemek için app Studio'ya gir. İstediği izinleri onayla, telefonuna Preview For Developers uygulamasını kur. Sonra güncellemeleri denetle 8.1 i bulunca indirip keyfine bak. Hala neden 8.0 le uğraşıyorsun ki. 8.1in beta olduğuna bakma aslında kararlı surumde ms beta diye veriyor.

(5 aydır hala,betada olupta hiç hata vermeyen beta olurmu? Ms direk kendi desteği veriyor onada beta diyor )

• Hocam 8.0 da kimse kalmadı ki
    8.1'i yuklemek için app Studio'ya gir. İstediği izinleri onayla, telefonuna Preview For Developers uygulamasını kur. Sonra güncellemeleri denetle 8.1 i bulunca indirip keyfine bak. Hala neden 8.0 le uğraşıyorsun ki. 8.1in beta olduğuna bakma aslında kararlı surumde ms beta diye veriyor.

(5 aydır hala,betada olupta hiç hata vermeyen beta olurmu? Ms direk kendi desteği veriyor onada beta diyor )

• quote:

Nerenle okuyorsun sana diyorumki geliştirici olarak kurabilirsin.

Ben tam sürümden bahsediyorum sen gelmiş geliştirici diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Hocam 8.0 da kimse kalmadı ki

Beta sürümde bir çok kişi şarj probleminden, videolardaki aksaklıklardan bahsediyor sen hiç rastladın mı?

• quote:

Yerim tam sürümünü kullan almasaydın ozaman artist artist cevap verme bütün güncellemeleri geliştiriciler alır siz daha cok beklersiniz.

Sen buranın ağası mısın, ben ne istediğimi anlatmaya çalışırken "nerenle okuyorsun" demişsin bir artist varsa galiba o sensin. Neyse uzatmaya gerek yok kolay gelsin..
  • İlk yuklediğimde (nisanda) şarj problemini bende yaşadım. 8 deki kadar iyi değildi. Ancak 8.1 in ustune 3 tane güncelleme geldi. Bu guncellemelerle bataryayı topladılar. Şuan için 8 den kararlılık ve hız konusunda bir farkı yok. (bende son çıkan gdr1 yok) tek bir sıkıntı var, oda kamera uygulaması. Ekran kapalıyken filan açarkan önce sürdürülüyor diye bekletiyor sonra açıyor. Onun dışında bir aksaklık yok. (guncellemeleri sırayla alırsan ilk yuklediğinde ağır ve sıkıntılı gelebilir ancak guncellemeler ile toplanıyor)

Mesela herkeste takılan canlı kilit ekranı sorunsuz çalışıyor. (sanırım her telefonda aynı sonucu vermiyor)

• quote:

İlk yuklediğimde (nisanda) şarj problemini bende yaşadım. 8 deki kadar iyi değildi. Ancak 8.1 in ustune 3 tane güncelleme geldi. Bu guncellemelerle bataryayı topladılar. Şuan için 8 den kararlılık ve hız konusunda bir farkı yok. (bende son çıkan gdr1 yok) tek bir sıkıntı var, oda kamera uygulaması. Ekran kapalıyken filan açarkan önce sürdürülüyor diye bekletiyor sonra açıyor. Onun dışında bir aksaklık yok. (guncellemeleri sırayla alırsan ilk yuklediğinde ağır ve sıkıntılı gelebilir ancak guncellemeler ile toplanıyor)

Mesela herkeste takılan canlı kilit ekranı sorunsuz çalışıyor. (sanırım her telefonda aynı sonucu vermiyor)

Tamam çok teşekkür ederim son bir sorum var, eğer memnun kalmazsam 8.0'a geri dönme gibi bir şansım var mı?

• quote:

quote:

İlk yuklediğimde (nisanda) şarj problemini bende yaşadım. 8 deki kadar iyi değildi. Ancak 8.1 in ustune 3 tane güncelleme geldi. Bu guncellemelerle bataryayı topladılar. Şuan için 8 den kararlılık ve hız konusunda bir farkı yok. (bende son çıkan gdr1 yok) tek bir sıkıntı var, oda kamera uygulaması. Ekran kapalıyken filan açarkan önce sürdürülüyor diye bekletiyor sonra açıyor. Onun dışında bir aksaklık yok. (guncellemeleri sırayla alırsan ilk yuklediğinde ağır ve sıkıntılı gelebilir ancak guncellemeler ile toplanıyor)

Tamam çok teşekkür ederim son bir sorum var, eğer memnun kalmazsam 8.0'a geri dönme gibi bir şansım var mı?

Sanırım o Nokia software updater (NSU) ile yapılabiliyormuş. Uygulamanın ismi updater olmasına rağmen versiyon duşuruyo

Yapanlar vardı. Gdr1 konusunda biri önce dusurdum 3 bekledim güncelleme gelmeyince tekrar 8.1'e guncelledim,diye yazmıştı. Ona istersen bir sor.

• quote:

quote:

quote:

Sanırım o Nokia software updater (NSU) ile yapılabiliyormuş. Uygulamanın ismi updater olmasına rağmen versiyon duşuruyo

Yapanlar vardı. Gdr1 konusunda biri önce dusurdum 3 bekledim güncelleme gelmeyince tekrar 8.1'e guncelledim,diye yazmıştı. Ona istersen bir sor.

Tamam çok teşekkür ederim sağol

• 8.1 tam sürüm yayınlanmadığı için cihazın en güncel yazılım sürümü neyse onu yüklüyor üstüne nsu sonuçta 8.1 pre. 8'in üzerine kurulmuş yamadan başka birşey değil nsu ile geri dönüş yapmak bazı modeller için tam bir işkence.
  • http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ buradan takip et turkey diye arat tabi siteyide 1 senede bir güncelliyorlar - microsoftu eleştirdik ceza alıyoruz diye sesimi çıkaramıyorum sakin davramaya çalışıyorum yoksa kıracam telefonu betadan betaya.Ne zaman gelicek vericeklermi vermiyeceklermi belli değil tahminim 2016 yılında almış oluruz wp 9 da verirlerse 2021 yılında tam sürüm olarak yollanır.Bu iyiliğimide unutma eleştiri yapamıyorum daha farklı yorumla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 7 Ağustos 2014; 11:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

8.1 tam sürüm yayınlanmadığı için cihazın en güncel yazılım sürümü neyse onu yüklüyor üstüne nsu sonuçta 8.1 pre. 8'in üzerine kurulmuş yamadan başka birşey değil nsu ile geri dönüş yapmak bazı modeller için tam bir işkence.

Siz 8.1 Pre mi kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.