Şimdi Ara

biz 11. sınıflara tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ders çalışma alışkanlığım pek yok bazen 3 saat bezen 1 saat bazen 4 saat bazen hiç çalışmıyorum. benim gibi olanlar 12. sınıf içinde bu alışkanlığı kazandı mı? ygs için tavsiyeleriniz neler. bu arada ben daha ygs ye başlamadım yazın başlamayı düşünüyorum bu konuda hata mı yapıyorum? foruma bakıyorum çevreme bakıyorum çalışanların geneli düşük çalışmayanlar ise hak etmediği sırada. ben de korkmaya başladım. "tıp istiyorum" diye ortalıkta dolaşıyorum ama ygs de sonucumun 100k gelmesi muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçayapışansakız -- 28 Mart 2016; 16:32:43 >

• Tıp isteyenlerin ygsleri bitiyor şuan yazın lysye başlarlar yavaştan. Kusura bakma da gerçekler böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçayapışansakız kullanıcısına yanıt
    yazın çalış ama çalışmayı çok abartma dinlendiğin zamanlar olsun seneye yorgun başlama çünkü sene içinde dinlenemezsin tıp istiyosan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuksek hedefli arkadaslar icin kitap tavsiyelerim
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115625052&p=1&anchorToGo=115625052#115625052

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekabet

Tıp isteyenlerin ygsleri bitiyor şuan yazın lysye başlarlar yavaştan. Kusura bakma da gerçekler böyle

peki teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.