Şimdi Ara

Bitirme Projesi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

4.Sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.
    Temel olarak android , c# , .Net , java , php , html , css bilgilerim mevcut ufak tefek uygulamalar(otomasyon,site) yapabiliyorum.
    Malum bitirme projesi için konu bulmam gerekiyor , öncelikle çalışıp sonuç olarak yapabileceğim orjinal farklı fikirlere ihtiyacım var.
    Fikirlerinizi bekliyorum.

• Mavi AT kullanıcısına yanıt
    Önerin için sagolasın ama onu baska birisi tercih etti, android tabanlı görüntü işleme ile el falı uygulaması yapmayı dusunuyorum ama sonuc olarak yapamayabilirim o yüzden daha boyle uğraştırıcı ama sonucunda yapabileceğim birşey lazım .

Konu Guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakdemir7 -- 21 Ekim 2017; 9:41:53 >

Örneğin siz bir filmi izlemeden önce videonun altındaki istatistiği uygulama ile çıkartıp.
    %60 gülme, %20 heyecan, %10 korku, %10 dram .... gibi istatistik çıkarmaya yarıyordu.

Dizi, film siteleri ilgisini çekmişti.
    Belki seninde ilgini çeker diye düşündüm.

Orijinalden alıntı: StGuard

Bir kütüphane vardı bir arkadaşım benzer birşey için uğraşmıştı.
    Videodaki mimiklerden, bir videonun içindeki duygu oranlarını çıkartıyordu.

Örneğin siz bir filmi izlemeden önce videonun altındaki istatistiği uygulama ile çıkartıp.
    %60 gülme, %20 heyecan, %10 korku, %10 dram .... gibi istatistik çıkarmaya yarıyordu.

Dizi, film siteleri ilgisini çekmişti.
    Belki seninde ilgini çeker diye düşündüm.

Merhabalar,

Bu tür bir proje için hangi kütüphaneleri ve yazılımları önerebilirsiniz ? OpenCV, Tensorflow, Nvidia CUDA, FFmpeg dörtlüsü dışında bir kütüphaneye ihtiyacım olur mu ekstradan ? Ya da sadece bunlar yeterli midir ?

• Merhabalar ; Ben de 2 sene önce Bilgisayar Müh. bölümünü bitirdim.Sana tavsiyem Türkiye de iş imkanı olan konulara yönelmen olur. Biz yapay zeka ve makine öğrenimi üzerine bitirme projesi yapmıştık. WEKA kullanarak. Mesela bu konuların iş sahası kısıtlı ülkede,o yüzden şu an piyasada yer alan konulara hazırlanman. Python olabilir , android olabilir ( tavsiyem de android olur) , C++ ve C# olabilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.