Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World of Goo'yu şiddetle tavsiye ederim. Ben bilgisayarda bir çok kez bitirmiş olmama rağmen telefona da aldım. bu paraya bedava zaten. mutlaka alın derim.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twodboy.worldofgoofull&feature=apps_promotion_celebrate_25_billion#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS50d29kYm95Lndvcmxkb2Znb29mdWxsIl0.
  • beyler ben bugün angry bird space aldım asphalt 7 de alacaktım aklıma bi şey takıldı acaba aldığım oyunu tablet e kursam bi kaç gün içinde telefon gelecek yeni aldım ona da kurabilir miyiz. Yoksa telin gelmesini mi bekleyip öyle mi almam gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni setten de 6 uygulama aldım. Korsanları vardı orjinallerine geçiş yaptım. İyi oldu. Ben de GPS bekliyorum 4 gözle.
  • Haber veren arkadaslara tesekkurler ofis ile asphalt aldim. Ofis iygulamalarini yalnizca okuma amacli kulandigim icin ofis cok fark yaratmadi benim icin ama nasilsa bedava gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: enzo10

beyler ben bugün angry bird space aldım asphalt 7 de alacaktım aklıma bi şey takıldı acaba aldığım oyunu tablet e kursam bi kaç gün içinde telefon gelecek yeni aldım ona da kurabilir miyiz. Yoksa telin gelmesini mi bekleyip öyle mi almam gerekir

Al kardesim telefon gelince ayni hesaptan ona da yulleyebilirsin beklemene gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aluc

beyler; pc den mi alıp yükleyim telefondan mı alıp wi-fi ile çekeyim nasıl yapacaz? pcden alırsak pc ye yüklemiyor telefona gönder seçeneği var. kies kurup kiesden mi çekeceğiz?
    s3 kullanıcısıyım yeni aldım bilgim yok hiç

Kies ile olmuyor.

Telefona gönder diyorsun. Telefonun internetini açtığın anda yüklemeye başlıyor.

PC deki olay bilgisayar rahatlığını yaşa diye. Ayrıca tabi farklı platformlarda da var Android o da düşünülmüş tabi.

• world of goo'yu kaçırmayın
    müthiş oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Yeni setten de 6 uygulama aldım. Korsanları vardı orjinallerine geçiş yaptım. İyi oldu. Ben de GPS bekliyorum 4 gözle.

Aynen ya.

Güzel bir GPS programı gelse de alsak 0,25Cent e
  • İlla kredi kartıyla almak lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzo10

beyler ben bugün angry bird space aldım asphalt 7 de alacaktım aklıma bi şey takıldı acaba aldığım oyunu tablet e kursam bi kaç gün içinde telefon gelecek yeni aldım ona da kurabilir miyiz. Yoksa telin gelmesini mi bekleyip öyle mi almam gerekir

kendi google hesabını kullandığın sürece istediğin cihazda kullanabilirsin programları.
  • Google play de bir uygulamayayı indirirken yarısında durdursak yani x butonuna tıklasak, daha sonra indirme işlemine kaldigimız yerden başlayabilir miyiz?

• Asphalt'ı kaçırdık iyi mi? Neyse Fifa 12 daha iyi oldu.

Edit: Asphalt hala indirimdeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 27 Eylül 2012; 23:39:08 >
  • Bu tür indirimlerle korsandan döndürmeleri güzel birşey.

Şuan işime yaramasa bile ilerde yarar umuduyla satın alıyorum. Korsan kullandıklarımı bile silip parayla alıyorum bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Fifa yi alsam mi kararsız kaldım...
    Ortalama 3 puan kötüymus

Normalde 5 dolar olduğu için beklenti büyük oluyor o yüzden düşük almıştır. Tabi buglar da olabilir ama 25 cente şans denenir. Olmadı iade etme seçeneği de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Ortalama 3 puan kötüymus

Normalde 5 dolar olduğu için beklenti büyük oluyor o yüzden düşük almıştır. Tabi buglar da olabilir ama 25 cente şans denenir. Olmadı iade etme seçeneği de var.

Iade nasıl oluyor ? Kullanıp kullanıp iade edebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

Ortalama 3 puan kötüymus

ilk 15dk içinde iade hakkınız var.
  • Beyler acil yardımınız lazım. Şuan Android sahibi değilim fakat yakında S3 alacağım. Bu indirimlerden faydalanmak istiyorum, arkadaş telefonundan benim hesabıma girdi, bende burdan almayı denedim fakat sitede yakınlarda uygulamaya girmediniz, girip deneyin yazıyor. Altta ise daha önce satın aldığınız için refund yoktur diyor fakat böyle bir olay yok. Yardımcı olabilcek varsa elini ayağını öğerim.
  • quote:

quote:

quote:

Ortalama 3 puan kötüymus

Evet ama belli bir süresi var. 24 saat içinde olabilir bir de oyunu bitirecek kadar uzun süre oynamayacaksın sanırım. Satın aldıktan sonra installın yanında refund da çıkıyor. Oradan yapılıyor bu işlem.

quote:

Google play de bir uygulamayayı indirirken yarısında durdursak yani x butonuna tıklasak, daha sonra indirme işlemine kaldigimız yerden başlayabilir miyiz?

Sadece ödemeyi yapmak yeterli. Hemen indirmek zorunda değilsin. Yarısında kessen de problem olmaz. Satın aldığın gmail hesabıyla istediğin zaman istediğin cihaza kurabilirsin, yeterki cihazda aynı gmail hesabı aktif olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

İlla kredi kartıyla almak lazım değil mi?

Evet. Ya da googleın 25 ve 10 dolarlık gift kartlarından satın alabilirsin veya nexus 7 ile gelen 25 dolarlık hediye çekinin olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 28 Eylül 2012; 0:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

quote:

quote:

Ortalama 3 puan kötüymus

Uygulama tamamen yüklendikten sonra mı yoksa uygulamayı satın aldıktan sonra mı geçerli bu 15 dakika olayı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

quote:

quote:

Ortalama 3 puan kötüymus

Uygulama tamamen yüklendikten sonra mı yoksa uygulamayı satın aldıktan sonra mı geçerli bu 15 dakika olayı?

satın alındıktan sonra 15dk içinde nedensiz iade isteyebilirsiniz.

ayrıntı:http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=tr&answer=113515

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.