Şimdi Ara

Biyokinezi ile göz rengi açılır mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
14.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne dertler varmış arkadaş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulugbeq U kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma biraz sert davrandım

• Boş iş hocam. Düşünceler ile genlerinizin işleyişini değiştiremezsiniz. Bende denedim sonuç hüsran.

• onemli degil hocam caniniz sag olsun tesekkurler

• Cares_X C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar denediniz hocam ve hangi muzik ile ne tur yaptiniz ogrenme imkanim var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    anaa ciddiymiş lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulugbeq

Sacmalik olduguna dair tezin varsa soyle de inanmayalim
    Ulan biyokineziyi sen ortaya atmışsın, kanıtları senin sunman gerekiyor.

Ciddi ciddi Einstein ve Tesla'nın sözlerini paylaşanlar var. Hey yavrum hey, Lucy filmini mi izlediniz, naptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 5 Ağustos 2019; 16:7:19 >
  • Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Ben kanit olmadigi icin zaten konu actim hakkinda bilgisi tecrubesi onlar var mi diye kendim bilmiyorumki Ulan :)

• quote:

Ben kanit olmadigi icin zaten konu actim hakkinda bilgisi tecrubesi onlar var mi diye kendim bilmiyorumki Ulan :)
    Biyokinezinin antitezini sunan bir tane Türkçe site bulamadım. Şaşırmadım.

Bir tane bilimsel makale istiyorum senden, yoksa bu olayın yılan yağından farkı kalmaz. "Şu kaya tuzu bana çok iyi geldi, sen de dene. Yav boşver doktoru falan, bana iyi geldi diyorum."

Takıldığım diğer nokta da şu; madem "beyin gücünle" göz rengini değiştirebiliyorsun ki kompleks bir yapı, yanlış odaklanırsan kör olabilirsin (!), neden başka değişiklikler yapmaya çalışmıyor hiç kimse? Neden sadece gözlerde işe yarıyor bu "frekans" işi? Ciddi ciddi bu soruları sorduğuma utanıyorum.

Popüler bilim ile insanları yönlendirmek ne kadar kolaymış. Yukarıda da Einstein ve Tesla'yı alıntılayan biri vardı, Tesla mezarında ters dönüyordur şimdi "Lan ben onu mu kast ettim?" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 5 Ağustos 2019; 16:19:17 >

Hocam haklisiniz bilimsel bir bigi yalnizca yabanci siteler de bilimsele yakin konu basliklari var da zatrn turkler bu konularla fazla ilgilenmezki yani normal bir durum bu ama gozunu acmak istryen vs bir suru insan var bir tane video atayim turkcr sayfalarda bununla igili bilgiler var ayrica nasil yok ? Ayrica sadece goz degil boy uzatma kas yapma ten ve sac rengi degisimi de oluyormus diyorlar ?

Tuncay Yeşilpınaryoutube
    Biyokinezi
    https://youtu.be/zURSh3gYzDg

https://www.bilgiustam.com/biyokinezi-nedir-uygulama-teknikleri-nelerdir/

• Biyokinezi saçmalığını bir kenara bırakırsak, bir insan neden göz rengini değiştirmek ister ki?

Buna harcadığın zamanı bilimsel faaliyetlere harcasaydın daha çok etkilerdin kızları :)
  • quote:

Hocam haklisiniz bilimsel bir bigi yalnizca yabanci siteler de bilimsele yakin konu basliklari var da zatrn turkler bu konularla fazla ilgilenmezki yani normal bir durum bu ama gozunu acmak istryen vs bir suru insan var bir tane video atayim turkcr sayfalarda bununla igili bilgiler var ayrica nasil yok ? Ayrica sadece goz degil boy uzatma kas yapma ten ve sac rengi degisimi de oluyormus diyorlar ?

https://youtu.be/zURSh3gYzDg

https://www.bilgiustam.com/biyokinezi-nedir-uygulama-teknikleri-nelerdir/
    Videodaki dayının neden saçı yok? Adam bundan para kazanıyor bir de, "gerçekten inanarak yapmak lazım." diyor, skeptikleri yolamıyor demek ki.

Edit; Adama kaç kere sordularsa artık, direk sorulmadan cevap vermiş videoda. Rahatsız değilmiş, o yüzden çıkartmıyomuş saçlarını.

İkinci linkte de şu var;

Pirokinezi (Pyrokinezi): Ateşi etkileme ve ateşe hükmetme yeteneği.
    Magnokinezi: Elektromanyetik ve manyetik alanları yönetme yeteneği.
    Airkinezi(Aerokinezi): Zihin gücüyle havaya hükmetmek.
    Hidrokinezi: Zihin gücüyle sıvı haldeki maddelere özel olarak suya hükmetmek..
    Girokinezi(Gyrokinezi): Yer çekimsel olayların kontrolü.
    Elektrokinezi: Beyin gücüyle elektriğe hükmetme ve elektrik üretme.
    Termokinezi: Maddeleri ısıtabilme ve ısılarına hükmetme yeteneği.
    Atmokinezi: Atmosfer olaylarını kontrol etme. Aerokinezi yükselim yeteneği.
    Biyokinezi: İnsan vücudu üzerinde değişiklikler yapması. DNA değiştirme.
    Terrakinezi: Toprağa hükmetme.
    Sonokinezi: Ses dalgalarını yönlendirme ve etkileme yeteneği.

Bilimsel site mi paylaştığınız site, emin misiniz?

Şuna da ayrı yarıldım.

Biyokinezi ile göz rengi açılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 5 Ağustos 2019; 16:55:2 >

Ben ne dedim size bilimsel degil ama konu baslikli anlatim olarak var dedim zaten bilimsel bir site var demedim

• Ulugbeq U kullanıcısına yanıt
    Youtubeta 50 farklı video ile denemişimdir her biri farklı müzikleydi.

• zatrox kullanıcısına yanıt
    Evliyim 3 ay sonra erkek cocugum olacak insallah kizari etkilemek gibi bir niyetim yok tesekkurler kendim icin seviyorum istiyorum goz guzel bir sey ilgimi cekiyor ayrica cocukken hic oyuncaklala oynamadim hep bilim cocuk kartlari biriktrirdim bilim ve teknik okurdum anabritanicalara atlaslara bakarim boyle buyudum sadece boyle bir sey varsa super zevkli olurdu

• quote:

Ben ne dedim size bilimsel degil ama konu baslikli anlatim olarak var dedim zaten bilimsel bir site var demedim
    Ben de konu başlıklı anlatım istemedim, bilimsel makale istedim. Şu iş gerçek olsaydı zaten ilk önce kanser hastaları kurtulurlardı, adam şarlatan, kaynaklar da bilimsel değil. Bunu kanıtlayabilirsen bana yazmana gerek yok zaten, para içinde yüzmekten bana kanıt sunmaya bulamazsın.
    Kanserli kisiler moral bozukluguna bagli kotu hale gelip eya iyilesebiliyorlar diye duymustum bilmiyorum

• Hocam katarakt başlangıcı var.

Arada kokteyl'e heavy metal de ekleyince katarakt'ı kırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allons-y -- 5 Ağustos 2019; 18:45:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.