Şimdi Ara

Bıyık bırakmak hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim olayım memurluk,bi kac ayım var kazanabilirsem inş.Acayip bıyık bırakmak istiyorum ama yok işte cıkmıyo arkadaş.Az yani baya.Anca bu acıdan cekince belli oluyo,bu da benim canımı sıkıyo.Bıyığı gürleştirmek için ne yapabiliriz,illa yaş mı geccek nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Sorunun cevabını bilmiyorum ama, memuuuuuuuuuuuurrrrrrr diye bağırmayı seviyorum umarım kazanırsın meeeeeeemuuuuuuuuuuuuuuuurr

İnşallah ticari,videoyu tuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: **Fenafillah**

Beyler benim olayım memurluk,bi kac ayım var kazanabilirsem inş.Acayip bıyık bırakmak istiyorum ama yok işte cıkmıyo arkadaş.Az yani baya.Anca bu acıdan cekince belli oluyo,bu da benim canımı sıkıyo.Bıyığı gürleştirmek için ne yapabiliriz,illa yaş mı geccek nedir?

bıyığın yaşı 30 + dır,ancak ozaman en son halini alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear23

quote:

Orijinalden alıntı: **Fenafillah**

Beyler benim olayım memurluk,bi kac ayım var kazanabilirsem inş.Acayip bıyık bırakmak istiyorum ama yok işte cıkmıyo arkadaş.Az yani baya.Anca bu acıdan cekince belli oluyo,bu da benim canımı sıkıyo.Bıyığı gürleştirmek için ne yapabiliriz,illa yaş mı geccek nedir?

bıyığın yaşı 30 + dır,ancak ozaman en son halini alıyor

Benim yaş 22 daha.Ya badem yağı vs denicem,ya da caresiz yaş beklicem.Cok rahatsız oluyorum ama sıfır tıraştan.Stajda falan cok rahatsız oluyodum.Gerçi hic jiletle tıraş olup gitmedim makinayla oldum o da tam almıyodu,stajyeriz diye bişey de demiyolardı.Ama göreve başlayınca seve seve vurcam jileti mal gibi parlıcak suratım.O yüzden en azından bıyık olaydı,derdim o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saç konusu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.