Bitti! Nike Legend Essential 2 363 TL (2. sayfa)

-
-
quote:
Son yillarda ulkemizde uretilen skechers ve nb icin de durum ayni.
Once duzgun okumayi ogren sonra millete ofke sac
Goren de amerikan nb990 serisini kotuledim sanacak
File kalitesi gorsellerden bile belli, halihazirda disarida bile giyilebilecek ayakkabi degil. Bu sebeple buna 360 lira vermektense -yine file- Decathlon ayakkabisi almak daha mantikli dedim.
Ama evet ennnnn dogruyu sen bilirsinO sebeple git logoya para ver. Markayi degil modeli elestiriyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 6 Ekim 2021; 1:44:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Tam anlamadim filenin delikli olmamasi mi kaliteli yapiyor? Zira ornegini verdiginiz diger 2 ayakkabi da da benzer file tasarimi var da.
Misal soyle fileye daha kaliteli diyebilir miyiz o zaman?
Ustteki kiyaslardan ayri sozun ozu; file yapisindan dolayi konu linkindeki nike ayakkabi birlesim yerlerinden ayrilacak. Ayni ayakkabi deri olsaydi ayrilmazdi misal (suni bile olsa). Kanvas yapida olsa da ayrilmazdi.
Ama derseniz ki goruntusunden kaliteli oldugu hissediliyo, o sizin bileceginiz is.
Diyeceksiniz ki ne kaliteli o zaman? Gene nike olarak ornek vereyim;
1) taban kopuk degil
2) file/taban birlesimi mevcut degil, arada deri katman var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 6 Ekim 2021; 3:33:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
File kalitesi konusuna hiç girmiyorum. Anlatırsam çıkamam işin içinden. Kendin araştır bul kaliteli file ayakkabı nasıl olurmuş. Asıl söyleyeceğim şu. Attığın ayakkabının modeli Air Max Excee ve o ayakkabı Lifestyle ayakkabı kardeşim, running/training ayakkabısı değil. Running, Training ayakkabılarında o deri olmaz. Koşarken katlanan deri ayağına baskı yapar sürekli. Bir süre sonra o deri katlana katlana şekli bozulur, ayakkabı formunu kaybeder. Ek olarak Running ayakkabilarinda Flexibility her şey demektir. On tarafında deri malzeme kullandığın ayakkabıya istersen en iyi fileyi koy Flexibilitysi çöp olur. Training ayakkabılarında da olabildiğince file kullanılmaya çalışılır. Çünkü bu ayakkabıların tabanları serttir ve hava almaz doğru düzgün. Üstteki fileler sayesinde spor sırasında ayağının hava alabilmesini sağlar. Attığın ayakkabı Lifestyle ayakkabı. Lifestyle ayakkabıda markalar zaten spor yapılmayacağıni, ayakların fazla terlemeyecegini düşünerek fileyi az tutarlar. Zaten Flexibility gibi bir derdin yok, Breathibility kasmana da gerek yok. Markalar bu yüzden Örgü/File yerine Suni Deri/Süet gibi malzemeler kullanırlar ve burda markalar asıl tasarımlarını ortaya koyarlar. Bu ayakkabılarda köpük taban kullanılmama sebebi de Flexibility zaten. Lifestyle ayakkabının amacı güzel tasarım, gün boyu rahat kullanım. Bu ayakkabılarda senin son teknoloji köpük tabanını kullanmana gerek yok çünkü Flexibility gibi bir derdin yok. Ayrıca, doğru düzgün file ayakkabı kullanmadığın belli. Şuan Under Armour Hovr İnfinite 2 ve Charged Assert 8 kullanıyorum. İkisinde de ayakkabınin yarısı file. İnfinite 2yi 1.5-2 sene önce, Assert 8i pandemi başlamadan 1 yıl önce aldım. İkisi de hala sapasağlam. Powerliftingle uğraşıyorum. Bu iki ayakkabıyla ben saçma ağırlıklarda squata da girdim, saatlerce yürüyüş ve koşu da yaptım. İkisi de hala sapasağlamlar. File teknolojisi 10 sene önce bıraktığın gibi değil. Sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Zamanında Downshifter 7 alanlar hala sapasağlam giyiyorlar o ayakkabıyı. E hani yirtiliyordu? Almışsın muhtrmelen 200-300 liralık bir file ayakkabı. Yırtılmış burda ürünlere laf çakiyorsun. Neyse daha fazla yazma, kirletmeyelim şurayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 6 Ekim 2021; 4:6:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
iyi de usta kendin cevap yazmışsın göz boyamak için training ayakkabısı yazdıklarını :) günlük kullanım örneği vermişsin. günlük kullanıma önerdiğin adamlara bu özellikleri mi anlatıyorsun.
training/trail running ayakkabısı olarak asics modellerine bak misal, güzel modellerinde deri olmasa da kauçuk kenarları göreceksin taban ile file birleşimlerinde. olmayan başka model göster ona da aynısını derim.
neyse olan ben denedim yırtılmadıya geldi uzamasın hakkaten.
güle güle kullanın hayırlı olsun.
