Şimdi Ara

[BİTTİ] [Banggood] RGB, Mekanik Klavye 95 TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde Banggood'un kendi konusu var ama sıcak fırsatlar ailesi de kaçırmasın diye paylaşmak istedim. Banggood'da RBG ledli, tam boy mekanik klavye 95 TL'ye düşmüş. 7-8 ay önce ben 160 TL verip almıştım bu klavyeyi ve hala kullanıyorum. O fiyata bile mükemmeldi ama şimdi 95 TL'ye bedava olmuş resmen.

https://www.banggood.com/Mantistek-GK2-104-Keys-NKRO-RGB-Blue-Red-Black-Brown-Switch-Mechanical-Gaming-Keyboard-p-1082840.html

Edit: Mesaj yoluyla klavye hakkında detay soranlar oluyor, Teknoseyir üzerinde küçük bir incelemem + videom var arkadaşlar oraya bakabilirsiniz detaylar için:https://teknoseyir.com/inceleme/mantistek-gk2-mekanik-klavye-rgb-4-farkli-switch-makro-yazilim?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 17 Eylül 2017; 12:44:2 >

• Nasıl acaba detaylı bilginz veya kullanıcı yorumunuz var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P ürünü haberdar ettiğiniz için tesekkürler.banggood dan ilk alışverisim olacak.
    1. axess sanal yada garanti bonus sanal kredi kartlarıyla ödeme yapılıyor mu?
    2. Aşağıya yazdığım Kargo seçeneklerinden hangisini seçiyoruz?
    Kayıtlı Hava Kargo (Ücretsiz kargo & 7-25 iş günü)
    Hızlandırılmış Kargo Servisi (TRY7.91 & 5-8 iş günü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 9 Eylül 2017; 10:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Normalde Banggood'un kendi konusu var ama sıcak fırsatlar ailesi de kaçırmasın diye paylaşmak istedim. Banggood'da RBG ledli, tam boy mekanik klavye 95 TL'ye düşmüş. 7-8 ay önce ben 160 TL verip almıştım bu klavyeyi ve hala kullanıyorum. O fiyata bile mükemmeldi ama şimdi 95 TL'ye bedava olmuş resmen.
    https://www.banggood.com/Mantistek-GK2-104-Keys-NKRO-RGB-Blue-Red-Black-Brown-Switch-Mechanical-Gaming-Keyboard-p-1082840.html

Ürün 23€, gümrüğe takılmadan gelebilecek fiyatta,
    Ben de 1 tane sipariş verdim.
    Haber verdiğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: safruhani

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Normalde Banggood'un kendi konusu var ama sıcak fırsatlar ailesi de kaçırmasın diye paylaşmak istedim. Banggood'da RBG ledli, tam boy mekanik klavye 95 TL'ye düşmüş. 7-8 ay önce ben 160 TL verip almıştım bu klavyeyi ve hala kullanıyorum. O fiyata bile mükemmeldi ama şimdi 95 TL'ye bedava olmuş resmen.

Ürün 23€, gümrüğe takılmadan gelebilecek fiyatta,
    Ben de 1 tane sipariş verdim.
    Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Hızlı kargo ile alınabilir mi ? Sıkıntı çıkar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mavi switch alıp kullanan oldu mu çok mu ses çıkartıyor acaba? Hem sesi olsun istiyorum ama çokda abartmasın hangi switch daha uygun olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: economist52

F/P ürünü haberdar ettiğiniz için tesekkürler.banggood dan ilk alışverisim olacak.
    1. axess sanal yada garanti bonus sanal kredi kartlarıyla ödeme yapılıyor mu?
    2. Kargo seçeneklerinden:
    Kayıtlı Hava Kargo (Ücretsiz kargo & 7-25 iş günü) nümü yoksa
    Hızlandırılmış Kargo Servisi (TRY7.91 & 5-8 iş günü) nümü seçelim..

Hızlandırılmışı seç ama yine 2-3haftadan önce gelmez yine.

ÇİNDEN GELİYOR ve kargoya 7tl ödüyosun. Hemen gelsin diye bekleme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnca RGB mouse 88 tl
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bizde geçen yıl 140 a aldık ancak bizim aldıgımız motospeed .. sizinnki de o olabilir mi? kodları aynı cunku (104)
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Bu switchlerin farkı ve mantıgı ne bilen birisi bilgi verebilir mi

• İlk mesaja Teknoseyir'de daha önceden yazmış olduğum inceleme linkini ekledim arkadaşlar. Video'da var içerisinde.
  • https://youtu.be/0TjUaJgWbyk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mekanik klavyenin özelliği ne diğer klavyelerden farkı ne bilgili vatandaşlarımız bi aydınlatırsa bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulrezakbinberrak

mekanik klavyenin özelliği ne diğer klavyelerden farkı ne bilgili vatandaşlarımız bi aydınlatırsa bizi

Normal klavyede tuşa bastığında tam olarak basma hissi oluşmaz. Fakat mekanik klavyelerde kullanılan tuşlardan dolayı tuşa basma hissi en üst seviyededir. Oyun oynayan arkadaşlar bu yüzden mekanik klavye tercih ederler.

KLAVYEDE ENTER TUŞU KÜÇÜK GÖRÜNÜYOR ALACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler bana uymuyor o zaman bende taktik maktik yok bambambam
  • Arkadaşın attığı incelemeyi izleyin hocam çok güzel şekilde açıklamış.

Kahverengi switch stokta yok mavi kullanan varsa sesi konusunda bilgilendirebilir mi?

• Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Mobildeyim hocam internetin bol oldugu bir yere geçip izleyecegim :)

• Hocam incelemeyi izledim ama Ürün güzel olsada nasıl desem böyle tam çin malı mekanik klavye gibi :D bir de kasıyor demişsiniz üstüne bende soğudum bir anda vazgeçtim
  • aynen kahverengi switch stokta yok, klavyenin kendi rengi mavi olmak zorunda mı mavi switch alınca? mesela silver keyboard blue switch alamıyor muyuz?
  • arkadaşlar bende aldım gece ama. ne diyosunuz iptal mı ediyim. değmez diyosanız iptal edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secokul

arkadaşlar bende aldım gece ama. ne diyosunuz iptal mı ediyim. değmez diyosanız iptal edicem.

95 TL ye bedava hocam. Baya kaliteli uyduruk bir şey değil öyle. Bugün kontrol ettim ben alalı 9 ay olmuş taş gibi hala. 160 TL vermiştim ben o fiyata bile çok severek kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.