Şimdi Ara

BITMEYEN SAAT PILI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizin aldiginiz pillerde sorun war demek. ben lise 2 ye gectigim zaman saati bi koseye atmistim. simdi baktim hala calisiyor. 8. sinifta degismisti pil simdi lise son um. +4 yil demek eder. ama bitmis sayilir pili isigina basinca ekrandaki yazilar falan yok oluyo saat casio g-shock g2210 dur. belki digital diye uzun gitti pek anlamam saatten ve kullanmamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

benım babamda pilsiz saat var belki inanmassiniz ama gercek. fakat saatin sürekli hareket etmesi lazim yanı kolumuzda durmasi gerekiyor. aksi taktirde saat duruyor. saat 30 yila yakın bi süre önce aldi.

oda bişey mi benim saatimi hareket ettirmesende zamanı 4 yıl hafızasında tutuyor (seiko kinetic auto relay)
  • Aradan 9 yıl geçmiş ve halen benim saatçiye taktırdığım piller 1 yıl içinde bitiyor :) yok mu 3-4 yıl giden hangi marka ve tür onu bilen? Ali expresten alsak mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

benım babamda pilsiz saat var belki inanmassiniz ama gercek. fakat saatin sürekli hareket etmesi lazim yanı kolumuzda durmasi gerekiyor. aksi taktirde saat duruyor. saat 30 yila yakın bi süre önce aldi.

oda bişey mi benim saatimi hareket ettirmesende zamanı 4 yıl hafızasında tutuyor (seiko kinetic auto relay)

Müthiş mizah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Aradan 9 yıl geçmiş ve halen benim saatçiye taktırdığım piller 1 yıl içinde bitiyor :) yok mu 3-4 yıl giden hangi marka ve tür onu bilen? Ali expresten alsak mesela.

+1

Bu yöndw teknoloji hiç gelişmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.