-
Hocam konu zaten dağılmış biraz daha dağıtacağım kusura bakmayın.
https://www.adidas.com.tr/tr/terrex-ax2r-ayakkabi/CM7725.html
Bu modelini bir yılda eskitmiştim ve yırtılmıştı baya büyükçe hem de. 4-5 yıl önce olmuştu sanırım.
geçen sene aldığım skechers'da bu sene bir yerlerden yırtılmaya başladı incelemeye yollamayı düşünüyorum.
fileli ayakkabılara bende güvenmiyorum tıpkı arkadaş gibi. 120-150 Tl ye 4-5 lumberjack aldım eskidikçe atarım diye. Belki bir de new balance almayı düşünebilirim.
-
şimdi bana training ayakkabısı lazım. Şuan kullandığım ayakkabıyı 6 sene önce aldım, adidasın en ucuz koşu ayakkabısıydı. Tabanı çok ince olduğu için ağırlık kaldırırken zeminin uyguladığı tepki kuvvetini fazla hissediyorum. Bu ayakkabı alınır mı alınmaz mı?
Ekleme: benim sepette 442 gözüküyor. İndirim kodu: EYLL25 kullandırıyor. Hopi kullanmak istediğimde %30 indirim çıkmıyor. Ayrıca EYLL25 ile hopi birleşmiyor. Siz nasıl 413'e indirip bir de Hopi kullanabildiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 6 Ekim 2021; 8:24:57 > -
Hocam üstte yazdığım gibi. Giriş-orta seviye bir ayakkabı olduğundan eğer kaldırdığınız ağırlıklar çok yüksek değilse alınır. Eğer yüksek ağırlık kaldırıyorum, iyisini alayım derseniz Metcon alın. Ödeme kısmında hopini Kullan seçeneği geliyor. Basıp QR kodu yazıyoruz. Daha sonra geri gelip, oraya tekrar tıklayıp kullanacağın kampanyayi seçiyorsun. 400 TL üstüne %30+10 paracik seçince düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayakkabı çok sert ve rahat degil.50 liralık Kinetix daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hopi QR kodu yazınca ayakkabıyı 589 üzerinden 50 tl paracık ile 539 a indiriyor. 400 üzerine 30+10 diye bir şey görünmüyor ayrıca. 100 üzeine 10 görünüyor. Geç mi kaldık yoksa birşeyleri yanlış mı yapıyorum?
-
Kontrol ettim hocam. Hopi kampanyası bitmiş. Sadece Eyll25 kodu geçerli onunla da 442 TLye geliyor. Yani bitmiş geç kalmışsınız :( Guncelledim başlığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 6 Ekim 2021; 15:36:7 >
ayakkabı çok sert çünkü training ayakkabısı. tabanı sert olmak zorunda hocam :)
-
Hopiler boynerde 2 3 kat katli indirim sağlıyor ya onu dedim
Bu yeni hesapla 50 hopi boyner disinda da kullanilir mi bp yakit vs
-
Buna ürünün kalitesine göre yorum yapmak diyelim. İlk mesajda övdüm. Çünkü Adidas Lite Racer, Puma Smash, Nike T Lite XI ve çoğu sitede bulacağınız 200-300 liralık full köpük taban ayakkabılar gibi sözde marka, kalite olarak Kinetixten hallice bir ayakkabı değil. Ama Training ayakkabısı olarak da Metcon gibi modellerin baya gerisinde. Verdiğim örnekte de karşılaştırdigim ayakkabı Metcon. Karşılaştırıldığım ayakkabı zaten 1400 lira :) Ne diyeyim ondan bile iyi diyip fanboyluk mu yapayım
Keskem almasaydin bugün Morhipo 400/100 geldi tüm indirimlerle de birleşiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 6 Ekim 2021; 23:9:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam, ama nasip diyelim ki tek stok kalmıştı site de bu model kalmadı :) yine tşk payaşım için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stokta var aynı kampanya devam ediyor ama bana pek alınacak gibi gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X