Şimdi Ara

BİZ PİNG'E BİR ŞEY YAPAMIYORUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce türk telekom hipernet bağlattım, vdsl. Allah belamı versin nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.

10 yıldır superonline kullanıyordum, evi taşıyınca gittiğim yerde altyapı olmayınca mecburen bu kan emicilerin eline düştüm.

aktif online oyun oynuyorum CSGO.
    50 megabit download 5 mb upladım var, internet hızında problem yok.

ancak pingden oyun oynayamıyorum. öyle böyle değil kafayı yedirecek. türk serverlarında bile 5-10 ping almam gerekirken 100 150 pinge çıkıyor.
    faceit oynamak vs. imkansız zaten.

türk telekomu arıyorum ping sorunum var diyorum ve hiçbir halttan haberi olmayan, tek teknik destek bilgisi instagram whatsapp olan kadın ne diyor? BİZ PİNGE BİR ŞEY YAPAMIYORUZ. ULAN BEN Mİ BİR ŞEY YAPICAM ALLAHIN BELALARI İNTERNETİ SAĞLAYAN BEN MİYİM?

22 ay taahhütüm var, interneti bağlatalı 2 ay kadar oldu. herhangi bir şekilde tüketici hakları aracılığıyla da olsa bunu iptal ettirmenin yolu yok mudur?

superonline adsl kullanırım daha iyi bunların Allah belasını versin.

• Öyle demeyin Turk Telekom ile fiberliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 1 haftadır aynı sorunu bende yaşıyorum . Ne gerek vardı da saha dolabını kaldırıp tip 7 mıdır nedir öle bişeye cs go türk pro ve retake sunucularında 5 ping alıyordum . Reko da pingim 65 ı gecmezdi. Ets de ping 63 u geçmezdi

Şimdi ping almış başını gidiyor telekomun kendi hız test sitesinde ping 19 dan asa düşmüyor. Speedtestte 15 ten asa inmiyor aradım hattınız düzgün ve eksiksiz çalışıyor dediler bağlı olduğunuz müdürlük tarafından kontrol edildi dediler

Herşey 4 4luktu takı geçen haftaçarşamba günü saat 2.50 ye kadar

• ya kardeşim biz ping e bir şey yapamıyoruz ne demek? teknik destek bölümüne koydukları kadınların internetin varlığı konusunda fikirleri bile yok. paket loss diyorum o ne diyor.

22 ay taahhüt var tek düşüncem bunu nasıl iptal ettirebilirim şu anda başka bir şey değil. şerefsizler 130 tl para veriyorum 50 mbps vdsl için şu rezalete bak.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Rica etsem hat değerleri paylasirmisin benimkinden farki warmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbs1995 -- 29 Ekim 2019; 16:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsbs1995

Rica etsem hat değerleri paylasirmisin benimkinden farki warmi acaba

Yazılar pek net değil okuyamadım hiç ya kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    Sızın sorun kaynağı gösteriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hat değerlerin çok iyi.

www.speedtest.net de ping kaç çıkıyor en yakın server da.

Baska bir sorun var gibi.

Speed test deki ile modem için deki aynı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    kardes bu ıslerden anlıyorsan yardımcı olursan cok memnun olurum 1 haftadır kafayı yıcem ya speedtest suan 15 verıyor ama bıda yapıyorum mesela 16 oluyor yanı
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    bu sorunu ben nasıl cozebılırım pekı cozum yolu nedır bu ısın
    Bir üst paket de geçin sonra geri alt paket dönmeniz sorunu çözer port reset atiyor

Fakat 2018 yılda abone oldu iseniz tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 29 Ekim 2019; 18:3:53 >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Interleaved olarak çalışıyor

Fast Path olarak çalışmış olsa ping olmazdı

2018 ın 9 uncu ayında sozlesme yenılemestık benım ıcerdekı kablolar ıle alakası yoktur dımı

yada ben onlıne ıslemlerden sıkayet olustursam port degısıklıgı bole bısey olurmu yada varmı bılgınız warmı
    Size tavsiyem arayın muster hizmetlerini atiyorum paket olarak 50 MBps kullanıyorum hızım düşük indirme yapamıyorum sayfalar geç açılıyor hiz güncellemesi yapar mısınız speed test de 10 MBps alıyorum türk telekom hiz testleri yaptım 5 MBps kadar düşüyor çok yavaş ping 150 diye söyleyin biraz yalan söyleyin yoksa yapmazlar

tamam bunu denıyecem ayrıca sunu dıyecegım bızım mahalleye bakan ekıplerden rıca etsem onlar yardımcı olurmu bana dısarda konusmuslugumda war abılerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbs1995 -- 29 Ekim 2019; 18:27:35 >
    Sans deneyin normal de iş emir düşmeden yapar ise ceza alabilir.

bu ısın sonucu ben musterı hızmetlerını de arasam saha dolabına gıdılcekmı pekı
    Hat sifirlamasi yapılacak dolap a kimse gitmeyecek

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.