Şimdi Ara

Biz Size Ne Yaptık ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Ah yazık. Ölümcül hastaligi bulaştıran insanlar. Yere tüküren insanlar. Kediler insanlardan daha titiz. Ki yalan söylediğin cok belli. Çünkü kediler ortalığa diski yapmazlar. Topraga yaparlar ve uzerinide patileri ile kapatırlar. İnsan dıskısı gibi pis de kokmaz. İnsanların sıctıgı seyler nereye gidiyor sanıyorsun? Onca pislik insana ait. Doganin icine sıcan da insan.

Sana ya da diğerlerine yalan borcum yok. Bu iğrenç ötesi üslubuna rağmen cevap vereyim. Herkes bilir kedilerin nasıl kaka yaptığını. Bu üç kere benim kapıma bı kaç kere komşuların kapısına yaptı. İshal adam kakası gibi. Sulu ve iğrenç kokuyor.

Ayrica

Kimse benim özgürlüğümü kisitlayamaz. Kimse 20 tane kediyi başıboş bı şekilde bahceye, apartmana salamaz.

Al evinde besle. Ama apartmanın ortak alanı olan bahçeyi kendi mulkuymus gibi kimse kullanamaz.

Bide gelip bunu savunabiliyorsun ya yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mamaya o kadar para versem kuru ekmek yerim. Bizim oğlanı kebapçıya götürsem daha ucuza gelir 😄
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Sana ya da diğerlerine yalan borcum yok. Bu iğrenç ötesi üslubuna rağmen cevap vereyim. Herkes bilir kedilerin nasıl kaka yaptığını. Bu üç kere benim kapıma bı kaç kere komşuların kapısına yaptı. İshal adam kakası gibi. Sulu ve iğrenç kokuyor.

Ayrica

Kimse benim özgürlüğümü kisitlayamaz. Kimse 20 tane kediyi başıboş bı şekilde bahceye, apartmana salamaz.

Al evinde besle. Ama apartmanın ortak alanı olan bahçeyi kendi mulkuymus gibi kimse kullanamaz.

Bide gelip bunu savunabiliyorsun ya yazık

Alıntıları Göster

Kedilerin yaptıkları batıyor ama tüdeşlerin olan insanların yaptıkları hiç gözüne batmıyor değil mi ? Çünkü sen de söz de bir insansın. Lafa bak kimse özgürlüğünü kısıtlayamazmış. Senin özgürlük anlayışın işte bu. Tamamen bencillik, egoistlik, ve kibir üzerine kurulu. Özgürlük anlayışı olan birisi kendi dışında da herkesin özgürlüğünü düşünecek anlayışta olur. Ama sen öyle görünen bir insancıksın. Hiçbir şekilde özgürlükten de haberdar değilsin, tıpkı kedilerin ne kadar titiz olduğu konusunda. Bu evrenin bir dili olsaydı senin gibi, emin ol sen o evrenin kini ve utancı olduğunu bilirdin. Yani bu evren senin babanın evreni değil. Sen yaratmadın, sahibi sen değilsin. O apartmanın üzerine kurduğun toprakları da sen yaratmadın. İnsan taklidi yapmayı bile beceremiyorsunuz. Şu hayvanlar bile sizden daha anlayışlıdır eminim. Beyinleri sizin kadar düşünemese de, duyuları sizin gibilerden kat kat daha yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 29 Kasım 2020; 1:19:32 >

• Offf su konusmaya bak tam sjw igrendim. Evimi kendim yarattim 450 bin tl verip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teramycin

Offf su konusmaya bak tam sjw igrendim. Evimi kendim yarattim 450 bin tl verip.

2 gram beynim vardı o da gitti. Teşekkür ederim beni aydınlattığın için. Bu kafalardaysanız mümkünse birbirinize musallat olun. Hayvanları böyle insanı basit konulara alet etmeyin. Dünya da insandan daha büyük bir pislik varlık daha yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Kedilerin yaptıkları batıyor ama tüdeşlerin olan insanların yaptıkları hiç gözüne batmıyor değil mi ? Çünkü sen de söz de bir insansın. Lafa bak kimse özgürlüğünü kısıtlayamazmış. Senin özgürlük anlayışın işte bu. Tamamen bencillik, egoistlik, ve kibir üzerine kurulu. Özgürlük anlayışı olan birisi kendi dışında da herkesin özgürlüğünü düşünecek anlayışta olur. Ama sen öyle görünen bir insancıksın. Hiçbir şekilde özgürlükten de haberdar değilsin, tıpkı kedilerin ne kadar titiz olduğu konusunda. Bu evrenin bir dili olsaydı senin gibi, emin ol sen o evrenin kini ve utancı olduğunu bilirdin. Yani bu evren senin babanın evreni değil. Sen yaratmadın, sahibi sen değilsin. O apartmanın üzerine kurduğun toprakları da sen yaratmadın. İnsan taklidi yapmayı bile beceremiyorsunuz. Şu hayvanlar bile sizden daha anlayışlıdır eminim. Beyinleri sizin kadar düşünemese de, duyuları sizin gibilerden kat kat daha yüksektir.

