Şimdi Ara

Biyolojiyi tamamen kavramak ve 0 yanlış yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar moleküler biyoloji ve genetik okucam o yüzden biyoloji ve kimyayı tamamen kavrayıp testlerde full doğru yapmak istiyorum. şimdi elimde fem ygs lys biyoloji soru bankası var. haftayada dershaneden test kitabı vericekler final. biyolojiye 0dan başlamak istiyorum. herşeyi ince ince bilmek istiyorum soruları takır takır çözmek istiyorum. internette youtubeda biyolojiyi 0 dan anlatan güzel kanallar varmıdır? biyoloji hakkında önerilerinizi tavsiyelerinizide bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana tavsiyem biyolojiye MEB kitaplarından çalış.
  • Seninbiyolojin teknofem

Full yapmak zor şans işi ve yorum gerektiriyor çok ince ayrintilar var. Yani full biyo kasarsin kolay sorarlar herkes yapar, kimya yapamazsin başkasi yapar seni geçer o yuzden hepsine eşit onem ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyoloji de anlayacak bir şey yok.öğrenebildiğin kadar çok bilgi öğrenmen lazım.hedefin full yapmaksa lise kitapları yetmez campbell biyoloji al ezberle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-John

arkadaşlar moleküler biyoloji ve genetik okucam o yüzden biyoloji ve kimyayı tamamen kavrayıp testlerde full doğru yapmak istiyorum. şimdi elimde fem ygs lys biyoloji soru bankası var. haftayada dershaneden test kitabı vericekler final. biyolojiye 0dan başlamak istiyorum. herşeyi ince ince bilmek istiyorum soruları takır takır çözmek istiyorum. internette youtubeda biyolojiyi 0 dan anlatan güzel kanallar varmıdır? biyoloji hakkında önerilerinizi tavsiyelerinizide bekliyorum

final haftaya mı başlıyo
  • Herşey tamamen yanlış biyoloji kitabı al ezberle demiş birisi biyoloji ezberlemeyle olmaz !!! Bu yıl 6k da idim biyoloji 1 yanlıştı ( biyoloji sayesinde 18kdan 6k ya çektim ) Biyolojideki 1 yanlışımda bilgi sorusuydu . Biyolojinin nerdeyse tamamı yorum saf yorum gücü lazım buda görerkek öğrenmeyle olur örneğin süngerleremi çalışıyorsun yahu aç google amcaya süngerler yaz ara resimlerine bak bi aklında bişeyler canlansın . Bu şekil çalış derim ben . Ayrıca foruma fazla uğramıyorum öm atarsan daha fazla yardımcı olabilirim
  • Normal kaynakların yanında Campbell biyoloji al çok iyi çalış dediğin düzeye gelirsin ama gerek var mı? Yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorum sorularıda var biyolojide ama onlar içinde bilgi gerekiyor.
  • Biyoloji ezber degildir.
    Biyoloji bol bol konu tekrari ve yorumlama kabiliyetinin gücüne bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

biyoloji de anlayacak bir şey yok.öğrenebildiğin kadar çok bilgi öğrenmen lazım.hedefin full yapmaksa lise kitapları yetmez campbell biyoloji al ezberle.

Campbell ne ? Arsenal de mi oynuyor
  • Uzayda muz yiyiyim ama kivi gibi gelsin

• Dünya da yediğin yiyeceklerin tafı uzayda farklı olabilir sevdiğin bişey uzayda hiç hoşuna gitmeyebilir yani belki muz yersin kivi tadı gelir imkansız değil veya kök hücre ile mümkün olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

biyoloji de anlayacak bir şey yok.öğrenebildiğin kadar çok bilgi öğrenmen lazım.hedefin full yapmaksa lise kitapları yetmez campbell biyoloji al ezberle.

Campbell ne ? Arsenal de mi oynuyor

ilk kez akademik kaynak duyan masum liseli.zamanla alışırsın koçum :(

• moleküler biyoloji ve genetik düşünüyorsan biyolojiye merakın varsa campbell al derim ama tüm konuları ordan çalışma. Hücre ve yapısını, hücre zarını, organelleri, genetik, protein sentezi, kalıtımı, sistemleri ordan çalış ekoloji, bitkiler ve evrime girme yoksa çok zaman kaybedersin.
  • Tebrikler kardeşim çok güzel ayar verdin.Hayırlı egolar sana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.