Şimdi Ara

Biyolojide hâlâ müfredata yönelik soruların hazırlanmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sınava göre değişkenlik gösterir diye düşünüyorum. 1 tane de olsa eleyici soru gelir.

Mesela ökaryotların dna polimerazlarının ekleme hızının prokaryotların ekleme hızından yavaş olduğu bir ayt sınavında gelmişti. Bu çok uç bir bilgiydi ama çıktı ve eleyiciydi.

Tabii büyük çoğunluğunun kolay olduğuna ben de katılıyorum ama 1 soru 1 sorudur hocam.

Ayrıca geçen sene sınava giren arkadaşlarımla netlerimizi tartışırken fark ettim ki kimse biyolojiyi fullememiş.

fkbyi daha yükseğe sabitledim hocam ama yine de içim içimi yiyor değişik bir şey sorarlar diye

eyvallah.

Eğer detaya ineceksen ogmdeki soruları çözmeni , yapamadığın sorularda bilgileri not etmeni öneririm çok işe yarar.

Bildiğim kadarıyla mezunsun ve bir mezun için biyolojide ayrıntı çalışmak çok da zor olmuyor. Genelgeçer bilgileri öğrendikten sonra...

ayrıca kolay bi yks için kendini çok yoruyorsun bro. gereksiz ezber (enailik) yapıyorsun. yapma  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.