Şimdi Ara

BİZE 'DEMOKRASİ GETİRECEKLERİ' GÜNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • komedyen bile demiş ''madem diktatör CIA orda o işi yapmıyor'' diye

http://edepsiz.tv/amerikan-ctv-kanalinda-trevor-noah-tarafindan-hazirlanan-turkiye-referandumu-programinda-sok-sozler-1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL
  • Oyu verenler düşünsün
  • Bop is going on

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah korusun. Namahrem eli değmesin ülkeme!

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Saçmalık, Türkiyeye girerlerse çıkamayacaklarini zaten biliyorlar bizi ortadoğu ülkeleriyle karıştırmayın.

Bu ülkede olursa iç savaş çıkarsa abd kürtleri destekler ve başka birşey yapamaz.

Yazdıklarınıza katılıyorum hocam..Yalnız seçimde sonuçlarından bir şehir açıkca beni korkutuyor..İstabul.Malumunuz İstanbul 51,34 ile hayır çıktı..Lakin burda hayır diyenler İzmir'de,Eskişehir'de hatta Ankara'daki hayır diyenlerle aynı değil bence.Çoğunluğu kürt nüfusu hani şu ahsen tvye çıkıp pkkyı felan arka alan teröristler ve bu kürtlerin çoğu doğudaki kürtlerden daha tehlikeli..Büyükşehirdekilerin çoğu pkk ve hdp destekçisi..Bir gün RTE ve Akp gider lakin bu kürtler ileride başımıza büyük bela olur..Terörle mücadele kırsaldan çok İstanbul'da yapılmalı bence.O yüzden bize gerçek milliyetçi türk bir lider lazım.

• Simdi olaylara bakin,ataturkun enverle arasinin bozulmasinin temel sebebi yani ittihatcilardan uzaklasmasinin asil sebebi orduya siyaset girmesi ordunun siyasete darbelere bulasmasiydi.Kilik kiyafet kanunu ciktiginda dokunmadiklari tek sey hatta tek kelime bile yok,o da kadinlarin giyimi.Zaman geciyor devran donuyor nato kuruluyor kemalistim diye ortaya cikan adamlar sayesinde cumhuriyet darbeyle tanisiyor sonra turban meselesi ortaya cikiyor.Bakin ataturkun cikardiklari kanunda tek kelimesi yok kadin kiyafetleriyle ilgili yani karismamistir ne giyeceklerine ama ne hikmetse natoya girdikten sonra turban meselesi ortaya cikiyor.Once milleti chpden sogutuyolar dolayisiyla karsi kesime destek artiyor.Daha referandumun ertesi gunu diktatorluk ve turkiye isimli makaleler yazilmaya basladi.Hedefe daha fazla koyacaklar bizi bu saatten sonra.

Darbelerin arkasinda abd var deniyor oyleyse basarisiz olacagi belli bir kalkismaya niye girsin.Tek sebebi var o da orduyu yipratmak.Hem orduyu yiprattilar hemde o gun meclisi bombaladilar bana gore bir amaci yok meclisi bombalamanin.Tamamen subliminal mesaj.Bir darbe orduya bir darbe meclise.Tamamen subliminal mesaj.Osmanlinin en onemli ozelligi avrupalilarin gozunde,hatta seytani fikir dedikleri devsirme sistemi.Adamlarin cocuklarini alip yetistirip adamlara karsi kullandik.Feto araciligiyla abd napti,aynisi yapti.Bu ulkenin fakir ama zeki cocuklarini feto eliyle ulkeden kopardi ulkeye silah cektirdi bu ulkeye karsi kullandi.

7/24 propaganda yapilan tv kanallarini izleyerek millet uyanamiyor tabiki cunku o kesimin internetle arastirmayla isi yok oturup guldur guldur yada ahaber izliyolar.Kuzey afrikadan baslayan arap bahari adi altinda ya darbeyle ya is savasla yada hukumeti degistirme ile yavas yavas yapilandirma geldi kapimiza dayandi.Gormemek icin kor olmak lazim sirada biz variz tamamen hedefe girecegiz karsi koymazsak kotu gunler bekliyor bizi.Bosuna beka sorunumuz var demedi basbakan ve cumhurbaskani.Goz gore gore geliyor.