Alıntıları Göster

Gerçekten çok komik şu yazdiklarin. Sakın dışarda gerçek hayatta böyle konuşma bı tataflariyla gülerler insanlar. Burası net ortamı yazın tabi bol keseden. Ben ve 31 daire bahçemizde kedi istemiyoruz. Bu kadar basit. Çok istiyorsan gel topla götür besle.

Bu kedi köpek aşkıyla yananlar gelip toplasa ya sokak hayvanlarını.

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiği kadar disarida ki köpeklere ve kedilere yardım ediyorum. Evet imkanım olsaydı daha fazlasını yapardım. Herkesi kendin gibi egoist bencil ve atıp tutmaya çalışan birisi olarak görme. Haklısın burası Türkiye. İnsan haklarının bile olmadıgı, insan müsveddelerinin cirit attığı bir yer. Bu yüzden saçma anlayışı olan ben olurum. Çünkü ne de olsa pis kedileri düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 29 Kasım 2020; 15:9:49 >
  • Kardeşim olayı. Carpitiyosun

Tek isteğim çocuklarımla apartmanın bahçesinde vakit geçirmek. Özellikle de sokağa çıkma yasağı varken salgın zamanında.

Ama yapamıyorum her yer başı boş kedi

Evinde besle ama bahçeye atıp bırakma

Pisliği ayrı kılı tüyü ayrı

Sokakta hayvan mi olur?

Barınağa götür ya da sahiplendir. Sokaktaki köpeklerden millet yürüyemez oluyo akşamları.

Demek istediğimi anlayabilmiş indir umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Kardeşim olayı. Carpitiyosun

Tek isteğim çocuklarımla apartmanın bahçesinde vakit geçirmek. Özellikle de sokağa çıkma yasağı varken salgın zamanında.

Ama yapamıyorum her yer başı boş kedi

Evinde besle ama bahçeye atıp bırakma

Pisliği ayrı kılı tüyü ayrı

Sokakta hayvan mi olur?

Barınağa götür ya da sahiplendir. Sokaktaki köpeklerden millet yürüyemez oluyo akşamları.

Demek istediğimi anlayabilmiş indir umarim

Çarpıştıran ben mi oldum ? Konu başlığını iyi oku. Konu hayvanlar. Sen de çıkıp apartmanımın önüne sıçıyorlar fln diyorsun. Demek ki hayvanların insanlar tarafından öldürülmesi umurunda değil. Daha çok kapının önünde tuvaletlerinin yapması umurunda. Bizene bundan ? Konu da hayvanlar için ses olan bir arkadaş "biz size ne yaptık" diye soruyor. Kimse senin evinle ilgilenmiyor burada.

Sen boş konuşmaktan başka hiçbir şey bilmiyorsun. Bu sokakları yapanlar insanlar. Elbet de ki sokak da hayvanların yaşaması normal değil. İnsanlar sayesinde hangi canlının yaşamı normal oldu ki ? İnsanların yaşamları bile normal değil. Ama durum bu. Sokaklar da yaşamasınlar da barınaklarda mı yaşasınlar? Ben 3 sene boyunca Ankara da Gölbaşı barınağında gönüllü olarak çalıştım 1 kuruş para almadan. Ama senin gibi egoist insanlar bunu yapmama bile izin vermek istemedi, nitekim yapıyordum. Ama sen eminim hayatın boyunca 1 kez barınakların nasıl bir yer olduğunu görmemişsindir. Adı üstünde barınak sana göre :) Sen git bakalım o barınaklar da 1 gün kalabilir misin. Senin psikolojin varsa, hayvanların da psikolojileri var. Onlar da acı çekiyor sevinip üzülebiliyor. Siz insanı inadına tilt etmek için mi bu denli anlayışsız ve alakasız gibi görünmeye çalışıyorsunuz ? Git kendine ayrı bir hayvan nefret konusu aç orada kendini haklı çıkarmaya çalış. Eminim senin gibi sadece kendini düşünen hemcinslerin çok olacaktır. Ama bu konu senin için farklı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.