Şimdi Ara

Biz şike yaptık. Peki siz nerdeydiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz nerdeydiniz de durduramadınız bizi?

Fb-Ts :2-0
    Bjk-Fb:4-2
    Gs-Fb:2-1
    Fb-Bursa:0-0

Bir Allahın kulu çıksın desin ki fenerbahçe Şu tarihteki şu maçı kolay kazandı. Bizim her maçımız Final havasında geçti. Karabüklü kalecinin son dakka kornere çıkması mı dersin, antepin 90+4 te gol yedikten sonra olay çıkarması mı. Her takım bize karşı ayrı motive oynarken, trabzon'a karşı yedeklerle çıktılar, ellerini kolalrını salladılar.

Diğer takım taraftarları da bakıyorum ki alay ediolar azizle. Yazık diyorum size. yazık! bu takımdaki oyuncuların akıttığı terlere yazık. gösterdikleri insan üstü performansa yazık. Gökhanı,emresi,alexi,stochu,diası,niangı,luganosu her hafta yatarak maç kazandılar çünkü.

Bu olaylardan aklandığımızda görücem ben sizi. Gerçi siz o zaman da aziz adaleti satın aldı olur. Konuşmak bedava,beyin de bedava.

• ek olarakhttp://www.youtube.com/watch?v=svO9bBcnNhA bunlar neden araştırılmadı acaba.

gençlerbirliğinden bi oyuncu da trabzon için oynuyacağz demişti açık açık.
  • Her zaman dedim ve yine diyeceğim bence Trabzonspor'un şike için soruşturmaya alınması lazım. Pardon onlar şike yapmadılar tabii rakipleri direk yatınca gerek kalmadı şike yapmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Her zaman dedim ve yine diyeceğim bence Trabzonspor'un şike için soruşturmaya alınması lazım. Pardon onlar şike yapmadılar tabii rakipleri direk yatınca gerek kalmadı şike yapmaya.

+1 Anadolu kulüpleri bas-bas bağırdılar trabzon için oynuyoruz diye. Hiç bunları konuşan yok.
  • Ne hikmetse sadece Fener şampiyon olduğunda oluyor bunlar.Türkiye'nin en büyüğü olmak zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50434948/tm.htm

adamların actıkları konuya bakarmısınız. biz şike yapmayız diyor

quote:

yüzüklerin_efendisi
    Er
    değerli arkadaslarım ligi 5. bitirdik ama ne bir şike yaptık ne maç satın aldık.ne lehimize yüzlerce hata yapıldı.
    ben alnımızın akıyla kazanılan beşinciliği şike ile kazanılmış birincilikten değerli görüyorum.

varsın ligden bile düşelim ama herşey hakkımızla olsun.

bu konuyu acan beşiktaşlının geçmişinden haberi yok sanırım.

quote:

"TFF, Trabzonspor ile oynadığımız maçı berabere bitirmek için hakeme talimat verdi ama sonuç Trabzonspor'un galibiyeti ile bitti. Yani biz oyunu bozduk"

beşiktaş jimnastik klübü

sadece bu sezondan verilecek bir örnek.

popermondaki yemekler, sergenin geri dönüşü, cordobanın kovulması, düşmanları bursaya yedek kadroyla gidip, kalelerine 2 gol atmaları vs...vs...

• Bu gibi basit şeylerle başa çıkmayı öğrenmeliyiz. Kolay mı Fenerbahçe olmak.
  • Bursa başkanı tsye borcumuzu ödedik dedi bizim maçtan sonra, tsyede bir güzel yattılar. Neden bunlar soruşturulmuyor???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.