Şimdi Ara

Biz iyi cocuklar hep kaybedeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi halimizde takildigimiz icin,ortamlarda sesimiz cikmadigi icin,herkesle samimi olamadigimiz icin hep kaybettik be. Birini seversin ona acilmak icin kafanin icinde binbir plan yaparsin 3-4ay sonra cesaretini toplayip acilirsin ve cevap olarak ben seni arkadasim olarak goruyorum gelir. Sonra hayatin allak bullal olur. Yeni insanlarla tanismak istersin icinden gelmez. Diger ortamci *içler senin uzerinden prim yapar. Yanci kizlarda onlara destek verir. İllaki adam yerine koyulmak icin bu iyi cocuk profilinden cikmak mi lazim? Ama ben kotu biri olamam ki. İnsanlarla nasil dalga geciyim? Kizlarla nasil kotu kotu igrenc konusayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortamlarda söz sahibi ol
    fikirlerini savunmaktan korkma
    tartışmalara katıl
    spor yap
    sanatsal bir şeyle uğraş

yani kısacası kendini sıkıcı hale getirme. Efendi diye tabir edilen kişiler genelde sıkıcı olurlar. Kızlar sıkıcı kişileri sevmez. O *iç dediğimiz çocuklar kızlara heyecan veriyo.
  • Bende iyi bir insan olduğumu düşünüyorum ama böyle sorunlarım yok. Demekki sende bişeyler eksik.

• Kendi kandırma. Iyi olmakla alakası yok dediklerinin. Ya tipsizsin yada eziksin.
    Eziksen, halledebilirsin biraz alıştırma yaparak. Özgüvenini artırman lazım.
    Tipsizsen onunda çaresi var, git spor salonuna yazıl biraz kas yap.

Hem iyi olup, hem kız konusunda başarılı olabilirsin.

Bu çağda herşey görüntüye bakıyor maalesef. Ama herşeyin çaresi var ekstrem durumlar hariç. Nasıl yüzü çrikin olan bir kız güzel vücütla taş gibi olabiliyorsa sende erkek olarak taş gibi vücut yapabilirsin üstelik estetik ameliyata gerek yok.
    Biraz çaba.

O kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 5 Haziran 2015; 1:50:09 >
  • Daha dün kız benden sıkıcı oldugum icin ayrildi birader. Kizlar gerçekten konuşmayan sıkıcı tipleri sevmiyor. Ve dünden sonra artık kafam da bazi şeyleri değiştirdim

• İyiligi hep karistiriyorsunuz,hep fazla ortam bebeligi yapanlari kistas aliyorsunuz

Hic girisken olma(zibidilik degil,pasiflik yap manasinda),ondan sonra ama ben iyiyim kizlar bana gelmiyor diye agla

Biraz ozguvenli ol,fazla agir abi takilma ama sinirlarin olsun yeter

Pasif adama kiz miz gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezik profil çizersen kız sana kardeş yada abi olarak bakar.
    Kiloluysan da abi yada kardeş olarak bakar, cinsel caziben 0 lanır.
    Ama kaslıysan kızları ürkütürsün, sana hiç bir zaman abi olarak yada kardeş olarak bakmazlar. yaaa ıyyk diye geçerler, yada oyşşşşh derler :D Tecrübeyle sabittir.
    Fucker adam olacan kardeş, sen iyi yap iyliğini. Hem fucker hem iyi bir insan olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.