senin biyolojin hariç kanal öneriniz var mı betül biyolojiden ilerlemeyi düşünüyorum |
biyoloji kanal önerisi var mı
-
-
Barış hoca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
senin biyolojin izleyeceksin lami cimi yok harika anlatıyordu
-
Hocam sana, seni biyolojin+Dr biyoloji yazdim 1 tanede ayt biyo sb çöz 19/19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin biyolojin
-
senin biyolojin harici bir kanaldan biyoloji izlemek boşu boşuna sırta 40 kg yük bindirmek demek. Neden onu istemiyorsun mesela?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam geçen sene tytsini mayozun sonuna kadar izledim tekrar izlemek istemiyorum ama izleyecem gibi.
sence kaldığım yerden devam mı edeyim yoksa sıfırdan mı alayım?
-
Sıfırdan al hocam ve alabiliyorsan durumun imkan veriyorsa kitapları da al harbiden çok çok iyi.
Eğer durumum yok alamam diyorsan da TYT AYT denemelerini mutlaka al ve çöz gerçekten sınava en yakın deneme onlar.
Dediğim gibi aras hoca tek işi bu olan biri ve hakkını gerçekten veriyor.
Dr biyo
Barış Hoca iyidir bi tek bitki biyosu için yetersiz mebde çok daha fazla ayrıntı var ösym sorabilir
Bilgi Sarmal Yayınlarının Biyoloji Youtube Kanalını inceleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/@sarmalbiyoloji
TYT ve AYT tüm biyoloji konuları özel ders formatında anlatımı yapılmış vaziyette (Konuların PDF'leri her videonun açıklama kısmında ekli)
TYT Kampı şeklinde konu anlatım ve soru çözüm şeklinde planlanmış bir takvimine ulaşmak isterseniz :
-
Hocam linkiniz sıkıntılı
Arkadaslar icin kontrol ettim error veriyor
14/14 yapmış biri olarak söylüyorum AYT için dr. biyoloji biçilmiş kaftan , özellikle meb kitabı üzerine olan pl.
-
Uyarı için teşekkürler ama hangi link olduğunu anlayamadım. TYT Kamp çalışma planı olan mı?
-
Link aciliyor acilan linktekilere tiklayin onlar error veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
senin biyolojin izleyeceksin lami cimi yok harika anlatıyordu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X