15 temmuzdan sonra tayyip erdogana destek %70leri bulmustu o birlik beraberlik havasini devam ettirseydi ataturkten sonra cikmis en onemli lider olarak tarihte yerini alacakti chplisi de mhplisi de destekliyordu.Artik yanindakiler mi danismanlari mi yanlis yonlendirdi bilmiyorum ama bu baskanlik sistemi ile o kazandigi destegi dusurdu 51 lere ve bugun de tartisilan bir referandumla baskanlik isine girisildi.Iyi olmadi

• Dostum oncelikle tamamini okudum. Bu ulke halki ittihat terakiden beli boluk sanki ak parti boldurttu gibi yazmışsın. Bati yanlisi yenilikci kesim ve muhafazar eski usul ayrimi yaklasik 150 yildir var . Avrupa bizim hakkımizda ne zaman demokratik ulke diye dusunmuski simdi zoruna gidiyor. Adamlar ne dusunurse dusunsun bizde ne olursa olur bize kokunden beri dusman ve bolmeye calisan ab ve abd var. Bizde parlamenter sistemdeyken pkk yi cikarip destekleyen bunlar değil mi bolmek maksadıyla. Bunhn baskanlikla ne alakasi varki. 2014 cb secimindede ikinci tura kalsa yine evet hayir tarzi olacakti baskanlik varmiydi. Yada 1980 lerde solcusu sagcisi ulkucusu yokmuydu. Sen saniyomusunki ab ulkelerinde asiri gorus ayriligi yok.

Olay ne biliyomusun . Rte dikdator falan degil . Adam az daha kaybediyordu her secimde o koltuktan inebilir ama halk arkasinda bunun demokrasisizlikle alakasi yok

Ama olay su basta AB ulkeleri olmak uzere ezeli dusmanlarimiz senin gibi Atatürkçü kemalist kesimleri gaza getirerek demokrasi kayboldu diktatorluk geldi diye dusundurtuyorlar

Yeme bunlari kimse yemesin . Rte ekonomiyi canlandırır teror sorunlarina cozum bulursa iki iki bucuk yil icinde baskan secilir bulamazsa o yuzde 51 sonradan 45 e duser . Akp secmeni gerekli cevabi veriyor 7 haziran buna en buyuk örnek.

• Böyle konular açanlar vatanını milletini seven insanlar olamaz.
  • ahmeh A kullanıcısına yanıt
    işte tepenin bunlaar vatan haini diye tiratlar atmasnın halka yansımasının bir örneği.
    vatan millet sevgisini kendine ipotekli sanan bir avuç insan...
    vatan millet sevgisini kimseden öğrenecek değiliz. bu konuda kuşkunuz olmasın.
    ülkenin güçlü bir meclisle, hukukun üstünlüğüyle, demokrasinin araç değil nihai amaç olmasıyla iyi yerlere varacağını düşünmek bunun için kafa yormak vatanı milleti sevmemekse, yani siz ve sizn gibiler öyle düşünüyorsa bekleyin derim, zamanın ruhu akıyor, geriye döndüremezsiniz, sonuçlarını hep beraber görürüz.
    ülkeler kılıçla fethedilir, adaletle korunur. adalet mülkün temelidir, sen o adaleti sağlayamazsan anarşi başlar
    biz de bunu görebilen insanlar olarak tarihten örnekler vererek buradan uyarılarımızı kendi çapımızda yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 21 Nisan 2017; 18:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Saçmalık, Türkiyeye girerlerse çıkamayacaklarini zaten biliyorlar bizi ortadoğu ülkeleriyle karıştırmayın.

