Şimdi Ara

BİYOLOJİ ANLAMADIĞIM NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palmede profazda kromatitler yoğunlaşarak kromozoma dönüşür diyor kromatin iplik olmayacakmı zaten kromatin iplik kromozomla beraber kromatiti oluşturuyor düşüncem yanlışmı? EDİT:BAHSETTİĞİM BÖLÜNME MİTOZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade101 -- 11 Eylül 2014; 21:51:35 >

• Edit : kromatin iplikler uzundur kısalıp kromatiti oluşurur iki tane kromatit yan yana gelip kromozomu oluşturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 11 Eylül 2014; 21:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.a aminoaistmi
  • Sentromer kinetekorların (2tane) bulunduğu bölge kinetekorlar ipliğe bağlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum dediklerini palmede kromatitler yerine kromatin iplikler demesi lazımdı
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    bende aynı konuyu palmeden çalışırken farkına vardım meb kitabını açtım kromatin iplik olcak .meb in kitabında yazan cümleleri kopyalayıp yapştırmışlar bazı yerlerde yanlış yazmışlar
  • Kromatin iplik kısalıp kalınlaşarak kromozomu oluşturuyo. Daha sonra ayrılırken her bi parçaya kromatit deniyo.yani 2 kromozomlu bi canlıda yukarı 2 aşağı 2 kromatit geçiyo. Sonra biz bu kromatitlere kromozom diyoruz. Dediklerim mitoz için geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.