Şimdi Ara

biyokimya hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herhaba arkadaşlar. biyokimya alanında denemek istediklerim var. ileriki adımlarda bu fikirlerimi fiziksel olarak ortaya çıkartabilirim diye düşüyorum. bunun için çeşitli gereçler olması lazım bioreactor gibi. şimdilik bu terimden epeyce uzağım. çeşitli sentezlerle xenotranplantasyon işlemi yapabileceğimi düşünüyorum. tabi bunlar için xenograph gibi sayısal raporlar elde etmem gerek. birde resimde paylaştığım gibi krimerik 2C10R4 anti ile CD40 antibody sentezlemem gerek tabi bu fiziksel olarak değil. internette de bu konuda bilgi bulamadım. sanki sonuçlara logaritmik ortalama yapılmış gibi anlamadım. bu konuda yardımcı olabilecek varmı? resimde kardiak olarak analoglaştırılmış basit bir xenograft (xenograph değil) var ama prototip değerini veriyor. nasıl bir algoritma uygulamam gerek? bu konuda yardım edermisiniz. teşekkürler.
    edit: cd40 daki yükselme kozmik galaktik radyasyon kaynaklı gözüküyor.
     biyokimya hakkında yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 23 Aralık 2017; 2:07:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiyem burada vakit oldurmeden alaninda başarılı bir ogretim gorevlisine mail atman bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 10ff

haklısınız ancak bu konudaki soruları bu insanlar cevaplamıyor. cevaplarının olduğunu anlıyorum ama nedense yanaşmıyorlar.

O maddeleri sentezleme direkt satın al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    okulla ilgili acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.