Şimdi Ara

Bitmeyen kartuşlu Canon MX 475 SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Bitmeyen kartuşlu Canon MX 475 SATILIK
    Ürün 22 aralık 2014 fatura tarihlidir. Renkli kartuşu değişmiştir. Siyah kartuşu demo kartuşudur. Ürün Siyah kartuşu değiştikten sonra bitmeyen kartuş sistemine hazır bir şekildedir. 4 renkli akıllı tank sistemi takılıdır. 100 ml mavi-kırmızı-sarı 280 ml siyah mürekkep kapasitesi vardır. Siyah kartuş değiştirilirse ve kartuş ömrünü saymazsak 10.000 adet baskı alınabilir haldedir. Kutu içeriği eksiksiz haldedir. Cihaz da Wifi mevcuttur yani kablo sıkıntısı çekmeden çok rahat bir şekilde çıktı-tarayıcı ve fax özelliğini kullanabilirsiniz.

    Üründe 80 lira değerinde yeni renkli kartuş ve 60 tl değerinde Akıllı tank ve mürekkep sistemi takılıdır.

    http://www.canon.com.tr/Printers/Inkjet/PIXMA/PIXMA_MX475/


    Ürünü satma nedenime gelecek olursak, anlık bir hevesle alındı bu yazıcı ve ben çok tembel bir insanımdır çok uğraştırıcı bir zımbırtıymış bu bitmeyen kartuş sistemi. Yani mürekkep geri kaçtı ileri olldu bilmem nesi falan sıkıldım uğraşamıyorum. Ancak ürünü stabil bir şekilde çalıştırırsanız kartuş ömrü hariç 10.000 baskıya kadar mürekkep dolumu yapmazsınız ve Canon mürekkeplerinin 100 ml si 10 lira gibi ufak bir rakam. SAyfa başına siyah beyaz maliyeti 0.01 renklisi ise 0.02 kuruştur. Bu ürünün bir alt modeli olan MX 435 ile 4-5 bin baskı alabilen üyeler mevcut.


    Pazarlık mevcut değil kargoyu alıcı öder. Kutu ağırlığı 12 kg civarındadır. Detayları pm den konuşabiliriz. Hayırlı günler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 270 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Aralık 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.