Beyler benim olayım memurluk,bi kac ayım var kazanabilirsem inş.Acayip bıyık bırakmak istiyorum ama yok işte cıkmıyo arkadaş.Az yani baya.Anca bu acıdan cekince belli oluyo,bu da benim canımı sıkıyo.Bıyığı gürleştirmek için ne yapabiliriz,illa yaş mı geccek nedir?
Beyler benim olayım memurluk,bi kac ayım var kazanabilirsem inş.Acayip bıyık bırakmak istiyorum ama yok işte cıkmıyo arkadaş.Az yani baya.Anca bu acıdan cekince belli oluyo,bu da benim canımı sıkıyo.Bıyığı gürleştirmek için ne yapabiliriz,illa yaş mı geccek nedir?
bıyığın yaşı 30 + dır,ancak ozaman en son halini alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: nofear23
quote:
Orijinalden alıntı: **Fenafillah**
bıyığın yaşı 30 + dır,ancak ozaman en son halini alıyor
Benim yaş 22 daha.Ya badem yağı vs denicem,ya da caresiz yaş beklicem.Cok rahatsız oluyorum ama sıfır tıraştan.Stajda falan cok rahatsız oluyodum.Gerçi hic jiletle tıraş olup gitmedim makinayla oldum o da tam almıyodu,stajyeriz diye bişey de demiyolardı.Ama göreve başlayınca seve seve vurcam jileti mal gibi parlıcak suratım.O yüzden en azından bıyık olaydı,derdim o