Bu ülkede olursa iç savaş çıkarsa abd kürtleri destekler ve başka birşey yapamaz.

Yazdıklarınıza katılıyorum hocam..Yalnız seçimde sonuçlarından bir şehir açıkca beni korkutuyor..İstabul.Malumunuz İstanbul 51,34 ile hayır çıktı..Lakin burda hayır diyenler İzmir'de,Eskişehir'de hatta Ankara'daki hayır diyenlerle aynı değil bence.Çoğunluğu kürt nüfusu hani şu ahsen tvye çıkıp pkkyı felan arka alan teröristler ve bu kürtlerin çoğu doğudaki kürtlerden daha tehlikeli..Büyükşehirdekilerin çoğu pkk ve hdp destekçisi..Bir gün RTE ve Akp gider lakin bu kürtler ileride başımıza büyük bela olur..Terörle mücadele kırsaldan çok İstanbul'da yapılmalı bence.O yüzden bize gerçek milliyetçi türk bir lider lazım.

Türk lider gelmez artık boşuna hayal aramayalım.Erdoğanı destekleyen çok doğu ili oldu , Türkçü bir lidere doğu oy vermez.

• bilenler bilir zamanında çokça yazardık buralarda ama uzun bir süredir bu foruma girmiyorum. bu konuyu referandumdan sonra özellikle açmıştım. belki hatırlayanlar vardır belki yeni arkadaşlar vardır. konunun ilk mesajını okumanızı tavsiye ederim. özellikle altta alıntıladığım son kısımları.

quote:

...Tuğrul Bey kurultayda eline aldığı bir oku ağabeyi Çağrı Beye vererek kırmasını ister. Çağrı Bey bu tek oku rahatça kırar. Aynı hareketler tekrarlanır ve ok sayısı üçe çıkınca Çağrı Bey kırmakta zorlanır. Ve dört oku kıramaz. Bunun üzerine Tuğrul Bey, birlik olmadıkları takdirde kolayca yenilebileceklerini, birleşik oklar gibi tesanüd içerisinde oldukları her zaman muvaffak olacaklarını anlatır. ...

artık türkiyenin kurumları olmadığından, bireyler ön planda olduğundan daha kolay tehdit edilebilir bir pozisyonda olduğumuzdan bahsetmiştim.

artık ülkemizin kurumlarına değil, doğrudan kişilere yaptırım uyguluyorlar. çünkü koskoca millet meclisini eğip bükmektense bireyleri tek tek eğip bükmek daha kolaydır. ee artık karar verici de meclis değil bu kişilerse niye koca ülkeyle uğraşsınlar? kişilere baskı yapıp istediklerini yaptırmaya çalışmak onlar için daha kolay değil mi? hele hele bu kolaylığı milletçe referandumda biz sağlamışken...

abd ve gelecekte diğer ülkeler artık bize böyle yapacak.
    bugün bakanlarımızın malvarlıklarına el konulur yarın başka bir şey.

oysa belirttiğim gibi referandumda başkanlığa, tek adamlığa geçmeseydik güçlü meclis güçlü demokrasi yanlısı olsaydık bu günlere gelmeyecektik.

nasıl zamanında sadamlar yaratıldı esadlar yaratıldı sonra demokrasi götürüldü, bu uygulamaların bizde de denenecek olmasını ön görmek çok zor değil.

ne yazık ki yine haklı çıktık yine haklı çıktık.

tuğrul bey ile olan tarihimizden de ders çıkarmıyoruz hiç bir şeyden ders çıkarmıyoruz. bu yüzden de her şeyi hak ediyoruz.

cümleten geçmiş olsun...

• Turkiyede o kadar çöp tip varki haliyle kokuyor

Ama o amerika istedigi kadar ugrassin bu vatanin o suskun yeri geldiginde geregoni yapan evlatlari varya iste onlar canakkalede ne yaptiysa yine yapar

Ama iste çöp cok şöyle temizlense rahatliyacaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.